Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Saeros said:

bi de bugün tohtura gidiyorum belim için, inşallah ciddi bişey çıkmaz

Umarım bel kemiğin kırılmıştır çoktan ölmüşsündür ama fark etmemişsindir.

nefretin karşısında huşuyla titriyorum kardeşim, fakat nefret iki tarafı keskin bir kılıçtır; bugün beni yarın senin küçük götünü keser
Sosyal ağlarda paylaş

Olmaz sinirlendim bi kere ^_^

fede aradı beni, beni aramışsın dedi ama ben hiç hatırlamadığım için hal hatır sordum kapattım. Ne zaman aradım olm? Aramadım işte.. Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm.

seviyosan git konuş bence
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

wastyrx said:

Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm.

seviyosan git konuş bence

Direk çatalla giriştim abi baya başarılıydı pasta ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Olmaz sinirlendim bi kere ^_^

fede aradı beni, beni aramışsın dedi ama ben hiç hatırlamadığım için hal hatır sordum kapattım. Ne zaman aradım olm? Aramadım işte.. Dün babamın arkadaşı kızı eşi falan bizdeydi kız müfettiş olmuş galiba pastaydı meyveydi çiğ köfteydi bissürü şey getirdiler babamla çılgın parti yaptılar iyi oldu ses oldu evde şimdi o pastayı yiyorum fıstıklıymış mhm.

ben anlamadım kızı müfettiş olunca niye size pastayla gelmişler?
Sosyal ağlarda paylaş

Hey hat.. İçinde bulunduğum dünya ne kadar da soğuk. Üşüyorum hey hat. Buz gibi aldığım her nefes, ciğerlerimin içi parçalanırcasına soğuk. Elleri soğuk, yüreği soğuk. Gözleri kör edercesine soğuk. Bir ateş düşse gökyüzünden, ancak kıyamet günü yakar yer yüzünü..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...