Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Skype oluyor

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Biraz once e-posta aldim, Messenger Skype ile birlesiyormus. Skype adi ve tasarimi uzerinden gideceklermis.

Hello,

We are retiring the existing Messenger service globally (except for mainland China where Messenger will continue to be available) and bringing the great features of Messenger and Skype together. Update to Skype and sign in using a Microsoft Account (same as your Messenger ID) and all your Messenger contacts will be at your fingertips. You'll be able to instant message and video chat with them just like before, and also discover new ways of staying in touch with Skype on your mobile and tablet.

Update Now

Yours sincerely,
The Messenger Team
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

vay be, koskoca messenger da yokoldu gitti. yalnız eskiden skype'ı sadece en yakınlar, messenger'ı daha uzak ilişkiler için kullanan bendenizin hesapları altüst oldu hepten şimdi heh.

icq vardı ona ne oldu acaba heh
icq hala var.avrupada baya bi kullanıcısı var yamulmuyorsam.hatta düşük numaralar baya iyi paraya satılıyormuş :P
Sosyal ağlarda paylaş

aramil said:

iyi oldu da telefonumda açık olan skype hesabım bilgisayarda da tanımlı, ne zaman bilgisayar açık olsa skype sıçıp sıvıyor, bir bilgisayarı, bir telefonu aratıyor. mecburen iki farklı hesapla kullanıyorum... tel-pc ikisi de win8...

ben win8'de skype app ve programı ayrı ayrı kullanırken birisi aradığında iki program ayrı ayrı çalmaya başlıyor değişik anlarda, işte bir işletim sisteminde iki karpuz taşımaya çalışmanın zararları.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

aramil said:

iyi oldu da telefonumda açık olan skype hesabım bilgisayarda da tanımlı, ne zaman bilgisayar açık olsa skype sıçıp sıvıyor, bir bilgisayarı, bir telefonu aratıyor. mecburen iki farklı hesapla kullanıyorum... tel-pc ikisi de win8...

ben win8'de skype app ve programı ayrı ayrı kullanırken birisi aradığında iki program ayrı ayrı çalmaya başlıyor değişik anlarda, işte bir işletim sisteminde iki karpuz taşımaya çalışmanın zararları.

aslında mentalite güzel ama durumu kotaramamışlar ki abi. halbuki zor bir kontrol değil ama idraklar yetmemiş... Ha güncellenerek çözülür umarım, feedback attım, dikkate alırlar umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

skype hem windows hem mac için ms satın almadan önce çok daha iyiydi. satın aldılar, salak bi interface geldi, sonra facebook entegrasyonu, msn falan derken çorba oldu. ios app'i de tam bir rezalet.

resmen apple facetime falan kullanıyorum bu heriflerin olayı batırması yüzünden. çok daha iyi çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...