Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Şimdi şöyle, ilk olarak bu topağı açmamın sebebi annemin cinnet geçirmek üzere olmasıdır sdf. Evde yatmakta ve açılmamakta olan 2 tane kasa var. Birisinde amd +3500 var diğerinde de dualcore falan olsa gerek. Dönemin iddaalı ekran kartları, kasaları vs vs var üstlerinde. İkiside ben üniversiteyken bozuldu. Nasıl bozuldukları hakkında en ufak bir fikrim yok. Kasaya güç geliyor, sonrasında siyah ekran, hiç bir ses gelmeden kalıyor. Bayağı uğraştım denedim yapamadım. Hatırladığım kadarıyla bir tanesinde cpu fan'da sorun vardı bazen çalışmıyordu, belki onun patlamasından cpu gitmişdir diye bir teorim var (ama fan dönüyor şu anda). Hangi parçaların bozuk olduğunu deneyebilceğim bir ortam da yok, yani parçaları teker teker çıkarıp farklı parça takamıyorum çünkü eski bilgisayarlar olduğu için yedek parça yok elimde. Alanya'da oturuyoruz bu arada. Teknik servise götürmeye kalksam, ufak çaplı bir i3 kasa fiyatı çıkartacaklar bana farkındayım. Kısacası bir şekilde bu aletleri çalıştırıp, eşe dosta vermek istiyorum ama yatıyorlar 1-2 yıldır. En kötü ihtimalle odada yer kaplıyorlar sdf. Nasıl bir yöntem izleyim? Yardım istiyorum patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yatıyorsa benim için yeterli HEHEHEHEHEHE ben satıyorum valla, çok fazla eskimeden. parça parça da olsa bir şekilde alan oluyor. şu ana kadar 4 masaüstü değiştirdim sanırım, hep bir öncekini sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 aynen satıyorum ben de dh forumlarında fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 benim eski bilgisayar pentium 4 ya, bedavaya veririm aleti desem millet benzin yakıp da gelmez bile =/ dolabın bir köşesinde duruyor efkarlı efkarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 p4 yolla beleşten bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 oyun oynamadığım için kulananbiliyorum ama fişlmelrde kasıyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ya bu geldiğimde öğrendim, dedem hala benim seneler önce verdiğim celeron'da Zuma falan oynuyomuş sdf. O da bozulmaya başlamış doğal olarak. Hani yaptırabilsem kasanın bir tanesini adam x4 level atlamış olacak. Teknik servis falan sorayım olmadı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 eskiciye ver yada sorunu çeşitli forumlara yaz ne olduğunu bulmaya çalış fanın dönüyor olması yeteri kadar işlemciyi soğuttuğu anlamına gelmez mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 antalyaya getir ben bi bakayım ,en kötü ihtimalle arızayı tesbit ederiz 2 makinadan çalışan bir makina çıkartırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Iki notebook var bende yatan, ikisi de calisiyor iyi kotu ama satsam 100TL etmezler. Oyle duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Formatlıyıp çocuk esirgeme veya yakındaki bir ilkokula falan bağışla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 anneme oyun bilgisayarı yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Selam, Ben tüm pc parçalarını topladığım için atmıyor ve biriktiriyorum. Çevremdeki arkadaşlar da bunu bilip bana verirler. Çalışmaları zaruri de değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 aslında arcade machine olarak değerlendirebilirsin. bi tane arcade controller takarsın, marangoza bi tane kabin kestirirsin, içine de mame yükledinmi mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 3 tane yeğen var ufaklık onlara gidiyor mesela en son ablamın kızı kondu monster labtoba sdfsdf içim el vermedi geri istemeye kız su an barbie bebek giydirme falan oynuyor 150+fps bilgisayarla ahha masaüstü kullanıyorum su an onuda diğer yeğnime yolluyorum ay sonu dragon edition msi sipariş ettim bakalım onu kime vericem bi iki yıl sonra dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Fin said: en son ablamın kızı kondu monster labtoba sdfsdf içim el vermedi geri istemeye kız su an barbie bebek giydirme falan oynuyor 150+fps bilgisayarla ahha abi ziyana bak ahahah ben bu tür bilgisayarları direkt sokağa bahçe kapısı önüne koyuyorum. 1 saat dayanmıyolar :D 15 tane falan attım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Bizim döngü şöyle, masaüstü eskidi mi yenisi alınır, eskiyen babama verilir, en eskisi dükkana gider, sonra da dükkanda bozulur çöpe atılır. 6-7 civarı bilgisayar döndü sanırım böyle. En son masaüstünü 2008'de mi ne yaptırmıştım hd3870'li falan bir şey, o bozuldu; öyle olunca da benim eksi laptop'u kardeşime verdim, onun eski laptopunu da babam aldı falan... Aile bireyleri arasında dönüp duruyor makineler özetle sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 mekalara atiyorum yesinler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Sehpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 evde lan kurup kendimle multiplayer oynuyorum company of myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 forever alone :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mr_Hand said: Fin said: en son ablamın kızı kondu monster labtoba sdfsdf içim el vermedi geri istemeye kız su an barbie bebek giydirme falan oynuyor 150+fps bilgisayarla ahha abi ziyana bak ahahah ben bu tür bilgisayarları direkt sokağa bahçe kapısı önüne koyuyorum. 1 saat dayanmıyolar :D 15 tane falan attım böyle 15 mi? benim toplamda 3 bilgisayarım oldu peh =/ ayrıca monster fln atarsan kapı önüne, adres ver bari işe yarasın laskdasj adam monster örneği vermiş sen cevaben "bu tür" demişsin de ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bu tür derken "atılacak kıvamdaki" demek istedim. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 atılacak kıvamdaki bilgisayarınızı atmayıni bana verin bana! :) http://forum.paticik.com/read.php?27,6696502 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar