Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kelebeğin Rüyası (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=Q4fMekvVqQ8

Sinematografi inanılmaz görünüyor.

Yönetmen : Yılmaz Erdoğan

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Erdoğan, Yılmaz Erdoğan

22 Şubat.
Mesaj tarihi:
Yurt sathinda komedi turu disinda film cekmek yasaklansin da rahatlayalim artik. Bunlardan etkilenen universite gencliginin cirkinligini ve cirkin triplerini gormekten cok yoruldum lan
Mesaj tarihi:
bu da olmamış dimi

yapmayalım film kapatalım

gelişmesin ilerlemesin.

abi adamlar recep ivedik çıkarıyor bağrıyorsunuz tamam da kıyısından köşesinden bir şeyler tutturmaya çalışıyorlar. Daha fragmanını yarım yamalak izlediğininz filmin bile isminden giriyorsunuz ancak ruby sparks, silver linings playbook gibi filmler muhteşem ötesi yapıtlar oluyor?

komik. Bi nefes alsın adamlar. Biliyoruz türk halkı güdülmüyor, sineması da boşa çabalıyor ancak dur bi çabalasın ulan.
Mesaj tarihi:
Manyaksınız hepiniz cidden, yine bir fragmandan Türkiye sinema tarihini yerdiniz, bravo.

Gayet iyi görünüyor. Sinematografi için ilk defa "olmuş" diyorum. İzleyince göreceğiz tabi tamamını.
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

bu da olmamış dimi

yapmayalım film kapatalım

gelişmesin ilerlemesin.

abi adamlar recep ivedik çıkarıyor bağrıyorsunuz tamam da kıyısından köşesinden bir şeyler tutturmaya çalışıyorlar. Daha fragmanını yarım yamalak izlediğininz filmin bile isminden giriyorsunuz ancak ruby sparks, silver linings playbook gibi filmler muhteşem ötesi yapıtlar oluyor?

komik. Bi nefes alsın adamlar. Biliyoruz türk halkı güdülmüyor, sineması da boşa çabalıyor ancak dur bi çabalasın ulan.

de get demagog seniii
Mesaj tarihi:
abi şu yılmaz erdoğan' ın karısından innılmaz nefret ediyorum ya.
tam böyle milletin arkasından konuşan, kendisini dünyanın en güzel kadını sanan bir tip var. irrite ediyor resmen beni karı. bir de halle berry aynı şekilde. bi de bilardo
Mesaj tarihi:
bok atanlar gitsin sidiğiyle oynasın ya illa bi terslik beğenmemek için kulp bulmak...
yılmaz erdoğanda da bahman ghobadi ve nuri bilge ceylandan bişeyler kapmış. görüntü yönetmeni iyi iş cıkarmış gibi.
umarım film de güzel olur fragmanla kalmaz.
  • Yeni Oluştur...