RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 küfür sadece dayz de değil, her zaman için yasak çünkü hoparlörden oynayan var, eşiyle oynayan var, baba oğul oynayan var, rahatsız olanlar olabiliyor, o yüzden küfürlü konuşmuyoruz. ben zaten küfür etmek yasak demiyorum, küfür ederken tuşa basmak yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bahsettiğin düzendeki insanların haftada 40* saat oyun oynuyor olabilmesi son derece düşündürücü, neyse ne tabii banane milletin hayatından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ya bu clanı Rra bir sürü oyunda kurdu ve oynadılar diye biliyorum, demek ki var arkadaş zaman ayırabilen insan. HAYIR SANANE YANİ SANANE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 guild içerisindeki arkadaşlarımız 20-40 saat arasında oynuyorlar, onları pek zorlamıyoruz, bu kriterleri aramıza yeni katılacak oyunculardan istiyoruz, madem recruit yapıyoruz eti,sütü,kemiği ile guilde katkı sağlasın diye ama ben kendim 40dan da fazla oynarım, hesabıda koydum az önce, kendi yapamadığım bir şeyi şimdiye kadar bir başkasından istemedim, ne iş hayatımda, ne de oyun hayatımda bende 32 yaşındayım, küfür etmeden, her gün işe gidip, her gün oyun oynayabiliyorum. ha nedir. evli değilim bitek. evli de olsam eşimle birlikte adam keseriz, bizde böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 o klan bana yasak direk küfür yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bıngıl kendin 50 saat oynuyorsun gördük albionda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kermit said: o klan bana yasak direk küfür yok ya sen kendi başına clansın, biz senle ancak alliance oluruz cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben kötü bişi demedimki sana niye cnms falan dedin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bende kötü bişey demedim ki, yakınlık gösterdim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 öyle deme ama bi garip oldum cnms diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 "aman be canım" da ki gibi say sen, kötü birşey yok, sen iyi birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 haftada 40-60 saat oynarım hemde sosyal olurum demek tez konusu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Xaenin said: Ya bu clanı Rra bir sürü oyunda kurdu ve oynadılar diye biliyorum, demek ki var arkadaş zaman ayırabilen insan. HAYIR SANANE YANİ SANANE? seninle özel ilgilenicem bebişim, arkanı kolla dayz'de. RRa said: bıngıl kendin 50 saat oynuyorsun gördük albionda :) abi ben evli değilim, kız arkadaşım yüzünden cuma'dan pazar akşamına kadar aktif oyuna ayırdığım saat 5-7'dir. haftiçi günde 2-3 saati geçemiyorum. online olduğuma bakma sen, albion'da sabah 7 akşam 9 afk'dum. aktif oynadığım saatler 8-11 gibi o da eğer dışarı çıkmıyorsak hatunla. haftada aktif 20 saati geçemem kısaca. gönül isterdi iş güç olmasın günde 6 saat online olabilelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bende biliyorum ki... oynayanına haftada 20 saat bile fazla, hardcore oynamak zaten hep diyoruz çok oynamak değil, verimli oynamak, siz 20 saat oynayınca contentin gerisinde kalmıyorsunuzdur zaten ama biz guilde yeni üye alırken sıkı tutuyoruz, çünkü kimsenin alnında yazmıyor, verimli oynar, iyi oynar, geri kalmaz vs diye ha nedir, hafta sonunda kermit 37,5 saat oynamış diyip kicklemiyoruz zaten, ama bu kriteri okuyanda biliyor ki, günde 2 saat ile barınamam. buda bizim için yeterli, çünkü evet her gün oyuna girmezsen, girdiğinde verimli iş yapmazsan, eh ne diye aldık seni zaman oluyor ff14 oynuyoruz mesela geri kalmamışsan eğer, şuan için haftada 3 gün raidlere gelmen yeterli, 9 saat yapıyor haftada. 10 saat girsen guildde rekor kırarsın. oyundan oyuna da değişiyor yani arkadaşlar, çok takılmayın böyle konulara, esasen sizle başka konularda görüş alış verişi yapmak isterdim, çok değişik sistemler entegre etmeye çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bence kermit 60 saat oynamış olsa bile kickleyin, kardeşi kardeşe düşürtür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kermit çok alıngan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 RRa said: bende biliyorum ki... oynayanına haftada 20 saat bile fazla, hardcore oynamak zaten hep diyoruz çok oynamak değil, verimli oynamak. Şu doğru ama alphanın şu evresinde verimlilik diye bir şeye de bel bağlamamak lazım aslında, vehicle olmadığı için haritada koşturmakla geçiyor vaktin büyük çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 doğru zaten alphada bu yukarıdaki sistemleri yapabilmemiz de zor zaten, guildin o aktifliği anca releasedan sonra olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ulan dun kermitin gazi yuzunden 5 kisi oldu. Taktik maktik hak getire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 HAYIR ADAMLAR BİR ŞEY YAPMAYA ÇALIŞIYOR ÖZELLİKLE BU XAENIN VE ARKADAŞLAR SON DERECE YIKICI VE DEMORALIZE EDICI ADAMLAR OFFF ŞİKAYET TUŞU ESKİTTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 DAHA İYİSİNİ YAPIN YANİ O ZAMAN Dİ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Esh said: Ulan dun kermitin gazi yuzunden 5 kisi oldu. Taktik maktik hak getire B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Oyunda ceset kayboluyor, 2 tane tüfek var, noolduğu belli değil daha ama wowdaki hardcorelar gibi guild kuruyoz diyonuz, allah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sen ne oynadığını henüz anlamamış olabilirsin ama biz ne oynadığımızı ve oynayacağımızı biliyoruz, bizi rahatsız eden tek nüans hile olabilir, dayz sa da private serverlar olursa, daha rahat ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Benim şahsen yorumum şu, early alpha aşamasında KOS oynayan büyük bir grup insan bu oyunun geliştirilmesine herhangi bir katkıda bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar