Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Huawei?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Official rom olarak bir Sony'ler adam gibi cikiyor zaten. SIII Mini ile ama Samsung da yol almis biraz. HTC her zamanki bloat halinda.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

1200 TL'ye sahibindende falan nexus 4 var. Mis gibi telefon.

elektronikte güvenemiyorum gg sahibinden fln. adam içini açıp parça değiştirse bile nereden anlarım ben. anlayamam ki :S
Mesaj tarihi:
abi içini niye açsınlar :) içini açsa neyi değişterecek, neyle değişterecek :)

GERGE said:

Official rom olarak bir Sony'ler adam gibi cikiyor zaten. SIII Mini ile ama Samsung da yol almis biraz. HTC her zamanki bloat halinda.

her official ROM bloatki zaten. içinde bi sürü gereksiz servis var. Genelde onları temizleyip Custom olarak çıkartıyor gruplar.

bknz, ARHD.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

abi içini niye açsınlar :) içini açsa neyi değişterecek, neyle değişterecek :)
.

ürünün parçasının orjinalini alıp yan sanayi koyuverir. board fln ne bileyim? olur olur abi
Mesaj tarihi:
assembling, disassembling hiç kolay iş değil abi. Zaten jeatinliyle satiyorlar. Mesela bazı telefonları açmak için ısı uyguluyosun camına vs. Tornavidayla girişilecek iş değil.
Mesaj tarihi:
Seele said:

adamin insalara güveni hic kalmamis.

kalmadı abi. öyle şeyler görüp okuyoruz ki. hayır bir de benim aklıma gelen çakallığın 10 katı başkalarının aklına gelir yani
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

assembling, disassembling hiç kolay iş değil abi. Zaten jeatinliyle satiyorlar. Mesela bazı telefonları açmak için ısı uyguluyosun camına vs. Tornavidayla girişilecek iş değil.

anladım abi. ama şu var. bu tel bozulduğunda servise girip çıkıp sana geliyor. bakıyorsun "aaa aynısının tıpkısı". bu demek ki, yöntem ne olursa olsun, açılıp kapanabilir bu meretler.

bendeki manyaklık biraz, o doğru tabii
Mesaj tarihi:
örnek;

adam telefon satıyordur (iş olarak), ve ayrıca tamircidir. internetten sattığı telefonlara ucuz yedek parçayı çakar, sıfır diye satar, sıfır telefondan çıkan orjinal parçayı da "orjinal yedek parça" diye ayrıca çakar.

e işi buysa bu 1 tel değil 1.000, 5.000 tel demektir.

profit?
Mesaj tarihi:
Huawei işlemcisini kendi üretiyor sanırım o da küçük bir performans farkı yaratıyormuş. Isınma problemi var diyen de var yok diyen de. Bir de güncellemeyi falan unutun diyorlar sizin de belirttiğiniz gibi.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

ascend p1'in xda'da thread'i yok. get.cm'de de bi şey göremedim. Alıp stock romla kullanılmak can sıkabilir.

Doğru diyor.

Ben son 2-3 telefonda almadan önce beğendiğim bir cihaz olunca,
önce xda ya bakiyorum varmıdır threadı, romları, customizationları filan.
Varsa ve kullanımları kolay yapılıyorsa gidip alıyorum.
Bazen oradaki thread ler resmen gereksiz zaman, para, sinir masrafından kurtarıyor seni sunulan çözümlerle.
Mesaj tarihi:
S3 mini yerine http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/cep-telefonu-akilli-telefon-pda2/900392788 tavsiye ederim.
Teşekkür için bir buluşma ayarlarız dinleyen arkadaşlardan. Hatta iki arkadaş alıyorsanız biriniz S3 biriniz L9 alın ;)
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...