Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men: Days of Future Past (2014)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Cogunuz iyi kotu X-Men hastasi oldugumu biliyorsunuzdur. Bu film hakkinda daha cok bilgi geldi, ama yine de cok kararsizim ne hissettigim hakkinda.

Days of Future Past cekilen. Days of Future Past! Mercury Falling, God Loves Man Kills, Fatal Attractions, The Longest Night, Apocalypse Solution, Unstoppable gibi efsane, 10 kere tuyleyinizi diken diken ederek okuyabileceginiz oykulerden biri Days of Future Past. X-Men'in zirveye ciktigi yerlerden ve filmini cekiyorlar.

Aslinda X-Men filmleri yapilmaya basladigindan beri istedigim buydu, saglam bir oykuyu uyarlamalari gerekliydi fanfiction yapip durmak yerine; sonunda istedigim oluyor ama kotu olur ve tum guzelim anilarin icine eder diye de korkuyorum biraz. Konuyu anlatmayacagim, cizgiromani alip okuyun diyorum ama, film cekilecegi icin kesinlikle trade'ler her yerde cikmaya baslar.

Ellen Page Kitty olarak, Anna Paquin Rogue olarak, Shawn Ashmore ise Bobby olarak oynuyormus. Wolverine yine Wolverine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:


Konuyu anlatmayacagim, cizgiromani alip okuyun diyorum ama, film cekilecegi icin kesinlikle trade'ler her yerde cikmaya baslar.


X-Men gibi 40 senedir çıkan çizgi romanlara hep mesafeliyim, bir kere başlarsak bitiremeyiz diye:) Sadece bu hikayenin olduğu çizgi romanları okusak birşey anlar mıyız?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Sadece bunu okuyan pek anlamayabilir. Konuyu basitce anlatayim:


Gelecekte sentineller amerikayi ele gecirmis (Matrix gibi dusunun ama yerel), Kitty Pryde'da teknolojik bir olay kullanarak gecmis bedenine gecis yapiyor (gunumuz iste) ve durumu engellemeye calisiyor. 2 sayilik kisa bir oyku ama epey iyi. Rachel Summers ve Nimrod da buradan cikiyor ki Nimrod en korkunc dusmanlarindan X-Men'in.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...