moriQ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 alayımmı yoksa bitince indirime falan girince vs mi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 betadan önce al, ama şimdi alırsan da meh olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z anırarak güldüm bu nedir lan ahahsadsdbosdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 perşembe first person serverlar geliyormuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 la olm bi gündüz olmuyor, hiç çekilmiyor karanlık, sabahı mı bekleyecez oyunun da aydınlanması için?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 su anda 24h cycleda gündüz gece muhabbeti. server değiştir işte gündüz bulana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bi sürü kitap buldum da ne işe yaradığını bulamadım okuyamıyoz galiba şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Aldım iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 _Rave said: GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z anırarak güldüm bu nedir lan ahahsadsdbosdf. Abi metrobuste okudum yarildim millet bana bakio of inanilmaz ya bela gibi dadanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z ahahahah oyunu aldırırsa bana şu post aldırtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ahaahahahahaha, ne yalan söyleyim hiç alakam olmasa da alasım geldi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 almak istiyorum ama 30 dolar fazla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 o post oyunun reklamı için bile kullanılabilir ing çevirip sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 30 dolar 2-3 öğlen yemeği gibi düşün o zaman verirken için gitmeyecek, sodexho veriyodur gerçi onu ama neyse önemli olan düşüncesi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 imamizer said: GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z ahahahah oyunu aldırırsa bana şu post aldırtır sen daha almadınmı la hah alda kopalım yardıralım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 yalnız adamlar sovyetlere özel fiyat girmemiş, hatta rusyanın biraz daha pahalı olmuş 3 5 cent dsfghjkl http://www.steamprices.com/us/app/221100/dayz baya başarılı bi haraket olmuş, kutladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Grimnax said: imamizer said: GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z ahahahah oyunu aldırırsa bana şu post aldırtır sen daha almadınmı la hah alda kopalım yardıralım heh 30 dolar çok geliyor gözüme. bi de bu aralar pek oyun oynayasım yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Frostbite said: bi sürü kitap buldum da ne işe yaradığını bulamadım okuyamıyoz galiba şimdilik.. Okuyup mage oluyosun abi. Zombi psionic kontrol geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 çitin içinden hop diye geçip düşerek öldüm, sonra merdivenden inerken bir şekilde merdivenden inmek yerine ileriye gidip sonra oradan düşerek bacaklarımı kırdım, zombi bulup öldürene kadar takılı kaldım. oyun alpha ötesi oynayamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 imamizer said: Grimnax said: imamizer said: GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z ahahahah oyunu aldırırsa bana şu post aldırtır sen daha almadınmı la hah alda kopalım yardıralım heh 30 dolar çok geliyor gözüme. bi de bu aralar pek oyun oynayasım yok aslında. gittin darkfalla 40 dolar (euro) verdin, subs parası ödedin, DayZ'e 30 dolar çok geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 yok ben df yi birinden aldım 30 liraya mı ne. içinde 2 aylık subs mı ne vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 imamizer said: GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z ahahahah oyunu aldırırsa bana şu post aldırtır Herkes aynısını dedi viral sanacaklar bu isten para koparmak lazim snsjsjs o manyağı bulup vurmam lazim ama benim kelepceleyip kanini cekip cekip yere atmak istiyorum. Baltayla vuracaksin sonra bandajlayacaksin.hsjsbsb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 yakın dövüş bok gibi ya, bina içinde birine daldım baltayla, dorudüzgün vuramadım bile taradı piç mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z lan ahgfsdkjaljgdsşa bi saattir gülüyorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 GokTuRK'ün postu üzerine kahkahalar atarak aldım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar