GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 gerçek bal yemek isteyen paraya kıyar yerinden doğal bal alır kilosu 120liradan almıştım bir bal,abavv ilaç ilaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Akito said: ya ben bi de şeyi anlamam, bal yararlı falan derler ya mesela. balı alıyosun arkasında değerleri yazıyo ondan fazla bi şeye sahip olabilir mi ki bal ? nasıl olur böyle bi şey yani. o farkı yaratan şey ne merak ediyorum. BAŞKA HİÇ Bİ YERDE SORAMADIM BUNU İÇİMDE KALDI SENELERDİR. Hiçinde şu kadar vitamin vs var diye yazmaz arkasında sadece kalori değerlerini verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bir kere şekersiz bal öuhabbeti hikaye,kışın bu arıların beslenmesi için üreticilerin %100 ü şeker takviyesi yapr.yaz ise ekonomik kaygısı olanlar bitki öZü +şekerle x5 katına çıkarır üretimi,emekli eniştem bu işi yapıyor yayla da ,hakiki bal dan bir ekmeküstü tereyağıyla sürüp yediğiniz de tanaiyonunuzun fırlaması lazım :) şimdiki piyasa balları da adamı erkekliğinden eder lan awhugeaheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 hah işte onu diyorum. 1 kaşıktan fazla ye aldığım baldan bak noluyor sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Ben en son 4 kavanozda bırakmıştım maşallah adamlar 6 pack yapmışlar hemde aynı fiyata 100 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 kargo da bedavaaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Akito said: ya ben bi de şeyi anlamam, bal yararlı falan derler ya mesela. balı alıyosun arkasında değerleri yazıyo ondan fazla bi şeye sahip olabilir mi ki bal ? nasıl olur böyle bi şey yani. o farkı yaratan şey ne merak ediyorum. BAŞKA HİÇ Bİ YERDE SORAMADIM BUNU İÇİMDE KALDI SENELERDİR. http://en.wikipedia.org/wiki/Honey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ülkede doğal bal yol gibi bişi, erzincan nın asfalt yolu olmıyan köydeki arıcıları bile şeker yediriyo gözümle gördüm yeğen istanbulda müşteri bul satak sende kazan bizde diye muhabbet geçtiydi neyse biz nasıl adam oluruz inanın bilmiyorum.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bal yararlı olsaydı arılar kusmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 abi ben de cok kıllanıyorum bu bal muabbetinden, yani agzıma cocuklugumda 90 larda yedigim bal tadı gelmiyor, aynı şey tavuk için de geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 GreenPeace77 said: ülkede doğal bal yol gibi bişi, erzincan nın asfalt yolu olmıyan köydeki arıcıları bile şeker yediriyo gözümle gördüm yeğen istanbulda müşteri bul satak sende kazan bizde diye muhabbet geçtiydi neyse biz nasıl adam oluruz inanın bilmiyorum.. :S var abi var. var ama epey pahalı. kahvaltıda ekmeğime süreyim şeklinde değil de sağlık açısından yemek için alıncak fiyatlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 sigara içenlere: rida karaciğere yatırım isteyenlere: lavanta spor yaparken kilo kontrolü-vermek isteyenlere: sadberg kansızlara: destar size zaten gerek yok doğuştan abazasınız ama dahasını isteyenlere: keçiboynuzu bal öneriyorum tür olarak. eğriçayır kullanıyorum ben marka olarak. 850gramını 140tlye alıyorum eğriçayır lavantanın. özellikle organik eğriçayırın balları bildiğim kadarıyla dünya arıcılık kongresi vs bir çok ödül aldı/alıyor yurtdışında kalite bakımından. mesela burada polyflora bal analizi var eğriçayırın. http://www.egricayirbal.com/upload/ses/9712640643.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PIXG6OwULTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 çirkin adam maskesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 2012 de 850 bin ton üretilen glikoz şurubu nerelerde kullanıldı burdan sonuca varilabilir bi o kadarda fruktoz üretimi var. market lerin rafları full nişasta bazlı şeker hepsi, bal da onlardan biri. kotanın düşürülmesi şart avrupada %2 bizim akp hükümetimiz le %15 yorumsuz. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 tereyağını merak edenler, en fazla 1-2 hafta içinde evdeki yağ biter yaparız tekrar. çekip youtube'a koyarım, ezberden yapmayın. evet sadece hamur yoğurur gibi yapılıyor ama bikaç püf noktası da var. sonra rezil edersiniz ucuz bişey değil krema. linkini bu başlığa atarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 valla bal ve tereyağı işleriyle bizim valide ilgilenir. her sene memlekete gidip yayladan bir yıl yeticek kadar bal, tereyağı alır. yayla balı densede çoğu şekerli(tabi yinede hazırlara on basar). Bu yüzden belli tanıdıkları var sadece onlardan alır. çocukluğumdan beri böyle bildiğim alıştığım için. hazır ballara göz ucuyla bile bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Balparmak'ın biraz daha pahalı olan "doğal bal"ı var, o da yalandır büyük ihtimal? Ya resmen artificial yaşıyoruz. Bu topakın çapını genişletelim, diğer ürünlerin de doğallarını, alınması gereken markalarını falan yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 eğriçayır alın abi. benden size öneri. yazdım yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 o değilde bu bal günlük ne kadar yenmeli ben acaip severim.ama nutella gibi kendimi durduramıyorum bi başlarsam yemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Red said: o değilde bu bal günlük ne kadar yenmeli ben acaip severim.ama nutella gibi kendimi durduramıyorum bi başlarsam yemeye işte sorun orda abi zaten nbş nin asıl amacı bu yani, tokluk duygusu oluşmuyo sürekli yeme durumu, eskiden dedem köyden bi bal getirirdi 2 kaşık yer doyardık kesilirdi açlığımız keskinde bi tadı olurdu boğazını yakardı insanın. tereyağı olarak real market zincirlerde var kahvaltılık olarak güzel lezzetli ürünler ne kadar doğal bilemem elta-ada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 LathspeLL said: Balparmak'ın biraz daha pahalı olan "doğal bal"ı var, o da yalandır büyük ihtimal? Ya resmen artificial yaşıyoruz. Bu topakın çapını genişletelim, diğer ürünlerin de doğallarını, alınması gereken markalarını falan yazalım. abi şu devirde shoplarda satılan MARKA bala güvenen varsa gülerim ya. Azıcık araştırın köylerden %100 doğal bal alabilirsiniz. Biraz paraya kıyıcaksınız tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 moriarty said: sigara içenlere: rida karaciğere yatırım isteyenlere: lavanta spor yaparken kilo kontrolü-vermek isteyenlere: sadberg kansızlara: destar size zaten gerek yok doğuştan abazasınız ama dahasını isteyenlere: keçiboynuzu bal öneriyorum tür olarak. eğriçayır kullanıyorum ben marka olarak. 850gramını 140tlye alıyorum eğriçayır lavantanın. özellikle organik eğriçayırın balları bildiğim kadarıyla dünya arıcılık kongresi vs bir çok ödül aldı/alıyor yurtdışında kalite bakımından. mesela burada polyflora bal analizi var eğriçayırın. http://www.egricayirbal.com/upload/ses/9712640643.pdf 140 lira mı? yuh lan. balparmak falan alıp 30 lira verince orjinal oluyor sanıyordum ben. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Köylerden almakta hata olabilir, tanıdık bildik kişilerden almak çok daha mantıklı bir tercih olur çünkü genelde glikoz koyuyorlar kovanların yanına, arılar çiçeklere gitmek yerine glikoza dadanıyor sende sanıyorsun ki hakiki bal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Irish butter var Kerrygold. Gorurseniz alin bunu macrocenter falan sever boyle seyleri, vardir kesin. Ana besin maddem benim resmen Kerrygold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar