Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

türk kızındaki özgüven hiç kimsede yok, ben bunu anladım. çirkin bir surat, çirkin bi vucut, zeka yoksunluğu, amelelik, açgözlülük, mal mülkten başka bişey düşünmeme. Her istedigini verirsiniz. yine gider eski sevgilisini affetme asamasında bi mesaj bulursunuz. 1 yıl sonra hemde. haysiyet yoksunluğu.
Sosyal ağlarda paylaş

Starscream said:

türk kızındaki özgüven hiç kimsede yok, ben bunu anladım. çirkin bir surat, çirkin bi vucut, zeka yoksunluğu, amelelik, açgözlülük, mal mülkten başka bişey düşünmeme. Her istedigini verirsiniz. yine gider eski sevgilisini affetme asamasında bi mesaj bulursunuz. 1 yıl sonra hemde. haysiyet yoksunluğu.

çürük yumurtayı seçen sensin genellemeyle avunma bence aynı hataya ecnebiyle de düşersin kardeş demedi deme.
hem bu sefer tipi de düzgün olacağı için daha çok can yakar sdfds

patiye kafası karışık genç ayıklama tutosu lazım kişisele yük oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Starscream said:

madem sana bu kadar çirkin geliyordu baştan neden girdin bu işe? burda da bir gariplik var yani Türk erkeği garipliği diyelim buna.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...