Warhero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Deathblade said: First Class hala en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bence de. bu filmde reboot u atıp dandirik ilk filmleri olmadı saydılar çok güzel oldu. artık doğru dürüst x-men filmi seyrederiz. apocalypse gelecek filme de apocalypse; tadından yenmez... quicksilver adam resmen time stop basıyo lan. filmdeki ufak ayrıntılar da güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 yalnız yeni başlama kısmını bence ters anladı herkes tahminimce eski kadro için bu film mutlu sondu bundan böyle genç olan kadro devam edecektir seriye. xavier'in sana anlatacak çok şeyim var lafı oraya çekilecek ahanda yazdım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 dün izledim de filmi, o sentineller ne baş belasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Milamber said: yalnız yeni başlama kısmını bence ters anladı herkes tahminimce eski kadro için bu film mutlu sondu bundan böyle genç olan kadro devam edecektir seriye. xavier'in sana anlatacak çok şeyim var lafı oraya çekilecek ahanda yazdım :dolsun olsun, daha iyi. blinke hasta oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Yani bu yazdıklarımı utanarak yazıyorum resmen ama, Magneto ve Prof.X'in kişiliklerini, James ve Michael, Ian ve Patrick üstadlara kıyasla çok daha iyi yansıtıyorlar. Mimiklerden adamın içindeki nefreti çok daha anlıyorsun. Ian reis Dr.Manhattan gibi "No fucks given" havada geziyor onun yanında (Bu filmde zaten olması gereken Magneto o, nefretten arınmış olması gerek tabii ki. Benim demek istediğim önceki filmlerde geçen Magneto.) edit: Michael + James, Biraz geri plan bir Wolverine, Biraz ileri planda bir Cyclops, + Gambit takviyesiyle, açık ara en iyi marvel film serisini yakalayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Warhero said: Deathblade said: First Class hala en iyi. (tu) şimdi açacam bir daha izleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Deathblade said: Yani bu yazdıklarımı utanarak yazıyorum resmen ama, Magneto ve Prof.X'in kişiliklerini, James ve Michael, Ian ve Patrick üstadlara kıyasla çok daha iyi yansıtıyorlar. Mimiklerden adamın içindeki nefreti çok daha anlıyorsun. Ian reis Dr.Manhattan gibi "No fucks given" havada geziyor onun yanında (Bu filmde zaten olması gereken Magneto o, nefretten arınmış olması gerek tabii ki. Benim demek istediğim önceki filmlerde geçen Magneto.) edit: Michael + James, Biraz geri plan bir Wolverine, Biraz ileri planda bir Cyclops, + Gambit takviyesiyle, açık ara en iyi marvel film serisini yakalayabilirler. O kadar seneden sonra artık ergen öfkesi dinmiş diye düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 x-men bilmeyen yazmasa şuraya negzel olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Demek istediğim şu. http://goodcomics.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2010/05/magnetogreatest5.jpg http://www.devinrose.heroicvirtuecreations.com/blog/wp-content/uploads/2012/05/mag1.jpg edit : Sir, pamukhelva bükücüsü gibi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 adam bütün film kaşları çatık mı gezsin o nasıl yorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Fassbender doğru yapıyor dediğim muhabbeti. Bütün film kaşlar çatık mı geziyor adam? Bahsettiğim gibi, Dr.Manhattan değil bu, Magneto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Deathblade'e katılıyorum. Ian amca sanki yaşlı büyücü gibi dolaşırken, Fassbender adeta çizgi romanlardaki sinirli öfkeli Magneto'yu hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Deathblade said: Demek istediğim şu. http://goodcomics.comicbookresources.com/wp-content/uploads/2010/05/magnetogreatest5.jpgarkabahçe bu sayıdan başlayarak basmıştı. jim lee + chris claremont (tu) çok güzel zamanlardı lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Sir farkli bir magneto canlandiriyo kamera karsisinda o dogru. Ama ben cok begeniyorum orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 komik geldi bana volverin - nerdeyim la ben,sen kimsiniz xavier,jr - acid verdiler sana,kotu bir maldi asjhdaljhsdahdaşhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Film ortalama ustuydu. Pentagon'dan kacis sahnesinde ki time stop sahnesi kalitesinde guzel sahneler keske film boyunca daha cok olsaydi. Spo Filmin sonunu tam anlamadim bu gene 2023'te mi uyaniyor? Gunumuzde uyaniyorsa film cok kotu mantik hatasina dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 zaman yolculuğu bence de mantıksız uçuyolar falan bide töbe.. http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/muha.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 2. filmde styker bi boklar yicek gibi geldi bana onun geçmişi bilinmiyor sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ayrica Magneto, üzerine tartisilmasi gereken son karakterlerden biri. En azindan hem gencligini hem yasliligini yetenekli kisiler canlandiriyo. Storm diyorum ben baska birsey demiyorum. Klostrofobisi nerde bu kadinin bi kere? Bak gene sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 first kılası daha çok beğendiydim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 avengers'a kadar en iyi marvel filmi first class diyordum. artık en iyi marvel filmi bu film diyorum. çok çok iyiydi gerçekten. sadece daha çok aksiyon sahneleri olsun isterdim. çok fazla akılda kalıcı sahne koymuş adamlar. helal olsun. quicksilver sahnesi hala tebessüm ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 spoiler'a alaraktan devam edeyim, sosyal medya'da review yazınca kaldıramayan arkadaşlarımız oluyor, şimdi isimlerini vermiyeyim burda kendilierini biliyolar, - magneto konusunda yukarıdaki tartışmalara katılıyor ve deathblade'e hak veriyorum. fassbender kesinlikle kafamdaki magneto imajına daha çok uyuyor. ian amcamız tabi ki süper kaliteli bir aktör, magneto rolüne de tip olarak uyuyor aslında. ama çok daha ılımlı, ortama ayak sağlayan bir halde geziniyor. magneto'nun yumuşadığı çok zaman var çizgi romanlarda da, ama genel havası hep fassbender'ın yansıttığı şekilde. - stryker beklediğimden çok daha fazla yer alıyordu filmde. yalnız wolverine biraz kolay tanıdı sanki. yani baya bir fark var gençliği ile weapon x'deki hali arasında. filmin sonlarına da bakılacak olursa, bir sonraki filmde gene önemli bir rolü olacak gibi gözüküyor. - quicksilver çok iyiydi lan. peter yerine pietro'yu kullansaymış yapımcılar daha bir hoş olurmuş ama neyse. aktörü de cuk oturmuş. hatta çizgi romanlardaki halinden daha karizmatik olmuş bile diyebilirim. pentagon'daki sahne çok çok başarılıydı. daha çok görmeyi isterdim filmde. - magneto-quicksilver ilişkisine değinilmemiş olması garibime gitti. pietro filmde kesin bilmiyordu babasının magneto olduğunu, hatta bir ara annesinin bahsettiğini söylüyordu metali kontrol etme yeteneği olan birinden bahsettiğini falan. bu arada kapıyı açan kadın magda mıydı ? o kadın gypsy değil miydi ? scarlett witch'i de görmeyi bekliyordum, şu resmi filme gitmeden önce gördüğüm için; - gönül isterdi ki rogue, cyclops, storm, gambit gibi fictional x-men karakterlerini de adam akıllı görebilelim. bu filmde içlerinde en çok storm'u gördük, ama herhalde halle berry'nin hamile olmasının da etkisiyle çok bir olayı yoktu filmde. yani şimdiki zamanda sentinel'lar ile olan savaşlarda cyclops'un da yokluğunda storm'un adam akıllı takımı yönetiyor olması lazımdı. - shadowcat rolüne ellen page çok yakışıyor. ellen page'e olan sevgimin de etkisi olabilir bu yakıştırmamda. yalnız kitty'nin bu denli güçlü bir yeteneği olduğunu bilmiyordum. yani çizgi romanda shadowcat gidiyordu geçmişe, fakat başka birini gönderebiliyor olması şapka çıkartılacak bir hareket olmuş. - logan'ın (first class'ı saymazsak) en az aksiyona girdiği film buydu herhalde. istedim ki bir sentinel'ın sırtına zıplasın, pençeleri kullana kullana boynuna ulaşsın, yarsın kafayı kabak gibi. ama tabi final sahnelerinde daha ilk andan belliydi gg olacağı, o kemik pençelerle. wolverine'i geçmişe göndermek mantıklı bir karar olmuş. hani zaten en dikkat çeken x-men karakteri wolverine diye değil, iyileşme faktörü ile de ilişkilendirilmesi sırıtmamış. - sentinel'ları beğendim. çizgi romanlardaki hallerinden çok daha korkutuculardı bence. daha az hareket eden, robotsu versiyonları sanki daha kolay lokma gibiydi. bu filmdeki sentinel'lar tabiri caizse 'skip atar' cinsten. - stan lee'yi görmedik. bir açıklaması vardır diye düşünüyorum. - post credits'deki apocalypse ve four horsemen sahnesi başarılı olsa da, avengers sonundaki thanos'un bakışı kadar etkilemedi hehe. ama çok sağlam bir film olmasını bekliyorum bir sonraki x-men filminin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 -Deno- said: - stan lee'yi görmedik. bir açıklaması vardır diye düşünüyorum. spo sanki mystique vuruldıktan sonra kaçarken stan lee'ye benzeyen birini gördüm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Zaman yolculugu ise karisinca senaryonun cok dikkatli yazilmasi lazim. Bir suru mantik sorunu var. Bir de super kahramanlar super guzleri ile olaylari cok daha kolayca cozebilecekken, yazarin aksiyon yaratma istegi yuzunden gerekli gucu kullanmiyorlar, sacma sapan yollara basvuruyorlar. spo "-Filmin sonunda Yolverinin gelecekte uyanip, gecmisi hatirlamamasi sacmaydi.(bogulmadan sonrasini) -Saci niye beyazlamis bunun diye soran yok? Yuzyillardir yasiyor, healing factoru var. Son yillarda cok mu cektirmisler? Fark olsun diye resmen flash tv deki yaslandirma teknigini kullanmislar. -Yolverin'i Mystique sudan cikariyor. Buyuk ihtimal Xaiver gondermistir. Cunku Xaivier artik yolverin'i taniyor. O zaman weapon x'e nasil giriyor Yolverin? -Toz pembe gelecekteki uyanista, tum mutatnlara ikinci bir sans verilmis. The Last Stand'de hic gerceklesmedi o zaman. Gelecekteki son sahne ile tum origins tarihini cop etti adamlar. -Xaiver'i pentagon'a niye goturduler? Olse herseyi kaybedecekler. O sirada hicbir gucu yok. -Havalaninda Mystique'in kafasina girmek istedi ama Mystique istemedigi icin giremiyorum dedi. Prof. X'in gucu sadece magnetoya islemiyor o da kask taktigi icin. Prof. X kurbaninin cani isteyince mi girebiliyor sadece? -Quicksilver zamanda o kadar hizli ilerlerken niye kulaklik takti? Muzik dinlemek icin mi? Evet bize kosup eglenirken muzik dinledigi gosterildi. Wlakman'i hangi marka cok merak ettim. -Niye 1970'e gonderdiler. Hepsi birbirine dusman. Bir kac yil once hepsi arkadasmis o yillara gonderseler. Yolverin dese arkadaslar boyleyken boyle, gelecekte ebemizi silkecekler. Plan koyalim. Hersey cok kolay hallolacak. -Quicksilver bu kadar overpower'sa niye magneto, pof. X ile ugrasiyorlar. Gonder hizli cocugu suikasti durdurup Mystique'yi getirsin 0.000001 saniyede. -O mutant bulucu oyuncak cok komik bisey ya. Cucenin teki elinde oyuncak Vietnam'li komutani gosteriyor tutun bunu yakalayin diyor. Kimse demiyor ki sen kimsin lan? Dedigini yapiyorlar. ... .... .." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar