Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 haha ama server neden restart yedi? tahminen adamlar admindi, ikimizi de vurduklarını düşündükten sonra tekrar item toplamak için server restart attılar diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bildiğin infinite troll oynadık ya çok komikti, sadece insanların hayatlarını kafalarını falan karıştırdık, strese soktuk, vurcaklar mı beni acaba diye düşündürdük, çantalarına yemek falan bıraktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 adamların dünyası dağıldı, şu an suratımda kocaman bir gülümsemeyle uyuyacağım NİHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 evet ya 3 tane full dolu adamı çok çok üzdük bugün. Leş gibi yatıp noob vuruyorlardı tepeden, hiç beklemiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 viborun üstündeki havaalanındayım, yarın gelmek isteyen gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pcbG1bUCG9s bi indirime girsede alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=pcbG1bUCG9s bi indirime girsede alsam asdlhjaslkahjasd niye bu kadar cok güldüm lan buna sabah sabah sadlkhjsakdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 lan o kadar çapulcuyum ki 4-5 tane full adam geçti yanımdan öldürmeye tenezzül bile etmediler. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 üstteki videoyu izleyerek warznin daha iyi olduğu kanısına vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 hohhhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yeni itemlar gelsin ya. aynı lootlardan sıkıldık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Aiko said: üstteki videoyu izleyerek warznin daha iyi olduğu kanısına vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 video süpermiş ahsdfas adam resmen üzüldü eli havada ahahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yokmu bi delikanlı elinde saline bag olan kurtarsın beni bu cileden hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ne işe yarıyor ki saline bag? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kan yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Grimnax said: yokmu bi delikanlı elinde saline bag olan kurtarsın beni bu cileden hah Saline yok ama istersen çekeyim kanımı vereyim sana yigidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 baltanın vuruş sesi ile mermi sesi aynı. ilk vurdum bir yere ''ulan dedim kim sıkıyor bana'' meğersem benım baltanın sesiymiş. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 WarZ de bile eğlenmiştik baya bi kahvaltı yapayımda alayım şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Grimnax said: http://www.youtube.com/watch?v=pcbG1bUCG9s bi indirime girsede alsam sdfkşdsşlf ahahhaahha yazık etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 grimnax bende var nerdesin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 chernoda hastahaneda yattım heh giricem birazdan oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sS1wzdlu-WM old but golden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi grimnax a saline bag i götürürken vuruldum öldüm ya sdşlkjfsldkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 GokTuRK said: abi grimnax a saline bag i götürürken vuruldum öldüm ya sdşlkjfsldkfj abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar