Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzay Kuvvetleri 2911 (2013)

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bakın beyler, ben burada Fetih 1453'ü bile zamanında 'ulan ilk defa böyle bişi çıkıyo, 10 üzerinden 4-5'e razııym' diyerek savunmuş bir adam olarak, doğru düzgün yapılmış, emek verilmiş en dandik filmleri bile oturur sinemada izlerim gerekirse, yeter ki bu insanlar kazansın, heves etsinler derim. Fakat fragmanında, yani filmin vitrininde, izleyiciyi sinemaya çekecek tek unsurda bile 'ortadoğu' kelimesini doğru düzgün yazmaktan acizsen, oturup bunu izlediğinde rahatsız olmuyorsan, ulan ne iyi iş çıkardık diyorsan, benim de daha diyecek bir şeyim yok.

Düzgün yapılmış, emek verilmiş her işe, senaryo kötü bile olsa, çekim kötü bile olsa destek çıkarım. Bi yere kadar yani, en azından iyi denemişler derim. Ama bu yapım bana milli duyguları sömürürüz 3-5 kazanırızdan başka bir şey ifade etmiyor, kimse kusura bakmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Fetih 1453'ün neyini savundun abi?

Önce adam gibi kurgu, senaryo olacak sonrasında efekt için uğraşılacak. Daha adam gibi senaryo yokken ortada, türk müslüman gücü cCc şeklindeki skeçlerin art arda sıralanması şeklinde film yapan adamların efekt kasmasını kim niye desteklesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu eski değil mi?

Hatta konusu açılmıştı. Yine Mass Effect'ten bire bir çaldılar diye muhabbet dönmüştü fln. Oda savoranalı bir şeydi galiba.

O değilse bile o bina yıkılması nedir? asdf

http://forum.paticik.com/read.php?11,4473153,page=1

hatta aha bu değil mi işte. Tarihleride aynı asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik Animasyon fatihi insanlarla dolu olduğu için böyle pespaye bir şeyi beğenmek mümkün değil. Her biri alanında green box teknolojisi olsun, cgi olsun üstün insanlar ve blizzarda falan animasyon filmler çekiyorlar. O nedenle böyle basit animasyon şeyleri beğenmek bu arkadaşlar için resmen küfür gibi bir şey. Beğenmeyi geçtim küfür etmekte haklılar, koskoca animasyon dehası adamlarla konuşurken beğenmelerini beklememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...