wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 103bin gg. Dedimdi o çocuğu gömecem içinize diye ^_^ Bu arada blogum varmış benim baya da başarılıymış =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Cumartesi ise gelmek cok baydi artik ama yaaa Neyse ki ahim tutan insanlar var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 wastyrx said: 103bin gg. Dedimdi o çocuğu gömecem içinize diye ^_^ Bu arada blogum varmış benim baya da başarılıymış =O ISLATIOZ PANPAA sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 yine en başa döndük günlük, cabala cabala ugraş, yine elinde hic bir şey olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ne bicim uyumusum insan degilim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 türk kızındaki özgüven hiç kimsede yok, ben bunu anladım. çirkin bir surat, çirkin bi vucut, zeka yoksunluğu, amelelik, açgözlülük, mal mülkten başka bişey düşünmeme. Her istedigini verirsiniz. yine gider eski sevgilisini affetme asamasında bi mesaj bulursunuz. 1 yıl sonra hemde. haysiyet yoksunluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 o özgüven olmasa yaşayamazlar ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 yıllarca nefes alsın yeter kafası getirdi herseyi buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 kafayı yemeye az kaldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 senko said: wastyrx said: 103bin gg. Dedimdi o çocuğu gömecem içinize diye ^_^ Bu arada blogum varmış benim baya da başarılıymış =O ISLATIOZ PANPAA sdf LAN!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 önce buraya gelecek bu adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Elime geçen para değil olm o, ödemeyeceğim para hueaheuaheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ben anlamam ortada 103k varsa islatiyoruz bu kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 kırk yılda bir basket maçına gittim onu da seyircisiz oynatmaya karar verdiler...meh... ***bu arada Cumartesi Abdi İpekçi'ye gidilmezmiş..yollar b*mbok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Starscream said: türk kızındaki özgüven hiç kimsede yok, ben bunu anladım. çirkin bir surat, çirkin bi vucut, zeka yoksunluğu, amelelik, açgözlülük, mal mülkten başka bişey düşünmeme. Her istedigini verirsiniz. yine gider eski sevgilisini affetme asamasında bi mesaj bulursunuz. 1 yıl sonra hemde. haysiyet yoksunluğu. çürük yumurtayı seçen sensin genellemeyle avunma bence aynı hataya ecnebiyle de düşersin kardeş demedi deme. hem bu sefer tipi de düzgün olacağı için daha çok can yakar sdfds patiye kafası karışık genç ayıklama tutosu lazım kişisele yük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 lvy gitti mi kilolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 genlerime sağlık :tahtayavurur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Starscream said: türk kızındaki özgüven hiç kimsede yok, ben bunu anladım. çirkin bir surat, çirkin bi vucut, zeka yoksunluğu, amelelik, açgözlülük, mal mülkten başka bişey düşünmeme. Her istedigini verirsiniz. yine gider eski sevgilisini affetme asamasında bi mesaj bulursunuz. 1 yıl sonra hemde. haysiyet yoksunluğu. madem sana bu kadar çirkin geliyordu baştan neden girdin bu işe? burda da bir gariplik var yani Türk erkeği garipliği diyelim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 berber kırıkları alcam demişti off yine 3 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ii bak gunluk kendine, ben ucuyorum.. o deil de saatlerin degistigi an ucaga yetismeye calismak cok uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 xaty said: ii bak gunluk kendine, ben ucuyorum.. o deil de saatlerin degistigi an ucaga yetismeye calismak cok uzucu iyi yolculuklar =) Günnük istanbul küçük bi şehirmiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sagol :) amsterdamda kar yagio gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ne guzel abi amsterdamdasın işte keyfini cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 sikayetci deilim de fazla duramicam burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ben de yazın inş tatile gelicem oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar