NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 18 kaldı ülennn çıkarın beni burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 BabacumMostors said: copry said: buralar eskiden otoparktı, tey tey . şimdi dutlu oldu tey tey hueahueahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 copry said: Ay(moon) çooooook güzel ankara dolaylarında ... Çooook heycanlıyım 1gün de olsa, inanılmaz özledim ankarayı, ankaradakileri... İpeğe söyler misin ben kazandım sanırım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 NolaxThensbane said: 18 kaldı ülennn çıkarın beni burdan ahahaha sık dişini az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 NolaxThensbane said: 18 kaldı ülennn çıkarın beni burdan O çok güzel birden askerliğim aklıma geldi. İzin kullandınsa kulanmayanların senden önce çıkması öyle bi koyar ki tarifi yok hatırlatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 canım çok sıkıldı günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Yapımda emeği geçen herkeslere bir kez daha teşekkür ederim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Carsambadan itibaren etiler acibademin tek ve only dishekimiyim , beklerim millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 öyle bir üni düsünün ki katininde her cesit bira satilsin. siz hala ayran icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 olmadı be günlük, iş hayatın bile insan eylüle kalır mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 copry said: Carsambadan itibaren etiler acibademin tek ve only dishekimiyim , beklerim millet. özel sağlık sigortası geçiyür mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 o sorunun cevabı hastanede midir sigorta şirketinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sigörta şirketinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hic ozlememısım istanbulu ve evi gunluk. ama sevgilimi simdiden ozledim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Cuma gününden itibaren hayatımda bir devir kapanıyor. Çok helecanlıyım künlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Canım sıkkın, moralim bozuk. Sçarım böyle işe. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bella said: hic ozlememısım istanbulu ve evi gunluk. ama sevgilimi simdiden ozledim =( antepten mi geldin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bella said: hic ozlememısım istanbulu ve evi gunluk. ama sevgilimi simdiden ozledim =( herkezin bir sevgilisi var vay arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 copry said: Carsambadan itibaren etiler acibademin tek ve only dishekimiyim , beklerim millet. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mr_Hand said: Canım sıkkın, moralim bozuk. Sçarım böyle işe. Evet. Nooldu len? Daha çıkarmadım adını hemen üzülme ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 işim bitse, çıksam, kadıköyde duraklasam, bi bira atıp eve devam etsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 karniyarik yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 meyve suyu+erik+kivi+portakal+yeni dünya yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninfa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cempostaci said: Bella said: hic ozlememısım istanbulu ve evi gunluk. ama sevgilimi simdiden ozledim =( antepten mi geldin ? Londra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sunumu da hallettim oh be mis simdi gidip bir ufak ayran acayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar