toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 41k kombine var, kalanlardan almanız lazım ki zor baya yani. sanslı olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 DoruK said: biletler sabah satışa sunuldu yılın en önemli maçı ne bekliyordunuz ki, gs bonus var diye 1 hafta boyunca istediğiniz zaman almayı mı? hayır da sms mail falan atıyorlardı şugün başlıyoruz diye. yapmadılar bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Biletler bitti . Kombine kiralama işine giricekti GS ne oldu o iş ? Gitmeyen vatandaşların yerine bir maçlık kiralama projesi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kimse yanaşmıyor ama... ya varya şu bilet sistemi bir otursa süper olacak da oturamıyor işte bir türlü. neyse daha yeni... seneye oturur .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bu yıl kombine alacaktım sürekli gidemem diye vazgeçmiştim ama seneye affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Son 7-8 yılın en önemli kadrosu ve maçı. Bilet kalmaması normal fakat şu mal sistem sebebiyle sabahtan beri yardıranlar var alamayan, 12 gibi deneyip alan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 pfff sabahin 8 inden itibaren gerisayim gormekten paso geri sayim dusunuyorum. ve bilet alamadim fu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 2000tl kombine kiralanir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yerine bagli olarak 200kaat calisir asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ulan babamda kombine var aslında , tek maç kiralamak isteyen varsa ikna ederim ben :D Edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ben yerine göre bir miktar öderim ciddi asdf bilet bulamadım ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 kithnos_1 said: Ulan babamda kombine var aslında , tek maç kiralamak isteyen varsa ikna ederim ben :D Edit : imla baban niye gitmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Iyi para ediyorsa kiralatırım o anlamda söyledim, yoksa gidiyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 şl maci+yenme sansimiz yuksek+drogbanin ilk maci temiz para eder biletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ya bu arada bizimkiler de bilet ayarlayamamış gidemiyoruz lanb şu maça şaka gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://g1302.hizliresim.com/16/h/k4w03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BDLoszWCQAApbRh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 adam patron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 arkadaki polis de telefonunu cıkartmıs fotograf cekiyo tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 napsın abi insan değil mi o.. adam galatasaraylı belki maç günü de stada vermişler çeviği, ne güzel işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 O değil de twitterdaki Ünal Başgan geçen hafta maçta Ünal Aysal'ın locasının olduğu yerden stat fotosu paylaşmış. "Lan fake ayağına bizi mi yiyo gerçek başgan mı bu" diye ayaklanmış millet ehah :) http://instagram.com/p/Vj__T1DkN7/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 başkan'ın tribün biraz daha yüksekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 nerden anladınız abi locanın orası oldugunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Xenus said: https://pbs.twimg.com/media/BDLoszWCQAApbRh.jpg Adamın duruşu yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Futbolu birakinca spartacusde oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar