Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde yatan eski ve çalışmayan bilgisayarları ne yapıyorsunuz?

Deathblade

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şöyle, ilk olarak bu topağı açmamın sebebi annemin cinnet geçirmek üzere olmasıdır sdf.

Evde yatmakta ve açılmamakta olan 2 tane kasa var. Birisinde amd +3500 var diğerinde de dualcore falan olsa gerek. Dönemin iddaalı ekran kartları, kasaları vs vs var üstlerinde. İkiside ben üniversiteyken bozuldu. Nasıl bozuldukları hakkında en ufak bir fikrim yok. Kasaya güç geliyor, sonrasında siyah ekran, hiç bir ses gelmeden kalıyor. Bayağı uğraştım denedim yapamadım. Hatırladığım kadarıyla bir tanesinde cpu fan'da sorun vardı bazen çalışmıyordu, belki onun patlamasından cpu gitmişdir diye bir teorim var (ama fan dönüyor şu anda).

Hangi parçaların bozuk olduğunu deneyebilceğim bir ortam da yok, yani parçaları teker teker çıkarıp farklı parça takamıyorum çünkü eski bilgisayarlar olduğu için yedek parça yok elimde.

Alanya'da oturuyoruz bu arada. Teknik servise götürmeye kalksam, ufak çaplı bir i3 kasa fiyatı çıkartacaklar bana farkındayım.

Kısacası bir şekilde bu aletleri çalıştırıp, eşe dosta vermek istiyorum ama yatıyorlar 1-2 yıldır. En kötü ihtimalle odada yer kaplıyorlar sdf. Nasıl bir yöntem izleyim?

Yardım istiyorum patiler.
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane yeğen var ufaklık onlara gidiyor mesela
en son ablamın kızı kondu monster labtoba sdfsdf içim el vermedi geri istemeye kız su an barbie bebek giydirme falan oynuyor 150+fps bilgisayarla ahha
masaüstü kullanıyorum su an onuda diğer yeğnime yolluyorum ay sonu dragon edition msi sipariş ettim bakalım onu kime vericem bi iki yıl sonra dfs
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

en son ablamın kızı kondu monster labtoba sdfsdf içim el vermedi geri istemeye kız su an barbie bebek giydirme falan oynuyor 150+fps bilgisayarla ahha

abi ziyana bak ahahah

ben bu tür bilgisayarları direkt sokağa bahçe kapısı önüne koyuyorum. 1 saat dayanmıyolar :D

15 tane falan attım böyle
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim döngü şöyle, masaüstü eskidi mi yenisi alınır, eskiyen babama verilir, en eskisi dükkana gider, sonra da dükkanda bozulur çöpe atılır.

6-7 civarı bilgisayar döndü sanırım böyle. En son masaüstünü 2008'de mi ne yaptırmıştım hd3870'li falan bir şey, o bozuldu; öyle olunca da benim eksi laptop'u kardeşime verdim, onun eski laptopunu da babam aldı falan...

Aile bireyleri arasında dönüp duruyor makineler özetle sdfdg
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

Fin said:

abi ziyana bak ahahah

ben bu tür bilgisayarları direkt sokağa bahçe kapısı önüne koyuyorum. 1 saat dayanmıyolar :D

15 tane falan attım böyle

15 mi?

benim toplamda 3 bilgisayarım oldu peh =/

ayrıca monster fln atarsan kapı önüne, adres ver bari işe yarasın laskdasj

adam monster örneği vermiş sen cevaben "bu tür" demişsin de ondan dedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...