barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 zamanında ilgilendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 geri gitsin istemiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ohh be. EDit yaşımdan başımdan utandım bu gifi paylaştığım için. Umarım fazla kimse görmeden silebilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 pm : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://s1.directupload.net/images/130208/q57fs7kw.swf pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ibretlik http://www.ucyuzotuzuc.com/fotoroman/tarihten-drogba-transfer-haberleri_110-f1846.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bir taraftar grubunu kandirip gazete satmanin en iyi yolu bu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Aiko said: http://www.youtube.com/watch?v=r_w9Tdn7po0 şu asist canlı izlediğim en iyi asistlerden yalnız benzema bile guti topa dokunduğu an gol sevinci yaşamaya gitmeye başlamış guti'ye doğru. Top gelince bir anda yön değiştiriyor :) efsaneydi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sen ne adammışsın yüce Drogba. Hakkındaki bütün şüphelerimi tıktın bir tarafıma. Hayırlı olsun, çok şey kat bu takıma. İZLİYORUZ REİS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ulan cahil cahil konuşmayın.. Ya şımarıklıgına yapıyosunuz ya da hakikaten cahilsiniz siz. Drogba zaten ekol bir adamdı ömrü billah.. Ne şüphesi ne bilmemnesi.. tek problemi yaş maş tripleriydi.. Bu ligde kalitesi belli zaten 45 yasında olsan yine hertürlü oynarsın. Drogba'nın neyini tartışıyonuz veya şüphe duyuyonuz.. sizin balonunuz Sneijder. drogba'da sorun yok her türlü domine eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 eternale katılıyordum ta ki sneijdere balon dediğini görmeme kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 onada katılıcanız dur daha degil hemen çıkmaz o iş.. var zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sneijder kendisinden beklenini gayet vericek gibi duruyor. Adamdan yanlış şeyler bekleyenler olabilir ama , tek başına harikalar yaratacak bir adam değil , hele ki aylardır doğru düzgün maç yapmıyorsa. Hamit gibi bir adam ısrarla 11 'de oynadığı bire takımda Sneijder'e 2 yıl tahammül ederim kendine gelsin diy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sneijder balon falan değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 drogba sneijdere de çok yarayacak, drogba oyuna girince o da açıldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ben bile açıldım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ben direk soyundum bekledim baktım gelmiyorlar, giyindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://i.imgur.com/uptc2gR.jpg fotoşop gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 adam gol atınca istemsizce gülümsedim, bi sevindim böyle. hala diyorlar ki akhisara gol atmış da çıldırmışlar da sdfdsf gsli değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Fifa 13 ' e de gelmiş adam sonunda hahah , sabaha kadar oynarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 pes e geldi mi acaba güncelleme .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kithnos_1 said: Fifa 13 ' e de gelmiş adam sonunda hahah , sabaha kadar oynarım artık ilk maçımda 2 tane kafa golu salladım. ahahahh cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 3 maçta 5 gol salladım ben de Drogba ile hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 anca playstationda atar zaten sdfs oh wa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Xenus said: ibretlik http://www.ucyuzotuzuc.com/fotoroman/tarihten-drogba-transfer-haberleri_110-f1846.html http://www.ucyuzotuzuc.com/fotoroman/tarihten-drogba-transfer-haberleri_110-f1851.html en kötüsü bu sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar