Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Saeros said:

bi de bugün tohtura gidiyorum belim için, inşallah ciddi bişey çıkmaz

Umarım bel kemiğin kırılmıştır çoktan ölmüşsündür ama fark etmemişsindir.

nefretin karşısında huşuyla titriyorum kardeşim, fakat nefret iki tarafı keskin bir kılıçtır; bugün beni yarın senin küçük götünü keser
Mesaj tarihi:
Olmaz sinirlendim bi kere ^_^

fede aradı beni, beni aramışsın dedi ama ben hiç hatırlamadığım için hal hatır sordum kapattım. Ne zaman aradım olm? Aramadım işte.. Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm.

seviyosan git konuş bence
Mesaj tarihi:
Saeros said:

wastyrx said:

Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm.

seviyosan git konuş bence

Direk çatalla giriştim abi baya başarılıydı pasta ^_^
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Olmaz sinirlendim bi kere ^_^

fede aradı beni, beni aramışsın dedi ama ben hiç hatırlamadığım için hal hatır sordum kapattım. Ne zaman aradım olm? Aramadım işte.. Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm.

ben anlamadım kızı müfettiş olunca niye size pastayla gelmişler?
Mesaj tarihi:
Hey hat.. İçinde bulunduğum dünya ne kadar da soğuk. Üşüyorum hey hat. Buz gibi aldığım her nefes, ciğerlerimin içi parçalanırcasına soğuk. Elleri soğuk, yüreği soğuk. Gözleri kör edercesine soğuk. Bir ateş düşse gökyüzünden, ancak kıyamet günü yakar yer yüzünü..
Mesaj tarihi:
işyerinde kadın kardeşine çok benzediğimi söyledi.

fotolarını falan gösterdi de. evet lan bayağı benziyormuşuz!

sonra loser mı o da diyecektim. fotolarını gördüm de değilmiş..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

işyerinde kadın kardeşine çok benzediğimi söyledi.

fotolarını falan gösterdi de. evet lan bayağı benziyormuşuz

Kadının gizli incest fantazisi varsa senin için bi wincest çıkabilir mi burdan?
Mesaj tarihi:
güzeeel, demek ki dasaaa'nın çalıştığı yeri öğrenirsek, o kadını bulup, o kadının kardeşinin fotoğraflarını alıp, dasaaa'nın tipi hakkında sağlam verilere ulaşabiliriz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...