Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

gear için fresh start sonrasında direk airporta mı koşuyorsunuz az yemek az su bulunca? yoksa çevredeki şehirlere bakıp, airporta kadar geze geze mi gidiyorsunuz?

silah için airport haricinde sağlam gear toplarsın denebilecek yer var mı?

ben genelde geze geze gidiyim diyorum ama airporta varana kadar kesin dalacak bi adam buluyorum balta ya da sopayla sonra silahlı elemanlara denk geliorum baştan tekrar
Sosyal ağlarda paylaş

Grimnax said:

dünyanın sonuna geldik asdhuasd. ölmeye gidiyoruz bekleriz
http://i.imgur.com/iGTA7FT.jpg

Nitekim öldük, sevgili Can kurşun sıkamadan gitti. Biz kalabalığız full gearlıyız kolay kolay kimse sataşamaz dedik, adamlar 5 kişi full gearlı çıktı. Grim, Can dikkat etiniz mi bilmiyorum, adamlar resmen hedef seçip 1,2,3 diyip ateş ettiler çünkü aynı anda vurulduk.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dayz öyle, dayz mode tek başıma gearlı 6 kişilik grubu almışlığım da var sabırlı oynarsan yaşama şansı daha yüksek ama bazen de ne olduğunu anlamadan çat diye gidiyosun işte sürekli gerilim gerilim :)

şimdi NE airfield'dayım da bandaj bulamadım kanaya kanaya renkler gitti blood bag ile oluru yok şimdi hangi yiyecekler iyi hp bırakıyor. koyun dana bulamadım kesip pişirmeyi deneyim ocak falan topladım hep.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda lootlanmak çok kolay abi barn lara bakın mosin var illaki. çanta da oluyor e su ile crisp buldun mu başlangıç için sağlam loot. sonra sağı solu kovalayın. bu arada stamina daha oyunda yok baya baya tüm sahili sprint le geçtim. getirirler heralde yakında. ama bilmiyorum belki adam yorgunluktan düşüp geberir biraz sonra sdşfsdf demin bi adam çıktı baltayla silahını ver deid ben de tüfeği çektim mermisi yoktu hiç ama yine de tırstı yemeğini bıraktı çıktı :)
Sosyal ağlarda paylaş

denalir said:

Grimnax said:

dünyanın sonuna geldik asdhuasd. ölmeye gidiyoruz bekleriz
http://i.imgur.com/iGTA7FT.jpg

Nitekim öldük, sevgili Can kurşun sıkamadan gitti. Biz kalabalığız full gearlıyız kolay kolay kimse sataşamaz dedik, adamlar 5 kişi full gearlı çıktı. Grim, Can dikkat etiniz mi bilmiyorum, adamlar resmen hedef seçip 1,2,3 diyip ateş ettiler çünkü aynı anda vurulduk.

yok ateş edemeden demeyelim. siperden ileride koşan birini indirdik hep beraber. scope orada işe yaradı diyebilirim. ama arkamızdan dolasan adamlarla çatışamadım tabi. snipeladılar. sen baya dayandın ama
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...