Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 10/10 wud beng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Yalnız fiyat doğruysa çok acaip bi para veriliyor. Seneye de en az bu sene yaptığımızı yapmak lazım CL'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Fiyat nerede yazmışlar? Bildiğim kadarı ile Sneijder'den fazla olmayacak alacağı para. Ve bonservis yok. Daha ne olsun tam fırsat transferi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Sitesinde de yazıyor ligtv hiç yalan söylemez ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 toure diyolar bide yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ayakustu dreamteam kurduk da yabanci siniri isini napicaz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bu arada aziz yildirimin sekeri 5bine cikmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ünal başkan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ölümsüzlük hilesi yazmak lazım ünal başkana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Aziz yildirim bukadar transfer yapsa yabanci siniri coktan kalkmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ünal Başkan hileyi açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 zengin takımı olmak da böyel bir şey miş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 sneijderden daha çok heycanlandım yalnız olm adam tek başına takım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ünal abi, şimdi eve girdim, kadroyu gördüm yine melolar, çolak emreler , sarı sabrileri basmış terim efendi derhal gereğini yap ve bu takıma şınayder ile drogbayı oynatabilecek hocayı getir !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Resmi açıklamayı bekleyin abi, diğer konuya da yazdım Drogba'nın Avrupa'ya bonservisiyle dönmesi bana hiç mantıklı gelmiyor. Orada oynamadan kalsa bile FIFA icra geyikleri yüzünden yıllık 15'ini alır. O kulübünde halen çok parası var. Sahiplerinden bir tanesi dünyanın online gaming sektöründeki lider isimlerinden biri asfds World of Warcraft ve Guild Wars'ın Çin haklarına sahipti. Hayvan gibi para kırdılar bir ara, o paralar ile getirdiler onca ismi zaten asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Benim bildiğim adam sonunda atarlanmış. Drogba ve Anelka'nın tüm ücretlerini ödüyormuş bu adam. Adamın yüzde 30'mu ne hissesi varmış sanırım kulüpte. Yani sözü geçmiyormuş pek. Hal böyle olunca madem öyle bu adamların maaşının yüzde 30'unu ben veririm kalanını siz verin demiş. Böyle atar giderler olmuş diye duymuştum. Ama doğruluğundan emin değilim tabi. Hatta Anelka'da Juve'ye gitti deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 benim resmi kaynağım halen güney afrikada havalimanında, daha binmedi uçağa :) gelince anlatır herhalde tüm detayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 harrykewell said: ünal abi, şimdi eve girdim, kadroyu gördüm yine melolar, çolak emreler , sarı sabrileri basmış terim efendi derhal gereğini yap ve bu takıma şınayder ile drogbayı oynatabilecek hocayı getir !!! Paralel evrende mi oynasın Drogba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 harrykewell said: benim resmi kaynağım halen güney afrikada havalimanında, daha binmedi uçağa :) gelince anlatır herhalde tüm detayları küçük drogba ayrı uçaklamı gelcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 defans isterken drogba nereden çıktı. DAha baroş elde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 derbiyi de aldık, zamanıdır Didier Yves Drogba Tébily'i açıklamanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 İtalyan basını Galatasaray’ın, Sneijder’in ardından Drogba’yı da aldığını yazdı. Sarı kırmızılıların, Avrupa transfer piyasasını domine ettiği belirtilerek, “Anneciğim Türkler!” ifadesi kullanıldı siyahgazete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 nasıl olcak kadro ya eboue-semih-toure-riera hamit-yekta-selcuk -------sneijder------- drogba--------burak yabancı sınırı bir tek bu şekilde veya balta-riera olursa oluyor.ki sanmıyorum bu peformans ile balta şans bulsun.reira çok iyi muhtemelen sene sonu muslera gideceği için belki güveniyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Kadroya bak ahah. BAM'dan nerelere geldik harbi sdf. Onur'u alalım artık ts'dan, uzatmanın alemi yok. Bu gerizekalıların yabancı kontenjan kısıtlamasının türk futbolunu ileri götürmediğini anlaması zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Onur gelmek istiyor zaten. İş Sadri Başkan'ı kandırmaktan geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar