Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kapıları açık olması gereken evler kapalı abi nedendir bu? kapıyı açma opsiyonu da çıkmıyo. içeride ekmek var su var kola var. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Esh said: kapıları açık olması gereken evler kapalı abi nedendir bu? kapıyı açma opsiyonu da çıkmıyo. içeride ekmek var su var kola var. =( NERDE OKUDUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 1 kişilik sunucuda ozellikle mi kapamıslardır acaba asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Böyle bir oyunda oyuncu sayısına göre loot spawnlanması ilk yapılması gereken şey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yok abi nerdeyse her evin kapısı acılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 oyun bozuldu abi, use rags diyorum yere yatıyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 öleyim yeniden çıkayım dedim aynı sorun. alala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 amk sunucu versiyonu eskiymiş. gitti mosin nagavt daha elleyemeden sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 peçten sonra : 113772 sunuculara girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 tek kişilik sunucu mu var?? o oda iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 tek bişi sorcam ona göre alıcam, şuan dayz mod'dan ileride mi, geride mi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ilerde tabiki lan sorumu bu daha zoru ama sanırım. tool box yokmuş mesela tek tek ingiliz anahtarını ayrı kargaburunu ayrı çekiçi ayrı buluyomuşsun falan hp açlık shastalık gözükmüyomuş sağ tarafta oynadıysan tabi eskisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 alpha abi oyun sorarım tabii ne alphalar gördük. ama alıcam birazdan sdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 alma lan dur şaka yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yok lan ciddiyim al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kesin indirime girer bu 25inden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Abi işlemci sipariş ettim amazondan, yanına Rome Total War II verdiler, War Thunder çok keyifli, bu çıktı. Resmen hayatımı mahvettiler şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 eheh dün akşamdan beri oyuna giremiyorum wait for host yazısında kalıyor habire. blackscreen'de deniz sesi eşliğinde chat yapıyorum anca direct chatten lol fuck the alpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Alpha ile alakası yok, Steam tarafından kaynaklı bir sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hıı öyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 7thBreath said: tek bişi sorcam ona göre alıcam, şuan dayz mod'dan ileride mi, geride mi oyun ? şimdi gameplay olarak çok ileride. animasyonlar inventory sistemi falan filan. ama genel olarak katkatkatkat daha geride tabi. ses yok oyunda şu anda mesela. 2 tane silah var sadece m4 ve mosin nagant. işte ne bileyim endüstriyel loot diye birşey yok. mesela kermit örnek vermiş toolbox buluyodun eskiden şimdi bütün toolları tek tek buluyosun ok ama o tooları bulup yapabileceğin birşey yok o yüzden bir anlam ifade etmiyor. alpha açıldıktan 24 saat sonra 18 saat gameplayim vardı. 18 saatte bitirdim ben oyunu açıkçası yapacak hiçbirşey yok şu anda bana. adam vuruyorum ama lootlayamıyorum. kurşunla vurduğun adam kayboluyor ölünce sanırım 6 killim var m4le hiçbirini lootlayamadım yokoldular lootlayana kadar. şu anda hiç dayz oynamamış bir adam girer eğlenir ama veteranları eğlendirecek uzun süreli birşey yok. yani zaten mapi biliyoruz işte değişikliklerine bakıyoruz ediyoruz o eğlenceli. ne bileyim yeni ne sistemler gelmiş onları öğrendik bitti bizim için. oyunu bilenler alsın diğerleri almasın derken 2 gün içinde düşüncelerim değişti benim ama alphadan beklentim yoktu zaten ne değişmiş diye görmek istiyodum yoksa 'yeni oyun' olarak almadım şahsen geri dönerim birkaç güne dayz:origins moduna. oyunu bilmeyen adam için girip haritada gezinmek yer yön bulmak bile çok büyük keyif ama. şu anda ben bile kaybolup duruyorum. YERLEŞLE VAR SU VAR falan çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Beyler warz gibi patlamaz di mi geçen sene bu zamanları hatırlayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 warz dünyanın en salak oyunuydu abi hangi oyunda uzaktan adamı mermiyle vurduğunda mesafeye göre daha az damage yer ashjkgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 warz patlaması olmayacak kesinlikle. yüzde 99 inanılmaz olacak. şu anda bile warz alfasıyla karşılaştırınca FİYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kermit said: warz dünyanın en salak oyunuydu abi hangi oyunda uzaktan adamı mermiyle vurduğunda mesafeye göre daha az damage yer ashjkgdasd olm sonradan onu iyice mahfettiler. mesela silahın menzili 80m diyelim. (80M skdgksdfjhsdjfhsdfh zaten) 80m'nin ötesine VURMUYODU silah. bırak az dmg vermeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar