Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bunu rust mı alsam kararsız kaldım yahu ikiside tutarlı oyunlar deil gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bu örli aksesi kim çıkardıysa küfürü baya hakediyor. steam'e bakıyorum oyunların yarısı örli akses. ulan bi bitirin öyle satın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 İkisi de early access abi sonuçta, beklentileri ona göre ayarlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 DayZ en azından ana sayfada Early Access Now Available yazmış, Rust direk Now Available diyo çakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Rust ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 kermit said: Rust ne amk aliom amk ozaman buna kaptırıp albion u es gecmeyek ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 HACIIII ben şimdi bu oyunu alsam,burdan oynayanlar varmı ilk defa oynıcam yol gösterebilcek bi tayfa , he bide betası dimi bu, ne zaman başlar asıl oyun zombiler araçlar cart curt falan,biraz izledimde sürekli koşkoş muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 beta bile değil ki alpha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 vöh ne bilim hacı çok az izledim betadır heralde dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.fluidicice.com/uploads/7/7/5/8/7758299/194635995_orig.jpg bakınırken şunu buldum belki işinize yarar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 link patlamisda map var burda direk google maps gibi http://dayzdb.com/map/chernarusplus#6.043.128 2 arkadas guney batidaki Balota nin yaninda airstripteyiz. Varsa orda o taraflarda olanlar soyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Nekro said: link patlamisda map var burda direk google maps gibi http://dayzdb.com/map/chernarusplus#6.043.128 2 arkadas guney batidaki Balota nin yaninda airstripteyiz. Varsa orda o taraflarda olanlar soyleyin Bir saat önce bir kişiyi filan vurdunuz mu? Sonra sizden birisi öldü. Yoksa siz miydiniz onlar :D Bizde arkadaşla oradaydık çatıştık ben öldüm arkadaş oradan bi kişiyi vurdu da. Sonra da gelip kendi cesedimi lootladım. Ama onlar 3 kişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 yok abi maalesef kimseyi vuramadik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 He tamam, bizde o airstrip'in tepesindeki büyük binaların çatısındayız long range scope ile adam avlamak güzel oluyor :) Şimdi çıktıkta oralarda oyalanırsanız yarın akşam filan buluşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 rus musunuz abi hava alanında pusmayın gidin elektro çerno tepesinde pusun zevkli oluyo oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Airstripe a pusma isini bende sevmedim. Biz zaten yeni baslamistik ilerleye ilerleye geldik iste. Birimizde mosen birimizde m4 takiliyoruz. Long range scope buldum zoom atmiyor ya daha iyisi lazim sanirim. Burdan ya military base e yada electro ya gideriz denk gelirsek konusuruz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 nası zoom atmıyo? +'ya bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ahaha abi bir server a girdim ciktim karakter resetlenmis saka gibi ya deneyecektim tam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 historyden önceki girdiğin server a girmeyi dene ben öyle yaptım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yok duzelmedi. allah belasini o serverin denizin orda biryerde spawn olmustu zaten. mosin gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 6 Saattir oynuyorum daha silah bulamadim... hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 haritada belirli yerlerde silahlar var http://dayzdb.com/map/chernarusplus bi de bi serverdaki spot lootlanınca reset gelene kadar yeni silah çıkmıyo ona göre server değiştirip bakman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Şu oyunu ben develop ediyo olsam şu haritayı gördükten sonra spawn pointleri random olarak 1 ay falan açar kapatırım, değiştirim, pislik çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Beyler serverlar kaç kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 /40 şeklinde sunucular. Silah olayında da; şu tür binada Mosin çıkıyor. Askeri binalarda; M4A1 çıkıyor. Genelde military baselerin yanlarında böyle tek katlı uzun binalar oluyor. Bunların içinde de M4A1 çıkma olasılığı yüksek oluyor. Mühimmat konusunda yine bu tür binaların içinde oluyor genelde şarjör. Aksesuar konusunda da haritanın kuzey üstünde 041 042 koordinatlarında. (Vybor'un tepesindeki dev airfield'in arka tarafı) askeri çadırlar var. Zaten 2 sırada aksesuar çıkıyor. (yerleri tahta olmayan çadırlarda) Ben öldüğüm zaman direkt bu airfield'e koşuyorum. Yemek ve su konusunda, Miğdenin ve bedenin kapasitesi 4000 miş. O yüzden çantanızda yemek ve su bulundurmak yerine kullanın. "My stomach realy full" diyene kadar basın çeşme başında. Yemek konusunda da öyle. Bunu yaptıktan sonra uzun bir süre açıkmıyorsunuz. ve ölüp yeniden doğduktan sonra 1 saat içinde full gear olup tekrar sahil bölgesine inebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar