Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

özellikle gece 4'ten sonra filan bomboş serverlar oluyo yeni resetlenmiş
15-20 dk içinde full gearlanabiliyosunuz
ben genelde kuzeydogu airbase'e gidiyorum
en soldaki binada hapishane alt oda üst oda çıkıp hangarlara bakıyorum ordan kuleye ordan tekrar en sagdaki binaya gidip binanın arkasında log out olup server değiştiriyorum
sonra tersini yapıp diğer binanın yanındaki çalılıklarda log out oluyorum (orda kelepçe çıkabiliyo) sonrası tekrar zaten
6-7 server değiştirdikten sonra bulunuyo her şey
bi tek long range scope filan zor bulunuyo (pristine olanı)

ondan sonra da gidiyorum elektroya keklik avlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

dün baltalı ve tabancalı bi herife baltayla banzaiii diye bağırıp charge atıp öldürdüm :D

bugun de elektrodaki sniper hillde log in oldum baktım 3 adam var birini kelepçelemişler yerde de 2 ceset var
vurdum birini biraz uzaktan göremediler beni ağaçların arkasına saklandılar
kelepçeli adam kaçmaya çalıştı onu indirdi adamlar kaçarken sonra combat log yaptılar
bana da cesetleri lootlamak kaldı ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Dün yeniden bir şans vereyim dedim buna, bayağı hoşuma gitti merdivenden inerken falan ölmeyince.

Issız bir yerde spawn oldum, dağlara doğru yürüyüp 2-3 ev lootladım balta buldum, muz yedim. Sonra küçük bi kasaba denk geldi karşıma bi tane kız çıktı selamlaştık elinde ayı gibi tüfeği olmasına rağmen vurmadı, matara falan verdi birlikte takılmaya başladık. 4-5 tane zombi öldürdük. Bendeki baltayla kafasına vurasım geldi birkaç kez ama zor engel oldum kendime. Sonra elektrik santralinin oradaki baraja kadar geldik, bağlantısı koptu gitti. Vursaydım kafasına alsaydım her şeyini diye üzüldüm. O üzüntünün üzerine santralin olduğu şehirde iki tane ceset bulup lootladım keyfim yerine geldi. Magnumum var şimdi, boş gerçi mermi yok ama olsun, güven veriyor sdflgjhsg
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

100 kişi ne ya. Az diyenleri anlamıyorum cidden zaten oyunda izlenecek belli başlı rotalar var sürekli birileriyle karşılaşma ihtimalin 40 kişi iken bile çok yüksek, 100 kişi olduğu zaman cs ye döner oyun.

arkadaş harita KÖPPPPPPEK gibi dedi. nasıl karşılaşıyorsunuz lan bu kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

abi köpek gibi de
mesela geçen gün girdim random koşmaya başladım, bi ormana girdim medeniyet görene kadar en az yirmi dakka falan koştum sanırım

hani o yüzden bilen adamlar direk şehre, askeri alanlara filan gidiyor zaten orada karşılaşıyorsun insanlarla. yoksa git ormanda bi yerde takıl tek başına sdf
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

7thBreath said:

100 kişi ne ya. Az diyenleri anlamıyorum cidden zaten oyunda izlenecek belli başlı rotalar var sürekli birileriyle karşılaşma ihtimalin 40 kişi iken bile çok yüksek, 100 kişi olduğu zaman cs ye döner oyun.

millet haritada piknik yapmiyor abi item duzmek icin insanlarin gittigi yerler belli
Sosyal ağlarda paylaş

khazadum said:

/40 şeklinde sunucular.

Silah olayında da;

şu tür binada Mosin çıkıyor. Askeri binalarda;

M4A1 çıkıyor.

Genelde military baselerin yanlarında böyle tek katlı uzun binalar oluyor. Bunların içinde de M4A1 çıkma olasılığı yüksek oluyor.

Mühimmat konusunda yine bu tür binaların içinde oluyor genelde şarjör.

Aksesuar konusunda da haritanın kuzey üstünde 041 042 koordinatlarında. (Vybor'un tepesindeki dev airfield'in arka tarafı) askeri çadırlar var. Zaten 2 sırada aksesuar çıkıyor. (yerleri tahta olmayan çadırlarda) Ben öldüğüm zaman direkt bu airfield'e koşuyorum.

Yemek ve su konusunda,
Miğdenin ve bedenin kapasitesi 4000 miş. O yüzden çantanızda yemek ve su bulundurmak yerine kullanın. "My stomach realy full" diyene kadar basın çeşme başında. Yemek konusunda da öyle. Bunu yaptıktan sonra uzun bir süre açıkmıyorsunuz.

ve ölüp yeniden doğduktan sonra 1 saat içinde full gear olup tekrar sahil bölgesine inebiliyorum

Ellerine saglik
daha elektrodan cikmayi gotum yemiyor oyunda navigasyon buyuk dert
bide gecelegin yaz lambasini acip kimse gelecek mi diye yan oda da bekliyordum elimde balta.
biri girdi resmen heyecandan olduremedim adami adsfasdf vurdu beni bittabi
cogzel oyun ya
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

abi köpek gibi de
mesela geçen gün girdim random koşmaya başladım, bi ormana girdim medeniyet görene kadar en az yirmi dakka falan koştum sanırım

hani o yüzden bilen adamlar direk şehre, askeri alanlara filan gidiyor zaten orada karşılaşıyorsun insanlarla. yoksa git ormanda bi yerde takıl tek başına sdf

aynen öyle belli routelar oluşuyor oyun içinde. landscape'e alışık değilsen oralardan gidiyosun. main yollar var dur o yolda 15 dakka kesin 2-3 kişi görürsün mesela.

zaten oyunun keyfi gerçekten haritayı emip bitirdikten sonra çıkıyor. çünkü shooting zor ki bunda baya kolaylaştırmışlar ama baya gerilla vorfeyır kazanıyor oyunu taktik kazanıyor flank kazanıyor falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

7thBreath said:

harita KÖPPPPEK gibi ama loot belli başlı yerlerde azıcık oyuna zaman verip kendiniz çözmeye başlayınca kafada otomatik bir risk haritası da çıkıyor nerde adam olabilir, nerden adam geçebilir, nerede snipe yiyebilirsin vs vs. daha crash site ve araç vs. yok onlar da gelince yavaş yavaş oturcak her şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...