Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Abi adamlar alpha'nın ilk gününde eşşek gibi patch yaptılar direk sorunların çoğunu addressleyen, sürekli de böyle updateleyecek bir tayfa işin başındakiler, o yüzden çok hızlı ilerleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 isallah canim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Important Update (Patch #2) for DayZ will be released in next 12 hours. More information to follow. #DayZ Mesela dsfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ben kaan bu kadar çok övdüğü için şu an almayacağım mesela önceden oynarken ben dayz kaan yoktu gayet güzeldi herşey kaan arma aldı oyunda hackerlar çıktı mesela, sonra evin kapısından girerken bacağım kırıldı falan. kaanın severek oynadığı her oyun kötü oluyor bi süre sonra yeni bi oyun çıkınca şu adama söylemeyin en iyisi öve öve bitiremiyo kötülükleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 zombi sesi geliyor ama hiç zombi görmedim etrafta. terslik bendemi açıkçası anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kaan begendiyse ben de bi cekiniyorum bir nedeni yok düşününce ama nedendir bilinmez var bişeyler warhammerdan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 cok itici begeniyo adam herseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Vingthor said: kermit said: warz dünyanın en salak oyunuydu abi hangi oyunda uzaktan adamı mermiyle vurduğunda mesafeye göre daha az damage yer ashjkgdasd olm sonradan onu iyice mahfettiler. mesela silahın menzili 80m diyelim. (80M skdgksdfjhsdjfhsdfh zaten) 80m'nin ötesine VURMUYODU silah. bırak az dmg vermeyi. aptallar bir hacki fixleyemedikleri için öyle yaptılar, millet hack ile haritanın bir noktasından serverdaki herkesi vurabiliyordu asfdsad. Bu arada tam istediğim cevabı yazmışın eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 aquila said: cok itici begeniyo adam herseyi. Shit taste'in vücut bulmuş hali abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bu arada söyledim mi bilmiyorum da sabah servis beklerken bi 5-10 dk gireyim dedim, abi ne temiz loot çıktı 10 dakikada varya m4a1, bir sürü eklentisi, tabanca, 35'lik çanta, balta, pıçak ne ararsam çıktı lan. vaktim olaydı bi 15 dk daha gezineydim kraldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 of dayanamadım aldım ya asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Jim_E_Rustler said: Abi işlemci sipariş ettim amazondan, yanına Rome Total War II verdiler, War Thunder çok keyifli, bu çıktı. Resmen hayatımı mahvettiler şu an. Rome Total War 2 provided by Senarious adfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 gece ikinci peç geldi. karakter wipe'ı geldi bununla beraber çünkü millet item spawnlamış falan filan. girip LAN NOLDİ demeyin fresh spawn başlanıyor. gerçi spidee başlamadı ama herkese koymadı mı nedir bilemöyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ironman, Spiderman, Gambit. Bence ben de en azından pre-alphada character wipedan etkilenmeyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 SDFKHSKDFJDFSJDGJFGK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 oha örümcek adam olabiliyor muyuz dayz'de?? süper... asddgadasafasgsdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Fiyat betaya kadar artmayacakmış, betadan önce alacaklar alsınlar yani bu fiyata. "It won't increase until Beta. I would strongly recommend AGAINST buying it now. It's buggy, you can buy in few months same price" Demiş abimiz gerçek bir delikanlı olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 zevkli mi bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Gerçek erkek oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 imamizer said: zevkli mi bu şimdi? Ben varım, bir de sen olsan mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 peki ya mortits? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Çok kalabalık olmamak lazım abi sonra öldürecek adam kalmıyor sdkfkjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 40 kişilik serverda 10 kişi olursak sıkıntı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 haftaya 5 gün yıllık izin çakıyorum zaten bakayım ben buna o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar