Chemical Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bostancıda bize 40 lira geldi, komşuya 350 gelmiş doğalgaz nasıl donduk hayal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 evde dolaşırken burnumun ucu acıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kaçak elektrik faturalarını batıya ödetiyorlar, birde kullanım miktarı kadar giydiriyorlar bir seferinde 30 tl kaçak fatura bedeli ödedim hala evde kazak giyilirse klimalar 1 derece az çalışır diyor sayın bakan. Benimde evimde klima var odun sobası kurdum, her türlü tasarruf tedbiri alıyorum mesela su faturası adam akıllı geliyor ama elektrik maşallah, 100 tl'nin altında ödediğim fatura sayısı az. Birde faturayı bir hafta geciktirince mühürlemeye geliyorlar, 2 ay geciktirsem hakkım var kaçak kullanmıyorum, kaydım belli, abone numaram belli, yaşadığım muhit belli altı üstü fatura gecikmiş. Biz böyle eşek olursak semer vuran çok olur. Şimdi faturalardan kaldırdılar, o ayrı acı bir durum, mevcut iktidarın bize yüklediği rezaleti de göremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi bu hükümet yetkilileri,bildiğin dalga geçiyorlar.bizim evde 40-50 civarında yanıyor,fakat kazakla dolaşıyoruz arkadaş :S demekki 4000 derece civarın da,cehennem ateşi kıvamında kaynıyor ev ki çocuk tişörtle dolaşıyormuş ortalık da,ya da ergenlik başına vurdu karı arıyor asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 zenginler kaloriferi kökleyip kapı pencereyi açsın havayı ısıtsınlar böylece fakirlerin bişey yakmasına gerek kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bizde de 40-50 t-shirtle geziyorum rahat rahat. 60 yıllık bina, çift tuğla akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 cok yakiyoruz isinamiyoruz diyenler, yaktiklari parayi yalitima verse biraz rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 radyatör içlerini ve besleyen boruları temizletin. 15 yıllık tesisatı temizlettik 20 derece farketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi burası istanbul değil,kışın ortalama sıcaklık gece ile gündüz arasın da 20 derece oluyor bazen gündüz 0 gece -20 derece :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Ankarada yaşıyorum ben, bu yıl daha olmadı da geçen yıl akşam vakti -15 görüyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 valla hürriyet de hava durumu haberlerine yorum yapan bir manyak var,adamın dedikleri de çıkıyor genel de meteorolog heralde:D,dediğine göre ;ocak 28 den itibaren Türkiye batısından doğusuna 15 gün yoğun kar yağışlı günler geçirecek diyor,bilemiyorum yani,gidin kar lastiğini alın olm ,sonra mızmızlanmayın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bu arada yazıldı mı bakmadım da, klimalar 1 derece az çalışsa bişi farketmiycek ki, yine aynı elektriği yakıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Vizyonsuzluk hakkaten kötü bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bone said: bu arada yazıldı mı bakmadım da, klimalar 1 derece az çalışsa bişi farketmiycek ki, yine aynı elektriği yakıcak. nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 japonya örneği gerçek ama bunu devlet dairelerinde tekrarlasınlar işte önce halktan isteyeceklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Chemical said: Bone said: bu arada yazıldı mı bakmadım da, klimalar 1 derece az çalışsa bişi farketmiycek ki, yine aynı elektriği yakıcak. nasıl Bu konuda ben de cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 en iyisi Kuzey Kore, ısıtmaya gerek yok https://sites.google.com/site/sophieinnorthkorea/ bir de kıbrısta bile klimalı evlerde gaz sobası vs yakıyoruz, Türkiye'de ki klima ile ısınma zenginliği nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Klimayla ısınan sadece kendileri ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Klima kelimesi yanlış kaçmış, ama adamın vermek istediği fikir doğru aslında. Özellikle merkezi sistemlerde ev içi sıcaklık 25 derecenin üstüne fln çıkartılıyor. Kömür kullanan kazanların emisyonunu zaten bi kenara atıyorum da, doğalgaz kullananı da çevreyi bırakıp ekonomiyi delik teşik ediyor bu sefer. Bireysel ısınmada biraz daha tedirgin yakıyor millet ama yine don atlet oturma alışkanlığımız var. Çıkardığımız her kıyafetin karşılığında kombinin derecesini yükseltiyoruz, hoş değil. Aile bütçesinden ülke ekonomisine kadar, çevreye ıvır zıvıra etkisi var. Bireysel ısınmada 100 liralık bir oda termostatı bile maksimum ilk 3 ayda parasını amorti edip devamında kâra geçmeyi sağlıyor. Bu arada, klima ile ısınma da az değil artık ya. Aldığınız cihaz hem yaz hem kış için kullanım sunuyor ilk olarak. Öte yandan, klima kombiden daha sık devreye girip çıktığı için daha konforlu bi soğuma-ısıtma sağlıyor. Kombide en rahatsız olduğum şey konforsuz ısıtma ve soğutma misal benim. Direk hastalık sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Dışarıdan bakanlar böyle gerzek insanlar tarafından yönetildiklerine göre bütün herkes sığır seviyesinde olması lazım diyorlar mıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 SeaGle said: Bu konuda ben de cevap bekliyorum. ben de bekliyorum, biri ölçsün gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Klimayı 1 derece düşürürsen, o 1 derecelik farkı oluşturmak için gereken çevrim sayısı düşecek. Kompresör daha az çalışacak. Kompresör elektrik ile çalışıyor. Daha az çalışan kompresör daha düşük elektrik sarfiyatı yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 o zaman yanılmışım, enerji bakanı çok haklıymış. adam boşuna dememiş, boşa bir elektrik sarfiyatı yaşıyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 olm boşuna kızıyoruz o zaman adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar