DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 drogba ilk maçtan burak'ın ağzını da kırmış, adam ol sürü lideri benim artık demiş şaka maka drogba burak forveti çok iyi oldu gibi be, burak da 2 maçtır koşuyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2279394/Didier-Drogba-scores-minutes-Galatasaray-debut.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 moralim çok bozuk ya. bi ümit oynamaz yatar diyorum. yok ama. bu adam dev sıkıntı çıkarıcak gsde. sıkıntı bastı ... psikolojik üstünlük sıçtı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bizimde Webo'muz var.. 2 maç 2 gol ne var yani.. İsim önemli degil takıma fayda önemli.. biz gerekli yerlere gerekli transferleri yaptık ve show futbolu degil,skor futbolu oynicaz. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bu ne olm, 4 isimli yazınca daha mı iyi futbolcu oluyor? drogba yazınca da iyi futbolcu o adam. bunlar hep o cine 5 zamanından kalma, beyinlere kazınmış işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 adamın ismi bu ne kıskanıyonuz abi eahuuheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Eternal said: Bizimde Webo'muz var.. 2 maç 2 gol ne var yani.. İsim önemli degil takıma fayda önemli.. biz gerekli yerlere gerekli transferleri yaptık ve show futbolu degil,skor futbolu oynicaz. sdf hani sana laf anlatmaya çalışmak saçma hakkatende, adamın attığı golü gördün mü? dünya üzerinden o kafayı oraya vurabilecek 1 tane adam var. o da drogba. ha girdiği gibi 1 gol 1 asist yapması denk gelmiştir, sürekli olucak şey değil tabiki. ama sorun adamın bok gibi bi ortaya kötü bir pozsiyonda olabilecek en iyi şekilde kafayı vurması. hani anadolu takımları sürekli kapanır falan ya büyük takımlara. drogba varken istediği kadar kapansın artık. adama ortayı yapıyosun, çok kötü bi orta olsa bile, herif ordan golü çıkartıyo direk. nba'de ki lebron muhabbeti gibi işte. drogba ile fiziksel olarak boy ölçüşebilecek savunma oyuncusu yok tr'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 BonePART said: adamın ismi bu ne kıskanıyonuz abi eahuuheauh ülen çaktırma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 umarım ft hazır değil bahanesiyle schalke maçında oynatmamazlık yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 mokoko sakin ol.. geyik yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 KuddusiMavra said: BonePART said: adamın ismi bu ne kıskanıyonuz abi eahuuheauh ülen çaktırma ;) benim favorim bu konuda şey abi hasan ali kaldırım mı ne bi adam var maç izlemem pek denk geldim abi bütün adamların ismi belli recep mustafa özkan emrah arda bi tek bu adamın adı hasan ali kaldırım neden abi yane 2 tane hasanda yok fenerbahçede 2 tane ali de yok hasan ali de yok neden böle 3 isimli bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 schalke macında wesley ve drogba ilk 11 baslasın. keske sabri form tutmasaydı sag bekte de eboue oynasaydı. ceyrek finale kesin cıkmamız lazım ya. real, barca, manu falan soyle tam kadro arenaya gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Eternal said: mokoko sakin ol.. geyik yapıyorum. sdf yi görmemişim kusura bakma fazla ciddiye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 BonePART said: benim favorim bu konuda şey abi hasan ali kaldırım mı ne bi adam var maç izlemem pek denk geldim abi bütün adamların ismi belli recep mustafa özkan emrah arda bi tek bu adamın adı hasan ali kaldırım neden abi yane 2 tane hasanda yok fenerbahçede 2 tane ali de yok hasan ali de yok neden böle 3 isimli bu adam Ya aslında şaka maka ben de aynı şeyi söylemek istedim. Bir insanın adı vardır, soyadı vardır. Günlük hayatta biz birbirimize adımız-soyadımız ile hitap etmiyoruz ki?! Yani "Hakan golü attı" demek dururken neden "Hakan Şükür golü attı" diyorlar veya "Hasan topu kaptı,çalımladı,rakibini geçti" demezler de neden "Hasan Ali Kaldırım topu kaptı,vs,vs."derler? İşte ben de o yüzden bunlar CINE 5 zamanının spikerlerinden kalma hareketler diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Biraz alakasız ama adamın kafatası ve yüzü normal adamın 1,5-2 katı kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 İngiliz taraftar sitelerinde adama "he's an animal" demelerinin nedenlerinden birisi de o kafatası ölçüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 KuddusiMavra said: alıntı BonePART said: benim favorim bu konuda şey abi hasan ali kaldırım mı ne bi adam var maç izlemem pek denk geldim abi bütün adamların ismi belli recep mustafa özkan emrah arda bi tek bu adamın adı hasan ali kaldırım neden abi yane 2 tane hasanda yok fenerbahçede 2 tane ali de yok hasan ali de yok neden böle 3 isimli bu adam Ya aslında şaka maka ben de aynı şeyi söylemek istedim. Bir insanın adı vardır, soyadı vardır. Günlük hayatta biz birbirimize adımız-soyadımız ile hitap etmiyoruz ki?! Yani "Hakan golü attı" demek dururken neden "Hakan Şükür golü attı" diyorlar veya "Hasan topu kaptı,çalımladı,rakibini geçti" demezler de neden "Hasan Ali Kaldırım topu kaptı,vs,vs."derler? İşte ben de o yüzden bunlar CINE 5 zamanının spikerlerinden kalma hareketler diyorum. Eski zamanlardan kalma bir alışkanlık heralde , herkes maç izlemiyordu ya da izleyemiyordu TV ler yayınlar bu kadar yaygın değilken. Radyoda maç sunma daha yaygındı , Hakan desen sarı çizmeli Mehmet Ağa gibi oluyor , hangi takımdaki hangi Hakan. Herkese soyadını da söyleyerek hitap etmeye ondan başlamış olabilirler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 GG No Rmk. http://i.imgur.com/eYxZNsk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 KuddusiMavra said: BonePART said: benim favorim bu konuda şey abi hasan ali kaldırım mı ne bi adam var maç izlemem pek denk geldim abi bütün adamların ismi belli recep mustafa özkan emrah arda bi tek bu adamın adı hasan ali kaldırım neden abi yane 2 tane hasanda yok fenerbahçede 2 tane ali de yok hasan ali de yok neden böle 3 isimli bu adam Ya aslında şaka maka ben de aynı şeyi söylemek istedim. Bir insanın adı vardır, soyadı vardır. Günlük hayatta biz birbirimize adımız-soyadımız ile hitap etmiyoruz ki?! Yani "Hakan golü attı" demek dururken neden "Hakan Şükür golü attı" diyorlar veya "Hasan topu kaptı,çalımladı,rakibini geçti" demezler de neden "Hasan Ali Kaldırım topu kaptı,vs,vs."derler? İşte ben de o yüzden bunlar CINE 5 zamanının spikerlerinden kalma hareketler diyorum. Bin tane Hasan var abi, Hasan attı gol oldu!! asdasd http://www.youtube.com/watch?v=TKfGNIfKvp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 toggie said: schalke macında wesley ve drogba ilk 11 baslasın. keske sabri form tutmasaydı sag bekte de eboue oynasaydı. ceyrek finale kesin cıkmamız lazım ya. real, barca, manu falan soyle tam kadro arenaya gelsin. ben yarı final istiyorum :) finale zaten ÇIKARTMAZLAR türk takımlarını ŞL'de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bu adama yaşlı başlı cart curt edip durdular şimdi tapınmaya geçtiler, cidden b.kun b.ku bir medyamız var. 6 ay önce ŞL kupasını çeke çeke almış adam lan bu nereye fiziği çökecekmişte yaşlıymışta. Bunlar basketin Maykıl Jordını gibi winner karakterde adamlar abicim, 38-40a kadar oynar da tık demez üstelik futbol dünyasının gördüğü en dominant fizikli forvetlerinden bu adam, adeta Shaq gibi hem sizelı hem hızlı benzeri de zor gelir ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 BonePART said: KuddusiMavra said: BonePART said: adamın ismi bu ne kıskanıyonuz abi eahuuheauh ülen çaktırma ;) benim favorim bu konuda şey abi hasan ali kaldırım mı ne bi adam var maç izlemem pek denk geldim abi bütün adamların ismi belli recep mustafa özkan emrah arda bi tek bu adamın adı hasan ali kaldırım neden abi yane 2 tane hasanda yok fenerbahçede 2 tane ali de yok hasan ali de yok neden böle 3 isimli bu adam Katılıyorum buna, yahu hani adam Diego Armando Maradona olur da söylersin yani Hasan de gitsin :) İsim işi çok fena, hele ki bazıları var her seferinde gülesim geliyo, misal Biseswar, yahu bi ses var diyo spiker ne diyo bu diyorum ama her ilk duyduğumda aynı ürperme geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 KuddusiMavra said: İngiliz taraftar sitelerinde adama "he's an animal" demelerinin nedenlerinden birisi de o kafatası ölçüleri. Bundan süper piskopat aktör olur diye tahmin ediyorum, Vinnie Jones gibi emekliliğinde tipini değerlendirebilir o sektörde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar