Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Türkiyede içme suyu markalarının su değerlerini yayınlamışlar. standartlara yaklaşabilen bi tane su markası bile yokmuş. http://www.gidahareketi.org/su/ambalajli_sular_tablosu.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Neyin standartı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 içme suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Vucuda mikrop girsin biraz bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yüksek puan alan 10 markanın sahipleri kim acep. nedir yani, erikli, saka, nestle fln da mı kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 onlarda kotu. hepsi kötü zaten, sıfır denetim, sıfır ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 en iyisi badem su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Senelerce klorlu çeşme suyu içimiş insanlarız peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kalabak farkını göstermiş asfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Nako said: Senelerce klorlu çeşme suyu içimiş insanlarız peh.ne demek istedin hic bisey anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Biz standart mikiyoruz burda diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Abi markasına bakıp Pınar, Damla, Nestle falan alıyodum sçayım bölye işe. en kötülerdenmiş bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Selam, Pati Basur İle Mücadale Derneği kurup yoldan geçen vatandaşın döt muayenesini yapalım. İsimlerini falan yazalım ve listenin altına da dötüne ulaşılamayan veya göstermekten imtina edenleri yazalım. Aksaray'da metro durağı karşısında yer alan bir oluşumu ciddiye alamıyorum maalesef. Özel lab dolu etraf, götür şişe suyu incelettir salak adam; oraya 'ulaşılamayan veya imtina' yazana kadar. Damla su tüketiyorum. Gayet de güveniyorum aksi halde hanım keser beni :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Tablo çok detaylı ne içiyoruz sonuç olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 korusu alıyordum ben iyiymiş korusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sipeyskeyk said: Tablo çok detaylı ne içiyoruz sonuç olarak? İHLAS su arıtma sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 nestle iyi mi? değiştirmeye de üşeniriz ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Abant iciyorum ben genelde, o da pozitif puan alanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Selam, Ters ozmos artıma sistemleri su içeriğinde pek mineral falan da bırakmıyor diye biliyorum ben. Ayrıca diyaframı temizlemek için ek su kullandığı için temelde temiz su(çeşme suyu) sarfiyatını arttırıyorlar. Bana pek mantıklı gelmiyorlar; leş gibi bir suyum vardır ve temizlemek zorundayımdır eyvallah. Damla, Nestle ve Pınar gibi belli firmaların isimlerini lekeletmek istemeyecekleri aşikar. En önemli şey damacana veya plastik ambalajın sıcak ve güneş altındaki ortamlarda bekletilmemiş olması. Her türlü gıda için bu kural geçerli. Bizim bayiden gelen suların üretim tarihine bakıyorum ve 3-5 günlük su oluyorlar. Kolay kolay 5-10 litrelik su almıyorum dışarıdan çünkü stok koşullarını bilmiyorum. Bu arada Damla suyun diğer firmalardan farklı olan 2 kere damacana temizliği yaptığını duymuştum(içeriden birisinden) o sebeple biraz daha tercih nedenim oluyor. Suda kireç de yok, damacanalar görsel olarak(çizilki ve kullanım miktarı yüzeyinden belli olan damacana uzun süre kullanılmıştır anlamı çıkıyor ve belli bir kullanım sonrası geri dönüşümlerinin yapılması gerekli; ölümüne kullanılmaları doğru değil) da temizler. Sonuçta firmaların yaptıkları işlem; kaynaktan çıkan suyun şişelenmesi. Kaynak temiz oluyor çoğunlukla, şişeleme ortamı ve şişeler de temizse işin %80'i badiresiz atlatılıyor. Kalan %20 de stoklanma koşulları. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Benim ictigim Abant cok temizmis ama, olmasi gerekenler de yok, olmamasi gerekenler de. Saf sudan hallice iciyormusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Ters osmos sonrasi kesinlikle mineral takviyesi, sonra tekrar su yumusatma fln gerekli. Ama tam anlamiyla bi sistem kurulursa mukemmel su elde ediliyor. Abim calistigi yere uyguladi o sistemi, nerdeyse 15 m2 fln yer kapliyo tupleri fln var cunku. Ama su kalitesi imba. Ayda bir olcum aliniyor fln, tam olmasi gereken degerlerde cikiyor haliyle. Ama tabi ilk yatirim maliyeti yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Damacana almayin zaten. Iki-uc gunde bir eve gelirken iki 5 litre aliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kalabak suyu 1. sırada bekliyordum 3'te gördüm. gene de adamlar belediye iştirakına göre iyi iş çıkarıyorlar. en azından akrilamit almıyoruz bünyeye. gittim gezdim, ozon ile arıtma yapıyolar. süzme sistemlerinde kullandıkları kılcal borular , bilinen en küçük bakterinin çapından daha küçüktü. o nitrat nasıl geliyor onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 firmanin sahibinin kucuk oglu depoya isemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 damacanayı bıraktık bi şekil çok iyi oldu uzun süredir kullanmıyoruz ev için 8 litrelik alıyoruz bitene kadar her gün de 3-4 tane 1.5 litrelik pet şişe su alınıyor şimdi şu listeye göre alacağımız suyu da değiştirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar