bourbon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kaynak ne? ırmak kazuk mu? nerden duydunuz da bu kadar eminsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Schalke Bastos'u almış ŞL'de oynayabilicekmiş. Ya biz alsaydık ya şu adamı Drogba'nın falan peşinde koşucağımıza :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 şuan yedek yanlız ilk maçta kötüymüş baya yedeğe çekilmiş o yuzden. çinde bitirmiştir kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Direk bi kaynak yok ancak olacak bu transfer. Daha dogrusu GS vazgecmesse Drogba bizde. Çin'de bittigini zannetmiyorum ama bakalim gelirse görecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 lol fol yok yumurta yok 20 sayfa drogba tartışılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 BlueDreams said: Schalke Bastos'u almış ŞL'de oynayabilicekmiş. Ya biz alsaydık ya şu adamı Drogba'nın falan peşinde koşucağımıza :/ Bastos balon. Lille'deki son sezonu ve Lyon'a geldiği ilk zamanlar yeni Roberto Carlos olacak gibiydi sol bek performansı olarak, daha sonra herif Bale gibi safi kanata evrildi ve performans düştü. Hani bek olarak alınacaksa Riera'dan fazlasını vermez, hücumda düşünülüyorsa da yeni sistemde çok işi olmazdı Düşünülen 4-3-1-2'de ideal gibi dursa da bir Eboue'nin yaptıklarını yapamaz, gitti mi dönmek bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bastos bek değil, hem bu kadar yabancıyı nasıl oynatacak bunlar stokluyor makarna gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Valla ben Lille'de izlemiştim performansının düştüğünden haberim yoktu da nasıl 7M euro falan ediyor öyleyse? Bilmiyorum bana sol bekte Eboue etkisi yaratır gibi geliyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bastos bek olarak geldi Lille'den, Lyon'da wingera evrildi. 4-3-1-2 gibi sistemlerin sol beki olur. Bundesliga'da yabancı sıkıntısı yok. Lewis Holtby sezon sonu serbest kalıyor ve Spurs ile anlaştı şimdiden, Afellay da Mart ortasına kadar yok, S04'ün eli güçlendi bize karşı. Huntelaar allahtan bu sezon baya formsuz, Farfan ve Japon eleman korkutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bourbon said: lol fol yok yumurta yok 20 sayfa drogba tartışılmış Ben de sesimi çıkartmıyorum ne zamandır da, burada çok emin herkes. Hatta baksana Terim 442den vazgeçmiş 4312 veya 4231e donmus bile cart diye . Mouse ile değişebiliyor takım sistemleri sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yalnız yabancı sınırı kalksa türkiye ligi en iyi liglerden biri olacakta gericiler yüzünden olamıyoruz 3 büyüklerde sağlam kadro kuracak bütçe var anadolu takımlarıda ordan burdan iyi yabancı topcu buluyorlar.araya da işte sabri gibi selcuk inan gibi kaliteli yerlileri serpiştiricen mis.en azındna takımlar avrupa liginde veya şl de devamlı gözüken takımlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Yabancı sınırlaması kalkarsa sanırım yerli futbolcular karın tokluğuna oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 iyi futbolcu iyi futbolcududr abi.türk ingiliz japon farketmez.iyilerse kazanırlar paralarını. sabri gibi selcuk şahin gibi mustafa sarp gibi futbolcular büyük takımlarda oynayabiliyor bu yuzden.cunku bir türlü istenilen kadroyu kuramıyorsun.şu adamlara yılalrdır verilen trilyonlara yazık ileriye kewell arda baros keita lincoln koyuyorsun mesela.arkasına mecbur servet ayhan sarp barış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Yabancılara göre kalitelerinin düşük olmasının suçu klüplerde değil ama, kendilerinde. 2 gol atan forvet, 2 penaltı kurtaran kaleci reinanın müdavimi oluyor bizde. Yabancı da geliyor eğleniyor tabi ama işini de yapıyor. Gece hayatından, tembellikten bizimkiler kadar çok sapıtmıyorlar. Yabancı sınırını daha da düşüreceklerdi seneye galiba demirörengiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Toure+Drogba anlaşıldı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Beyler Oktay Derelioğlu'da söyledi. Drogba bitmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 http://s14.directupload.net/images/130126/3l78r63c.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bourbon said: şuan yedek yanlız ilk maçta kötüymüş baya yedeğe çekilmiş o yuzden. çinde bitirmiştir kendinibenim bildiğim yöneticilerle felan tartışmış bu yüzden yedeğe çekmişlerdir adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Kremleri hazirlayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Drogba yalan da toure geliyor galiba. Baros da satilamazsa kalan parası verilip feshedilse ya zaten sezon sonu bedava değil mi adam? Kontenjan açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 guti ile kıyaslayan arkadaşa gelsin http://www.youtube.com/watch?v=J1QyJPW_lsA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Abi çinli olunca defans oyuncusu bile fason üretim oluyor, adi oluyor. http://www.futbolingo.com/img/2011/10/23/servet_drogba.jpg http://galeri.uludagsozluk.com/21/didier-drogba_43165.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Drogbanin sözleşmesi bugün bitiyormus la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ya yabancı sınırlamasi anca bizim gibi yeto ülkede olur zaten yabancı sınırlı ama alternatif için bişey yok kural aslında sınırsız yabancı + 3 altyapı oyuncusu ve maç esnasında en az 5 türk vatandaşı oynar şeklinde olsa o altyapı için tüm superlig kulüplerine zorunlu olsa yatırım yapmaları falan daha yararlı olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ben sneijderin gs ye böyle 3-5 gömlek seviye atlatabileceğine inanmıyorum, müthiş bir oyuncu ama burası türkiye abi oynatmazlar adamı kolay kolay.yine çok çok faydası olacak ama drogbanın gelmesi çok çok ayrı olur. ama drogba bi gelirse...34 değil 44 bile olsa silkeler bütün ligi. gs galiba tarihi boyunca öyle yırtıcı güçlü bir forvet görmedi yamulmuyorsam. şu kadronun üzerine bir de drogba olursa beyaz bayrağı sallarız çok net diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar