GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 evet hikayenin kralı nı koyayım yeniden havalanındaydım kardeşime loot yapıyorduk. sonra server çöktü. menuye döndüm yeniden servera girelim diye. o sırada ss aldım en süper halim diye servera geri girdik hemen. ne mi oldu: Karakter 0 landı. sahil kenarında yeniden spawn oldum. niye bilmiyorum. delirdim ya. tamam alpha da... neyse yeniden loot yapacam nolsun :) 300 kere başka servera girdim düzelmedi bu arada... hani deneseydin diyen olursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 abi bu ay icinde oyunu aliyorum aldigimla sadece senle oynayacagim bir bit yenigi var sende en talihsiz - komik seyler senin basina geliyor. Hem wipe yersek "ama senin yuzunden bedevi" diyebilecegim bir oyun arkadasi olursun bana ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bana uyar bilader. lootun kralını yapıyorum da en CENO user benim sanırım. ayrıca dün mumble da da kim bilmiyorum birisi şey dedi "olm adam evli mevli de o nası nick ya" dedi. t.leader olm nikim artık. ama steam id im hala turkleader. öyle aratın bulun beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bugün itfaiye baltasıyla bir dünya adam kestim, her ne kadar iyimser gezinsem de millet kendi kaşındı hep üstüme atladılar. neyse bir dünya kurşun ile m4a1 falan da topladım eşşek gibi oldu üstüm başım. bunları moddaki gibi tent'ler içine mi saklıyoruz nasıl oluyor şimdi stash olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Saklama falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Eminim zamanla gelecektir. Başka türlü olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Çadır gelecekmiş , vault gibi kullanılabilen. Herkesin kendi çadırı olacakmış mış mış... Öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hayamk paso yere dökecez eşyaları sonra yine toplamaya kasıcaz. anlaşıldı alpha'nın nasıl geçeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 GokTuRK said: bana uyar bilader. lootun kralını yapıyorum da en CENO user benim sanırım. ayrıca dün mumble da da kim bilmiyorum birisi şey dedi "olm adam evli mevli de o nası nick ya" dedi. t.leader olm nikim artık. ama steam id im hala turkleader. öyle aratın bulun beni. abi tleader sen misin, of eklisin steam'de bütün gün diyorum kim bu sapıkça dayz oynuyor durmadan, yamanayım sana yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çadır meselesi gelecek ilerde de şimdi öyle büyük bir mesele değil ki daha oyunda adam gibi silah bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 şu karakter dupe olayını çözmeleri lazım acilinden, insanın keyfini kaçırıyor. rambo gibi gezio 1 şarjor bulan herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mosquito said: şu karakter dupe olayını çözmeleri lazım acilinden, insanın keyfini kaçırıyor. rambo gibi gezio 1 şarjor bulan herkes nasıl ya öyle birşey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hea kopattırıo millet anladığım kadarıyla. gerci su anda tek faydası mermi için olur onun. ama umarım fix değil de yapanlara vac ban gelir cog sevinirim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ekstra bir program vs. kullanmadığından yanlışlıkla bile yapabilirsin oyunda. o yüzden ban filan olacağını zannetmiyorum. olay login/logout olayı sırasında karakterinin klonlanması gibi bişi. eski dupe olaylarını fixlemişlerdi yakında bunu da fixlerler inş. sonra bide karakter reset gelir temizlenir etraf. ama diğer script ya da third party ile item ve karakterlerin gözükmesini sağlayan hack yapanların vac ban yiyip, komple steam accountu yalan olan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 3rd party hack su anda aldı basını gidiyor zaten o yüzden vac ban istiyorum zira tüm steam hesabını kaybetme riski baya azaltıcaktır bu tür program/scriptleri kullananların sayısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Warz aylar sonra Punkbuster entegre etmişti sisteme, bıraktığım için bilmiyorum çok yararı oldu mu. Fakat mutlaka onu da aşmanın yolları vardır. Böyle auto aim vb. şeyleri algılayan sistemler eminim vardır. Ama etrafta herşeyi görüp namluyu döndürmezseniz algılaması imkansız tabi. Şu an emekleme döneminde, umarım Warz gibi hüsran olmasına izin vermezler. Bu arada dün toplamda 5 arkadaş oyunu aldık. Biz de girip koşuşturuyor oluruz yakında. Steam'den isteyenler ile ekleşebiliriz, elimden geldiğince yardım etmeye hazırım. İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ceset olayını çözmüşler dün birini öldürdüm, tabi kek gibi gidip lootlamadığım için hiçbizaman 10 dk bekledim birisi gelcekmi diye uzaktan, gelen giden yoktu ve ceset kaybolmamıştı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mod DayZ daha iyi durumda değil mi olm, onu niye oynamıyonuz da eziyet çekiyonuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 eziyetlik bişi yokki. sadece silah eksik bide zombiler duvardan geçiyor. benim tek yakındığım şeyler bunlar. zombilerde serverlarda yok denecek kadar az olduğu için problem olmuyor. birde arada sırada haritanın taaa diğer ucundaki adamın içtiği kola sesi geliyor tırsmıyorum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Seslerin takılı kalması problemi insanda panik atak yapıyor. Bir yerden bir yere gidiyorsun ikide bir vöeaöaağ diye bir bağırış, etrafa bakıyorsun kimse yok. kermit kurbaanın dediği kutudan bir şey içme sesi bugün bana da oldu, olduğum kasabaya en yakın yerleşim birimi koşarak 10 dakika, önümdeki köy boş, ben ağaçların arasında duruyorum ama 2-3 dk da bir kutu sodayı indiriyor gibi ses geliyor. oyun bir kez ölen adamda bir daha hep blur ile başlayabiliyor, oyunu açtığım gibi panik bir şekilde, video'ya gidip cancel ediyorum düzelsin diye. bir gün o salak ayarı yapacam diye respawn olduğum yerde önümdeki adama ölürsem çok üzülecem. merdivene tırmanmaya yemiyor bir tarafım, araları açık metal olanlara ya da F ile çıkılan merdivenlere zaten mümkün mertebe hiç bulaşmıyorum düşüp ölecem diye, buglı baya. mevcut zombileri 2 katına çıkartmak ve boş yerlere de biraz zombi serpiştirmek lazım, bir anda koşarken ormanın içinde 6-7 tane zombi saldıracak üstüne ağaçların arasından da aksiyon olsun. yoksa ordan oraya risksiz ve bayık koşular bunaltıyor. hoş o da araç gelince geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Dün gece aldım bunu ben de, bugün mesai bitsin de gidip oynayacağım kurulmuştur herhalde ben yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kermit said: eziyetlik bişi yokki. sadece silah eksik bide zombiler duvardan geçiyor. benim tek yakındığım şeyler bunlar. zombilerde serverlarda yok denecek kadar az olduğu için problem olmuyor. birde arada sırada haritanın taaa diğer ucundaki adamın içtiği kola sesi geliyor tırsmıyorum değil tamam ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Hangi serverda oynuyorsunuz bunu siz? Var mı öyle seçenekler, patilerin yoğun olduğu yerler nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gir steamden ekle herkesi patiler zaman zaman dağınık oynuyor zaten birleşsek önce millet birbirini vuracak sdlkfjsdf.. şaka şaka baya takılıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ev arkası seks kanlı bitti... lanet olsun 5 kişi indirdim elektroda, kimse gelmiyo şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar