Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

7thBreath said:

tek bişi sorcam ona göre alıcam, şuan dayz mod'dan ileride mi, geride mi oyun ?

şimdi gameplay olarak çok ileride. animasyonlar inventory sistemi falan filan.

ama genel olarak katkatkatkat daha geride tabi. ses yok oyunda şu anda mesela. 2 tane silah var sadece m4 ve mosin nagant. işte ne bileyim endüstriyel loot diye birşey yok. mesela kermit örnek vermiş toolbox buluyodun eskiden şimdi bütün toolları tek tek buluyosun ok ama o tooları bulup yapabileceğin birşey yok o yüzden bir anlam ifade etmiyor.

alpha açıldıktan 24 saat sonra 18 saat gameplayim vardı. 18 saatte bitirdim ben oyunu açıkçası yapacak hiçbirşey yok şu anda bana. adam vuruyorum ama lootlayamıyorum. kurşunla vurduğun adam kayboluyor ölünce sanırım 6 killim var m4le hiçbirini lootlayamadım yokoldular lootlayana kadar.

şu anda hiç dayz oynamamış bir adam girer eğlenir ama veteranları eğlendirecek uzun süreli birşey yok. yani zaten mapi biliyoruz işte değişikliklerine bakıyoruz ediyoruz o eğlenceli. ne bileyim yeni ne sistemler gelmiş onları öğrendik bitti bizim için.

oyunu bilenler alsın diğerleri almasın derken 2 gün içinde düşüncelerim değişti benim ama alphadan beklentim yoktu zaten ne değişmiş diye görmek istiyodum yoksa 'yeni oyun' olarak almadım şahsen geri dönerim birkaç güne dayz:origins moduna.

oyunu bilmeyen adam için girip haritada gezinmek yer yön bulmak bile çok büyük keyif ama. şu anda ben bile kaybolup duruyorum. YERLEŞLE VAR SU VAR falan çok eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...