xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 cold section'dan fod geldiğinde dalga mı geçiyosunuz diye sorayım o zaman bi dahakine bi de söyliyim de testleri boşuna yapmasınlar o zaman, dünya para gidiyor sonuçta, gereksiz yere motorları harcıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 milleti strese sokma kardeşim.. bişey oldugu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bişey olmaz diyorum ben de zaten, motor içten patlasa kanatçıklar parçalansa bile o uçak çok büyük ihtimalle uçar ama motora kuş kaçmaz, yıldırım düşmez diye bir şey de yok. bunlar olunca da rutin uçuşun dışına çıkılıyor, doğal olarak da bilmeyen insan stres yapıyor panikliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 kuş motora girerse aleladedir, motor kuşa girerse fevkaladedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/44456/0/1/havadayken-yildirim-isabet-eden-ucagin-motoru-alev-aldi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 mani said: gevur izmir where is your god now ?!?! hep allahsizliktan oluyo bunlar sakin izmir ucaklarina binmeyin kardeslerim. 2m+1 kurali. Ucakta bulunan p insan icin musluman sayisi en az (p-1)/2 ise gonul rahatligi ile ucabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bir kez Singapura inerken acaip bir fırtına vardı. Jumbo jet tam tekerlekleri değdirdi yere, sonra inmekten vazgeçti ve havalandı, tabi uçakta bir bağırışlar falan, adamın teki yerinden kalktı, "hepimiz ölücez" diye arkaya doğru koşmaya başladı (ne alaka ise). bu da böyle bir hikaye. Motorun bozulmasını falan düşünemiyorum. çok korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 hepimiz olucez diyip arkaya kosan adama noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ahahahah hepimiz ölücez. millet kahkaha atmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Faraday Kafesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Tek motorla da iniş yapılabiliyor akıllılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 O belli olmaz Allah'ın takdirine kalmış bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 reyou said: hepimiz olucez diyip arkaya kosan adama noldu hosteslerin peşinden koştuğunu gördüm, sonrasını bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Laorx said: nolurr bindiğiniz uçağın tek motoru yansın, sonra gayet sakin aynı yorumu yaparsınız. şeyime bile takmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 koca uçağı nasıl takıcan abi şeyine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Eternal said: Yıldırım uçağa hiçbirşey yapmaz. gövdeye denk geldigi suretle.. neutralize eder.Çok hafif bi parlama görürsün flaş gibi geçer gider. TK'daki durumu bilmiyorum nedir ne degildir. Yakıt tankları kanatların da içerisinde aynı zamanda, bilmem farkında mısın. Gövdeye denk gelmesi daha az riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Hugrad said: Faraday Kafesi Ben de hatırlamaya çalıştım, elektirk yükünün kapalı yapıların dışında kalması ile ilgili kuralı, aklıma geldi ama Faraday kafesi mikrodalgaların kafesin dışına çıkamaması değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Nazca said: Tek motorla da iniş yapılabiliyor akıllılar. Bi de hava atmak gibi olmasın ben 737-800ün kokpitinde uçtum bi kere, motorlar kalıkşta full throttle, onun haricinde ise nerdeyse hep idle'a yakın seyrediyor. Hatta belki normal cruiseing'e bile devam eder tek motorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Benimde bikere istanbul-kıbrıs uçuşunda uçağın tekerlekleri açılmamıştı pistin üstünde yarım saat falan daire çizdik. Milletin yüzü bembeyaz çıt çıkmıyodu uçakta.Sonra nası becerdilerse açıldı tekerler indik sapasağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 aktiftablet said: Nazca said: Tek motorla da iniş yapılabiliyor akıllılar. Bi de hava atmak gibi olmasın ben 737-800ün kokpitinde uçtum bi kere, motorlar kalıkşta full throttle, onun haricinde ise nerdeyse hep idle'a yakın seyrediyor. Hatta belki normal cruiseing'e bile devam eder tek motorla Aslında gayet normal bir durum, tek motoru çalışırken aileron, rudder ya da flap trimlerini yapar pilot, gayet normal uçuş sağlanır tek motorla da. Bu arada yine level flight'ın amacı o abi zaten, hız kazanmak değil, kanatlara yeterli lift'i sağlayıp sabit hızda ve irtifada gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 2001 de lufthansa münih uçağına ilk biz bindik arkadaşla,koca fritözü ,ittire kaktıra soktu üst kapaklı rafa ,daha sonra hava boşluğuna feci bir şekilde düştüğümüzde kapak açılıp ,fritöz altında oturan almanın kafasına düştü.herifin kafayı bandajladılar .arkadaşta sahiplenmedi fritözü utanmaz erzurumlnun biriydi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Cipetpet said: 2001 de lufthansa münih uçağına ilk biz bindik arkadaşla,koca fritözü ,ittire kaktıra soktu üst kapaklı rafa ,daha sonra hava boşluğuna feci bir şekilde düştüğümüzde kapak açılıp ,fritöz altında oturan almanın kafasına düştü.herifin kafayı bandajladılar .arkadaşta sahiplenmedi fritözü utanmaz erzurumlnun biriydi ahahaha aehsdfgrhvffdgbsdfghjdhgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Myrica said: sonra almanlar neden türkleri sevmiyo. Benim öyle bir saplantım yok bradır,hayatı kendime zindanmı edeyim? Herifler doğumdan ölüme kadar çalışıyorlar. Sex hayatları bile planlı programlı:s sanki yarış atlarını üstün ırk elde etmek için çiftleştiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar