senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 evrim yok maymundan mı geldik lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 axedice said: Saeros said: bi de bugün tohtura gidiyorum belim için, inşallah ciddi bişey çıkmaz Umarım bel kemiğin kırılmıştır çoktan ölmüşsündür ama fark etmemişsindir. nefretin karşısında huşuyla titriyorum kardeşim, fakat nefret iki tarafı keskin bir kılıçtır; bugün beni yarın senin küçük götünü keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sneijder formami da kaptim, oyss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 şınayder sakatlandı sezonu kapattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Cuku dusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Çok sinirlendim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Tamam lan kizma, dusmemis cuku falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Olmaz sinirlendim bi kere ^_^ fede aradı beni, beni aramışsın dedi ama ben hiç hatırlamadığım için hal hatır sordum kapattım. Ne zaman aradım olm? Aramadım işte.. Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 günlük biraz önce tesbih sesinden de nefret ettiğimi farkettim. hrrrr!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 wastyrx said: Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm. seviyosan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 insanların şirinlik yapıyorum diye aptal saptal hareket etmeleri... ortamda kız olunca hal ve tavırlarını değiştiren erkekler... bu gün de katil olmadım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Saeros said: wastyrx said: Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm. seviyosan git konuş bence Direk çatalla giriştim abi baya başarılıydı pasta ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 wastyrx said: Olmaz sinirlendim bi kere ^_^ fede aradı beni, beni aramışsın dedi ama ben hiç hatırlamadığım için hal hatır sordum kapattım. Ne zaman aradım olm? Aramadım işte.. Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm. ben anlamadım kızı müfettiş olunca niye size pastayla gelmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Babam yürüyemediği için onlar geldi işte aile dostumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 gurp.. yok yani baban bi torpil mi işletti, yardımcı mı oldu iş için gibisinden sormuştum. utandım gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Hey hat.. İçinde bulunduğum dünya ne kadar da soğuk. Üşüyorum hey hat. Buz gibi aldığım her nefes, ciğerlerimin içi parçalanırcasına soğuk. Elleri soğuk, yüreği soğuk. Gözleri kör edercesine soğuk. Bir ateş düşse gökyüzünden, ancak kıyamet günü yakar yer yüzünü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 SeaGle said: Hepi börtdey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 işyerinde kadın kardeşine çok benzediğimi söyledi. fotolarını falan gösterdi de. evet lan bayağı benziyormuşuz! sonra loser mı o da diyecektim. fotolarını gördüm de değilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ahah ilahi mahmut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 neyse lan ikizim mutlu olm T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ne hayatlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sanırsam aşık olmaktan korktuğum için aşık olamıyorum. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 wastyrx said: SeaGle said: Hepi börtdey sagol cagnim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dasaaa said: işyerinde kadın kardeşine çok benzediğimi söyledi. fotolarını falan gösterdi de. evet lan bayağı benziyormuşuz Kadının gizli incest fantazisi varsa senin için bi wincest çıkabilir mi burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 güzeeel, demek ki dasaaa'nın çalıştığı yeri öğrenirsek, o kadını bulup, o kadının kardeşinin fotoğraflarını alıp, dasaaa'nın tipi hakkında sağlam verilere ulaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar