Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Nekro said:

link patlamisda map var burda direk google maps gibi

http://dayzdb.com/map/chernarusplus#6.043.128

2 arkadas guney batidaki Balota nin yaninda airstripteyiz. Varsa orda o taraflarda olanlar soyleyin

Bir saat önce bir kişiyi filan vurdunuz mu? Sonra sizden birisi öldü. Yoksa siz miydiniz onlar :D Bizde arkadaşla oradaydık çatıştık ben öldüm arkadaş oradan bi kişiyi vurdu da. Sonra da gelip kendi cesedimi lootladım. Ama onlar 3 kişiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Airstripe a pusma isini bende sevmedim. Biz zaten yeni baslamistik ilerleye ilerleye geldik iste. Birimizde mosen birimizde m4 takiliyoruz.

Long range scope buldum zoom atmiyor ya daha iyisi lazim sanirim. Burdan ya military base e yada electro ya gideriz denk gelirsek konusuruz yine.
Sosyal ağlarda paylaş

/40 şeklinde sunucular.

Silah olayında da;

şu tür binada Mosin çıkıyor. Askeri binalarda;

M4A1 çıkıyor.

Genelde military baselerin yanlarında böyle tek katlı uzun binalar oluyor. Bunların içinde de M4A1 çıkma olasılığı yüksek oluyor.

Mühimmat konusunda yine bu tür binaların içinde oluyor genelde şarjör.

Aksesuar konusunda da haritanın kuzey üstünde 041 042 koordinatlarında. (Vybor'un tepesindeki dev airfield'in arka tarafı) askeri çadırlar var. Zaten 2 sırada aksesuar çıkıyor. (yerleri tahta olmayan çadırlarda) Ben öldüğüm zaman direkt bu airfield'e koşuyorum.

Yemek ve su konusunda,
Miğdenin ve bedenin kapasitesi 4000 miş. O yüzden çantanızda yemek ve su bulundurmak yerine kullanın. "My stomach realy full" diyene kadar basın çeşme başında. Yemek konusunda da öyle. Bunu yaptıktan sonra uzun bir süre açıkmıyorsunuz.

ve ölüp yeniden doğduktan sonra 1 saat içinde full gear olup tekrar sahil bölgesine inebiliyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...