kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Drogba , Sneijder'den daha heyecan verici . Adam kan alıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Kara Boğa müthiş olur da sanmıyorum geleceğini, adam kemiksiz 15 milyon dolar kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bitmiş. https://twitter.com/ozankirmizi/status/294804127752523776 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 asdasdas bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Kazanamıyor artık kulübü para veremediği için. Hatta aynı kulüp Anelka'yı da Juve'ye kiralamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Abi izlemeniz lazım ahaha ya nası doğal bir takım bunlar :D Drogba tam reisleri gibi duruyor. Bir de Eboue pek meziyetli maşallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ASASDAS takımın en yeteneklisi dedikleri de Türkiye'de oynuyor, en yeteneksizi de asdfads gervinho'yu da ne aldılar aralarına ya sdfasdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Abi Gervinho'nun saç kesimi mevzusuna filan kopmaları müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9G0OAoO_cRc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Valla Aysal açıklama yaptı yok o kadar da değil diye, Bülent Timurlenk (kendisi güvendiğim tek spor yazarı) de güzel bi twit atmış konuyla ilgili. Pek ihtimal yok. Zaten adam afrika kupasında değil mi? Gelse de oynamicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Abi Ünal Aysal'ın açıklaması kolpa haber. Bülent Timurlenk biraz daha bilmecemsi bi twit attı ama o da hani abarttık anlamında kullandı bence. Ama benim duyduğum kadarı ile Drogba işi tamam. Hani yüzde 99 denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Saffet Ulusoy'da "Bu saatten sonra hic kimse Galatasaray'in yapacagi transferlere sasirmasin, bu takima herkes kosa kosa gelmek ister.." dedi twitterda belli olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Ya o Saffet Ulusoy yaz transfer döneminde de kolpaladı durdu. Gerçi bildiği transferler oldu da ne bileyim adama uyuz oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 E peki kupada değil mi bu adam? Üstelik de favori takımda, 2 ay daha oynamayacaksa almanın manası ne ki Tamam ben de çok severim Drogba'yı da, oynayacak adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Amrabat haftaya döner bu arada eleniyorlar ama fildisi sonuna kadar gider muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Röh. Kupanın finali 2 hafta sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Evet kupada ona yapacak bir şey yok. Ancak 1,5 yıl + 1 yıl opsiyonlu sözleşme söz konusu. Bakalım görelim hayırlısı. Bir de santrafor olayı zaten ortada yoktu. Drogba'nın takım deyimi yerindeyse batınca, Sneijder misali fırsat transferine dönüştü durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ben en son böyle fırsat transferleri yaptığımız dönemi hatırlıyorum elanolar jolar filan. sonu benzemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Rewendor said: E peki kupada değil mi bu adam? Üstelik de favori takımda, 2 ay daha oynamayacaksa almanın manası ne ki Tamam ben de çok severim Drogba'yı da, oynayacak adam lazım. 2 ay mı yok artık asuhfahua :D 10 gün sonra bitiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Ben de hatırladım o dönemi çok fenaydı. Ancak Drogba, Sneijder gibi adamlarla bir tutmamak lazım Jo mo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Oblivious mod is oblivious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Once diyorum ya 34 yasinda adam alinmaz, sonra geçen seneki CL geliyor aklima ulan Drogba diyorum. Yok ya yine de saçma 34-35 yasinda adam almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Türkiye liginde 2 sene oynar en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 guti gelirken emekliliğe geliyor diyenler, drogba daha genc ya 2 sene gideri var demiş lol :D sonra neden bizi araplar ile bir tutuyorlar.. ha gelsin ölmeden,futbolu bırakmadan onu da görelim de,ilginç bu kadar istekli olunması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Guti ile Drogba'yı bir mi tutuyorsunuz güç, kuvvet, fizik, hırs olarak filan? Yapmayın etmeyin yahu birbiri ile alakası olamayacak iki adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar