moriarty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Q4fMekvVqQ8 Sinematografi inanılmaz görünüyor. Yönetmen : Yılmaz Erdoğan Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Erdoğan, Yılmaz Erdoğan 22 Şubat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 (tu) fragmanı baya beğendim etkileyici olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 senaryo çakma mı yoksa yılmaz erdoğan mı yazmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 sinematografi gerçekten yi görünüyor da, adam filme diyalog değil şiir yazmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ne kadar şekilli isim koysan da bir sayede isminden Türk filmi olduğu belli oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kelebeğin rüyası nedir ya harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yurt sathinda komedi turu disinda film cekmek yasaklansin da rahatlayalim artik. Bunlardan etkilenen universite gencliginin cirkinligini ve cirkin triplerini gormekten cok yoruldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yoksa şu mona rossa'nın hikayesi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Atın mikine konumuş onu diyor rüyalarına girmiş kelebeğin. Bu arada filme laf atmadım, güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bu da olmamış dimi yapmayalım film kapatalım gelişmesin ilerlemesin. abi adamlar recep ivedik çıkarıyor bağrıyorsunuz tamam da kıyısından köşesinden bir şeyler tutturmaya çalışıyorlar. Daha fragmanını yarım yamalak izlediğininz filmin bile isminden giriyorsunuz ancak ruby sparks, silver linings playbook gibi filmler muhteşem ötesi yapıtlar oluyor? komik. Bi nefes alsın adamlar. Biliyoruz türk halkı güdülmüyor, sineması da boşa çabalıyor ancak dur bi çabalasın ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 requiem for a dream olunca iyi kelebeğin rüyası olunca oooovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Rahat ol requiem for a dream de kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Manyaksınız hepiniz cidden, yine bir fragmandan Türkiye sinema tarihini yerdiniz, bravo. Gayet iyi görünüyor. Sinematografi için ilk defa "olmuş" diyorum. İzleyince göreceğiz tabi tamamını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 aklıma nedense pearl harbor geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dusuncelihayvan said: bu da olmamış dimi yapmayalım film kapatalım gelişmesin ilerlemesin. abi adamlar recep ivedik çıkarıyor bağrıyorsunuz tamam da kıyısından köşesinden bir şeyler tutturmaya çalışıyorlar. Daha fragmanını yarım yamalak izlediğininz filmin bile isminden giriyorsunuz ancak ruby sparks, silver linings playbook gibi filmler muhteşem ötesi yapıtlar oluyor? komik. Bi nefes alsın adamlar. Biliyoruz türk halkı güdülmüyor, sineması da boşa çabalıyor ancak dur bi çabalasın ulan. de get demagog seniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 çek abi, eleştireceğine çek. Git okulundan kirala kamerayı çek kısa filmini ses getir, kullan yabancı dilini de youtube u var vimeo su var. Ses getirecek adam getirir. Ünlü olursun. madem bu kadar tırt sen düzelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 hakkaten ya ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi şu yılmaz erdoğan' ın karısından innılmaz nefret ediyorum ya. tam böyle milletin arkasından konuşan, kendisini dünyanın en güzel kadını sanan bir tip var. irrite ediyor resmen beni karı. bir de halle berry aynı şekilde. bi de bilardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yılmaz erdoğan sinan çetin'e gösterilen sessiz tepkinin aynısına maruz kalabilir önümüzdeki senelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bu benim figüran olduğum film :D askerler şehirden geçerken dışarı çıkıp izleyen esnaflardan biriydim sol tarafda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 fragman olmuş (tu) eleştirenlerinde neyi eleştirdiğini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bok atanlar gitsin sidiğiyle oynasın ya illa bi terslik beğenmemek için kulp bulmak... yılmaz erdoğanda da bahman ghobadi ve nuri bilge ceylandan bişeyler kapmış. görüntü yönetmeni iyi iş cıkarmış gibi. umarım film de güzel olur fragmanla kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bok atanlar sidiğiyle oynasın ne lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 basarili bir filme benziyor, ne zaman gelcekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar