sadman Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 warz'deki kadar cheat pek olmadı dayz'de. son zamanlarda da hiç rastlamadım. gerçi 70-80 kişilik serverlarda hiç oynamadım full iken, oralarda durum nasıl bilemiyorum (wasteland modunu oynuyorum genelde full serverlarda, orada da hiç rastlamadım cheate) ama zaten server jump olayı olmadığı için bir iki tane düzgün whitelist server seçersin keyfine göre, oralarda takılırsın. ha ama teleport all cheati meşhurdur dayznin, herkesi bir noktaya toplayıp mass kıyam yaptırmaca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 nedir son durum, millet başlamış gene dayz oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Abi Arma biliyosunuz buglarla dolu bir oyun. Dolayısıyla DayZ de öyle. Bazen en olmadık yerde saç baş yolduran buglarla karşılaşabiliyosunuz. Mesela son oyunlarımın birinde, 2 saat oynayıp üstümde full gearla yönümü bulmak için çıktığım bir fabrikanın bacasında, sanki korkuluklar yokmuş gibi aşağı düştüm prone yapınca. Bunun gibi şeyler çok koymuyosa size, ben survival yapıcam veya coop missionlarda simulasyonun dibine vurucam gibi istekleriniz varsa gelin, bunu veren başka oyun yok. Solo veya grup her şekilde gideri var. Darkfall UW başlığına girdiyseniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır. En son ne zaman oynadın bilmiyorum ama değişiklik olarak öyle çok fazla bişey yok standalone yüzünden, bugları temizlemekle uğraşıyolar daha çok. Zombilerin aggro rangeini düşürdüler falan. Bissürü mod çıktı en son. Mod derken mini mod. Harita gear vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Jim_E_Rustler said: Kaanlar aldırdı, hala pişmanım WarZ'den. igrenc herif bana niye aldirdin o zaman. ovup ovup bitiremedin oyunu elin ibisine para kazandirdik bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi paypal ile aldıysan chargeback yap, dispute'a cevap bile vermedikleri için paypal parayı geri iade ediyor zaten. dispute zamanı geçmediyse tabi. parayı geri aldım ama account hala aktif benim bu arada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Popeye said: Jim_E_Rustler said: Kaanlar aldırdı, hala pişmanım WarZ'den. igrenc herif bana niye aldirdin o zaman. ovup ovup bitiremedin oyunu elin ibisine para kazandirdik bosuna. Sen oynasan ben devam ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 lan peki ben niye aldim? 5 dakika kostum sonra da daha acmadim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Popeye said: Jim_E_Rustler said: Kaanlar aldırdı, hala pişmanım WarZ'den. igrenc herif bana niye aldirdin o zaman. ovup ovup bitiremedin oyunu elin ibisine para kazandirdik bosuna. kaanlar aldırmadı ben aldırdım. hatta kaan senden sonra aldı. at gibi eğlendik bide yani. ama kısa süreli malesef. AĞĞBİ AĞĞĞBİ diye oynarken hatırlıyorum yani. yiğidi silk hakkını ver. oyun hala güzel bir oyun. ama söyledikleri şeyler güzel aslında oyun değil. 3 ay hiçbir yenilik gelmeyince hiçbirşey düzeltilmeyince 10 saat oynayıp hekıra 10 saatini kaybedince bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 warz suanda gayet iyi. Gelsin bunu da alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=7DhZIe6-9v4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 İbineler dünya aleme Arma2 aldırttılar, sonra da 3 gün geçmeden moddan desteği çektiler, bunda da kesin bi saçmalık yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 moddan desteği falan da çekmediler bu arada, baya baya geliştirmeye devam ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 çok kötü görünüyor zaten. 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 harbiden çok kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Pre-Alpha oyunu eleştirmek, 1/10. Mekanikler > Animasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 lan oyun daha hayvanlar gibi geliştirilecek bir dünya yolu var önünde. minecraft gibi düşük bir alpha sürümüyle çıkıp geliştirilirken oynanıyor şu an. bi de puan vermişler teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 kötü abi sende huzursuzsun o Pepe tarzı koşma animasyonundan itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Tabi canım, ama yapacak birşey yok, diger bütün zombie survivallardan iyi DayZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 rezil olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 pislik bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ben gerizekali pre alpha versionunu oynadım, arma3 de zombi mod filanda oynuyorum, warz grafikleri mesela bence çok güzel ama bu dayz namussuzunda şeytan tüyümü vardır nedir, ya çok gerçekçi hissi veriyor, ben bitek bu dayzyi oynarken gerçekten bir zombi surviver oyunu oynadığımı hissediyorum. e3 de de prealphayı epey geliştirdiklerini gördüm, yani elim ayağım titriyor çıksada oynasam diye, ben sizin kadar kötümser değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 la ingilizcem yok oyun hakkında bilgi falan varmı yeni? Noldu çıkmayacak mı şu oyun. Aylardır bekliyoruz yahu. Ps: Devrik cümleler silsilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 adamlar yeni video yayınlamışlar çıksa şu oyunda biraz kafa dağıtsak, beklediğim oyunlardan biri bu kesinlikle video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar