totemic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 meyve bıçağı olmasın?? asddgfsdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bence tansiyonu düştü öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi yeter güldürmeyin adksafolısadhasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ulan biz canilik yapioruz saniyordum da adam neler yapmis lan ahah. bizim yaptigimiz en buyuk pustluk adami kelepceleyip kanini fln cekip bozuk meyve yedirmekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 olm hadi bizde alalım taylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 gokturk'un hikaye inanılmaz ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 çok sapıkça ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Hack durumu nasıl ? Oyunun açık olan yerlerinin map i var mı nette ? Direniyorum almamak için resmen şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 gokturk inanilmazmis kiyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-zAHAHAHAHA çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Cons said: gokturk inanilmazmis kiyamam hadi alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Masakari said: Hack durumu nasıl ? Oyunun açık olan yerlerinin map i var mı nette ? Direniyorum almamak için resmen şu an. cıktıgından beri günde 10-12 saat oynuyoruz karsılasmadık henüz. forumdan item spawn eden var fln dendi arkasından fix geldi tek o var su anda bildiğim kadarıyla. map için ise http://dayzdb.com/map/chernarusplus kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Xaenin said: Oyunda daha sniper yok lan, adam sikko silahla öldü gururuna yediremedi sniper diye sıkıyor sdkjfhds Olm mosine scope takmistir herif tek atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Oyunu cozdum ya sikinti yok. Defib bulmustum bugun almadim bile sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Tek bulamadigim item acog olabilir. Can opener bile bulmustum Pri$tina hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 alinti GokTuRK said: ahaha olm esh i vurmuşlar lan. az önce delinin biri geldi bacağıma sıktı direct voice dan yanımda dur dedi sargı bezi gibi bişey sardı. öldürecek diye gidemedim hem dedim belki besler doyurur. ama yok adam beni karısı yaptı resmen gidemiyorum bir yere dursam gel diyor silah doğrultuyor. her bulduğunu da alıyor ben çaktırmadan alsam ver diyor. açlıktan öleceğim dedim gel dedi oturttu. kendine bi tencere gibi bişey çıkarttı ortaya bana da çürük elma verdi. lavuk mudur nedir ye diyor bide. yemem ben bunu dedim. ye vururum dedi açlıktan da öleceğim zaten dedim. o zaman yeme açlılktan öl ama yanımda kalacaksın dedi. manyak. sonra bi kasabaya gittik baktım bu mal takıldı bi yerde koştum kaçtım 20 dakika kovaladı ormanda ağaçların içine yattım havaya sıka sıka gezdi sonra gitti deli. lan oyunda bile akıllısı değil delisi buluyor beni. ha bana ne oldu derseniz. salak salak ormanda gezerken birileri çağırdı yine gel diye. yine karıları olmayayım diye gözlerine gözlerine flaş tuttum beni öldürdüler... adaletin bu mu day-z serkan allah canini almasin emi, bu ne leynnn iste gizli gizli giriyorum foruma zaten artik bir gizligi de kalmadi durup dururken kahkaha atmaya baslayinca :D hala gülüyorum yaw hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 long range scope var. mosin'e taktın mı sniper oluyor. 7.62 atan bir silaha scope takılırsa sniper olur ben sabah birine force feedle dezenfektan içirdim kustu kustu bayıldı. başında 1 dakika falan AHAHAHAHAHAHHAHAHA diye bağırıp sıktım öldü. birine zorla dezenfektan içiriliyorsa o oyun olmuştur abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 çok iyi ya asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Vingthor said: long range scope var. mosin'e taktın mı sniper oluyor. 7.62 atan bir silaha scope takılırsa sniper olur ben sabah birine force feedle dezenfektan içirdim kustu kustu bayıldı. başında 1 dakika falan AHAHAHAHAHAHHAHAHA diye bağırıp sıktım öldü. birine zorla dezenfektan içiriliyorsa o oyun olmuştur abi. ASFVASGSFHGFJHFDJHF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi en sevdiğim şey masum taklidi yapmak. DONT KILL ME DO YOU HAVE WATER I AM DYING I AM SICK falan daha adama bağırırken taramaya başlıyorum. ve abi dünyanın en güzel hissiyatı şu dialog biri I AM FRIENDLY I AM FRIENDLY falan diye bağırıp yanıma koşarken I AM NOT diye bağırıp taramak ve baltalamak falan. kusturmalı boşnak saksosu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Abi handcuffladığın adamın oyundan çıkamaması başlı başına inanılmaz bir feature, olabileceklerin sınırı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Cons said: Vingthor said: long range scope var. mosin'e taktın mı sniper oluyor. 7.62 atan bir silaha scope takılırsa sniper olur ben sabah birine force feedle dezenfektan içirdim kustu kustu bayıldı. başında 1 dakika falan AHAHAHAHAHAHHAHAHA diye bağırıp sıktım öldü. birine zorla dezenfektan içiriliyorsa o oyun olmuştur abi. ASFVASGSFHGFJHFDJHF orçun. abi warz'de yapamadığımızı burada yapabiliriz abi. lütfen alır mısın şu oyunu? abi benim aklımda şey senaryosu var hazırsan mesela DONLA koşabiliyosun. üstünü başını atıp donla koşabiliyosun. 2 tane maske takıyoruz elimizde balta var ve insanların üzerine koşuyoruz bağırarak çalıların arasından çıkıp. ben bunu tek başıma da yaparım ama seninle yapmak için bekliyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 orçun benim çalılarıma girdin diye oyundan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar