mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 özellikle gece 4'ten sonra filan bomboş serverlar oluyo yeni resetlenmiş 15-20 dk içinde full gearlanabiliyosunuz ben genelde kuzeydogu airbase'e gidiyorum en soldaki binada hapishane alt oda üst oda çıkıp hangarlara bakıyorum ordan kuleye ordan tekrar en sagdaki binaya gidip binanın arkasında log out olup server değiştiriyorum sonra tersini yapıp diğer binanın yanındaki çalılıklarda log out oluyorum (orda kelepçe çıkabiliyo) sonrası tekrar zaten 6-7 server değiştirdikten sonra bulunuyo her şey bi tek long range scope filan zor bulunuyo (pristine olanı) ondan sonra da gidiyorum elektroya keklik avlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dün baltalı ve tabancalı bi herife baltayla banzaiii diye bağırıp charge atıp öldürdüm :D bugun de elektrodaki sniper hillde log in oldum baktım 3 adam var birini kelepçelemişler yerde de 2 ceset var vurdum birini biraz uzaktan göremediler beni ağaçların arkasına saklandılar kelepçeli adam kaçmaya çalıştı onu indirdi adamlar kaçarken sonra combat log yaptılar bana da cesetleri lootlamak kaldı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bilgiler için teşekkürler Ama 10.000 m2 'lik bir harita için 40 kişi az değil mi? Emin olamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 değil aga değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 40 kisi az ya 100 kisilik serverlari test ediyorlarmis limit artacak yuksek ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 100 kişi ne ya. Az diyenleri anlamıyorum cidden zaten oyunda izlenecek belli başlı rotalar var sürekli birileriyle karşılaşma ihtimalin 40 kişi iken bile çok yüksek, 100 kişi olduğu zaman cs ye döner oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bence 70 olsa şukule olurmuş. doğrusu oyunu şu an ki haliyle değerlendirmek doğru değil. zombi mekanikleri istenildiği gibi çalışmaya başlandığında olay belki pvp'den biraz survival'a kayacak. o zaman belki 40 iyi bir rakam olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 olay o zaten abi millet girip birbirini dograsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bu server değiştirme, hoping falan için çare tek server değil mi? o kadar basit aslında. tek server yapacaksın, instance'lara böleceksin. girerken kimse seçmeyecek hangi server'a gireceğini. random veya population dengesine göre atıcak seni bi instance'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 arkadaşlarınla oynayamazsan dayz cacık olur. hopping için private hive diyoruz işte her serverin kendine has özellikleri olur sen hoşuna gidende oynarsın orda yaptığın itemler orda kalır bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 abi öf. 2 gün oynayıp az falan diyosunuz hatta oynamayanlar az diyor. bunun 3 katı haritada oynadık aylardır. serverda 30 kişi oldu mu assiçtir diyoduk. yabmayın öyle. yıllardır olan bir oyun dayz. 40 kişi baya optimum olduğu için serverlar 40 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Oyunu oynamadım ama mesajım gözüksün diye 0 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Dün yeniden bir şans vereyim dedim buna, bayağı hoşuma gitti merdivenden inerken falan ölmeyince. Issız bir yerde spawn oldum, dağlara doğru yürüyüp 2-3 ev lootladım balta buldum, muz yedim. Sonra küçük bi kasaba denk geldi karşıma bi tane kız çıktı selamlaştık elinde ayı gibi tüfeği olmasına rağmen vurmadı, matara falan verdi birlikte takılmaya başladık. 4-5 tane zombi öldürdük. Bendeki baltayla kafasına vurasım geldi birkaç kez ama zor engel oldum kendime. Sonra elektrik santralinin oradaki baraja kadar geldik, bağlantısı koptu gitti. Vursaydım kafasına alsaydım her şeyini diye üzüldüm. O üzüntünün üzerine santralin olduğu şehirde iki tane ceset bulup lootladım keyfim yerine geldi. Magnumum var şimdi, boş gerçi mermi yok ama olsun, güven veriyor sdflgjhsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben döndüm dayz: origins'e şu an itibariyle. adam etsinler oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 7thBreath said: 100 kişi ne ya. Az diyenleri anlamıyorum cidden zaten oyunda izlenecek belli başlı rotalar var sürekli birileriyle karşılaşma ihtimalin 40 kişi iken bile çok yüksek, 100 kişi olduğu zaman cs ye döner oyun. arkadaş harita KÖPPPPPPEK gibi dedi. nasıl karşılaşıyorsunuz lan bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 abi köpek gibi de mesela geçen gün girdim random koşmaya başladım, bi ormana girdim medeniyet görene kadar en az yirmi dakka falan koştum sanırım hani o yüzden bilen adamlar direk şehre, askeri alanlara filan gidiyor zaten orada karşılaşıyorsun insanlarla. yoksa git ormanda bi yerde takıl tek başına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sabonis said: 7thBreath said: 100 kişi ne ya. Az diyenleri anlamıyorum cidden zaten oyunda izlenecek belli başlı rotalar var sürekli birileriyle karşılaşma ihtimalin 40 kişi iken bile çok yüksek, 100 kişi olduğu zaman cs ye döner oyun. arkadaş harita KÖPPPPPPEK gibi dedi. nasıl karşılaşıyorsunuz lan bu kadar? millet haritada piknik yapmiyor abi item duzmek icin insanlarin gittigi yerler belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 khazadum said: /40 şeklinde sunucular. Silah olayında da; şu tür binada Mosin çıkıyor. Askeri binalarda; M4A1 çıkıyor. Genelde military baselerin yanlarında böyle tek katlı uzun binalar oluyor. Bunların içinde de M4A1 çıkma olasılığı yüksek oluyor. Mühimmat konusunda yine bu tür binaların içinde oluyor genelde şarjör. Aksesuar konusunda da haritanın kuzey üstünde 041 042 koordinatlarında. (Vybor'un tepesindeki dev airfield'in arka tarafı) askeri çadırlar var. Zaten 2 sırada aksesuar çıkıyor. (yerleri tahta olmayan çadırlarda) Ben öldüğüm zaman direkt bu airfield'e koşuyorum. Yemek ve su konusunda, Miğdenin ve bedenin kapasitesi 4000 miş. O yüzden çantanızda yemek ve su bulundurmak yerine kullanın. "My stomach realy full" diyene kadar basın çeşme başında. Yemek konusunda da öyle. Bunu yaptıktan sonra uzun bir süre açıkmıyorsunuz. ve ölüp yeniden doğduktan sonra 1 saat içinde full gear olup tekrar sahil bölgesine inebiliyorum Ellerine saglik daha elektrodan cikmayi gotum yemiyor oyunda navigasyon buyuk dert bide gecelegin yaz lambasini acip kimse gelecek mi diye yan oda da bekliyordum elimde balta. biri girdi resmen heyecandan olduremedim adami adsfasdf vurdu beni bittabi cogzel oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Saeros said: abi köpek gibi de mesela geçen gün girdim random koşmaya başladım, bi ormana girdim medeniyet görene kadar en az yirmi dakka falan koştum sanırım hani o yüzden bilen adamlar direk şehre, askeri alanlara filan gidiyor zaten orada karşılaşıyorsun insanlarla. yoksa git ormanda bi yerde takıl tek başına sdf aynen öyle belli routelar oluşuyor oyun içinde. landscape'e alışık değilsen oralardan gidiyosun. main yollar var dur o yolda 15 dakka kesin 2-3 kişi görürsün mesela. zaten oyunun keyfi gerçekten haritayı emip bitirdikten sonra çıkıyor. çünkü shooting zor ki bunda baya kolaylaştırmışlar ama baya gerilla vorfeyır kazanıyor oyunu taktik kazanıyor flank kazanıyor falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 SenariouS said: elimde balta. biri girdi resmen heyecandan olduremedim adami adsfasdf vurdu beni bittabi cogzel oyun ya melee rezalet ya, nereye vurduğun belli değil, vurduğun dahi belli değil. Zaten orjinal ARMA1-2de melee yokken bunda olabilmesi için baya uğraşmaları lazım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yok abi baltada kafayi tutturabilirsen tek vurusta yattara oluyor insanlar veya zombiler genelde. ama zombieleri cozemedim cidden. Ne kadar kovaliyorlar. Neye tepki veriyorlar anlamadim. Bazen 300 metreden geiyorlar bazen yanlarindan kosarak geciyorum tinlamiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sabonis said: 7thBreath said: 100 kişi ne ya. Az diyenleri anlamıyorum cidden zaten oyunda izlenecek belli başlı rotalar var sürekli birileriyle karşılaşma ihtimalin 40 kişi iken bile çok yüksek, 100 kişi olduğu zaman cs ye döner oyun. arkadaş harita KÖPPPPPPEK gibi dedi. nasıl karşılaşıyorsunuz lan bu kadar? harita KÖPPPPEK gibi ama loot belli başlı yerlerde azıcık oyuna zaman verip kendiniz çözmeye başlayınca kafada otomatik bir risk haritası da çıkıyor nerde adam olabilir, nerden adam geçebilir, nerede snipe yiyebilirsin vs vs. daha crash site ve araç vs. yok onlar da gelince yavaş yavaş oturcak her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Crash site ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kaza alanı işte rastgele haritada çıkıyorlar, etrafında çok çılgın military loot oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Fallout'daki ufo encounter'ı geldi aklıma ahh ah :) neyin crashi araç mı helikopter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar