GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gözlerimi yasşrttınız arkadaşlar. bu arada dürbünüm var mosinimde bulacağım o adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gear için fresh start sonrasında direk airporta mı koşuyorsunuz az yemek az su bulunca? yoksa çevredeki şehirlere bakıp, airporta kadar geze geze mi gidiyorsunuz? silah için airport haricinde sağlam gear toplarsın denebilecek yer var mı? ben genelde geze geze gidiyim diyorum ama airporta varana kadar kesin dalacak bi adam buluyorum balta ya da sopayla sonra silahlı elemanlara denk geliorum baştan tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 valla airporta cıkmanın pek bi artısı yok su anda. airportta bulabilecegin herseyi balotadaki kücük airfielddede bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 balotada kan-gövde ilişkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Grimnax said: dünyanın sonuna geldik asdhuasd. ölmeye gidiyoruz bekleriz http://i.imgur.com/iGTA7FT.jpg Nitekim öldük, sevgili Can kurşun sıkamadan gitti. Biz kalabalığız full gearlıyız kolay kolay kimse sataşamaz dedik, adamlar 5 kişi full gearlı çıktı. Grim, Can dikkat etiniz mi bilmiyorum, adamlar resmen hedef seçip 1,2,3 diyip ateş ettiler çünkü aynı anda vurulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi dayz öyle, dayz mode tek başıma gearlı 6 kişilik grubu almışlığım da var sabırlı oynarsan yaşama şansı daha yüksek ama bazen de ne olduğunu anlamadan çat diye gidiyosun işte sürekli gerilim gerilim :) şimdi NE airfield'dayım da bandaj bulamadım kanaya kanaya renkler gitti blood bag ile oluru yok şimdi hangi yiyecekler iyi hp bırakıyor. koyun dana bulamadım kesip pişirmeyi deneyim ocak falan topladım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 vuruldum ey halkım yine döndük başa full loot gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bu arada karakterle saat geçirdikçe ağlaklığı azalıyormuş bunu öğrendim. Zırt pırt susadım acıktım demiyormuş bir yerden sonra. Hardened veteran azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oyuna girdim, 15 dk etrafa bakındım loot yaptım falan kasklı 3 tane tip geldi "we need your blood" dedi if you dont give us your blood, we will kill you dedi yumruk attım ekran instant olarak karardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 helal bingil, diger godoslar gibi silahi gorunce pantulu indirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kanı ne yapıyorlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Kan bankasina gonullu bagis topluyolar abi. Rus kizilayi var iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bende bilemedim, çok ciddi arkadaşlardı rus aksanları falan vardı, canımı alabilirsin ama kanımı asla diyerek duruşumu sergiledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yerden emmişlerdir belki gene almışlardır kanını. götünü de kesmiş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 o kadarını ben bilemem gayri, gözlerimi kapadım mı allah'a emanetim. müslüman türkler olarak dayz'e etkimizi bırakacağız inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gene bingildak hypeina kapiliyorum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 lol bu arada ölen elemandan kan alabiliyor muyuz ya da bayılana kadar dövdüğümüz elemandan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Olen elemandan lootu alabil de once. Ceset kayboluyo muntazaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 böbrek için iyi ödeyen olursa ben veririm oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 daha silahla kimseyi öldüremedim ama baltayla kafasını yardığım elemanların cesetleri hiç kaybolmadı daha. 10 kişi filan olmuştur toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 O zaman patch gelmis. En son 4 gun once birilerini oldurdum, aninda yok olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oyunda lootlanmak çok kolay abi barn lara bakın mosin var illaki. çanta da oluyor e su ile crisp buldun mu başlangıç için sağlam loot. sonra sağı solu kovalayın. bu arada stamina daha oyunda yok baya baya tüm sahili sprint le geçtim. getirirler heralde yakında. ama bilmiyorum belki adam yorgunluktan düşüp geberir biraz sonra sdşfsdf demin bi adam çıktı baltayla silahını ver deid ben de tüfeği çektim mermisi yoktu hiç ama yine de tırstı yemeğini bıraktı çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Consla birinin etrafini sardik melee var bizde karsida da melee var. Meger biri arkamdaymis beynime yedim sopayi cons birine baltayi ekledi indirdi dieri kanaya kanaya kacti falan. Abi melee bile eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 stamına yok da, cok kosunca kolay acıkıyor adam aclıktan oldum guneybatıdakı MS den Cherno ya gıtmeye calısırken havaalanının orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 denalir said: Grimnax said: dünyanın sonuna geldik asdhuasd. ölmeye gidiyoruz bekleriz http://i.imgur.com/iGTA7FT.jpg Nitekim öldük, sevgili Can kurşun sıkamadan gitti. Biz kalabalığız full gearlıyız kolay kolay kimse sataşamaz dedik, adamlar 5 kişi full gearlı çıktı. Grim, Can dikkat etiniz mi bilmiyorum, adamlar resmen hedef seçip 1,2,3 diyip ateş ettiler çünkü aynı anda vurulduk. yok ateş edemeden demeyelim. siperden ileride koşan birini indirdik hep beraber. scope orada işe yaradı diyebilirim. ama arkamızdan dolasan adamlarla çatışamadım tabi. snipeladılar. sen baya dayandın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar