Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Biraz once e-posta aldim, Messenger Skype ile birlesiyormus. Skype adi ve tasarimi uzerinden gideceklermis. Hello, We are retiring the existing Messenger service globally (except for mainland China where Messenger will continue to be available) and bringing the great features of Messenger and Skype together. Update to Skype and sign in using a Microsoft Account (same as your Messenger ID) and all your Messenger contacts will be at your fingertips. You'll be able to instant message and video chat with them just like before, and also discover new ways of staying in touch with Skype on your mobile and tablet. Update Now Yours sincerely, The Messenger Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 windows 8de zaten hepsi bir arada değilmiyid yaw" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hosgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 MSN hala vardi ama, tamamen kalkiyor simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu windows 8 de skypetan sign out yapamıyorum ya denemek için bu appler öldürüyor beni. gerge bi el at suna neolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 martta mı ne tamamen geçmiş olacak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 vay be, koskoca messenger da yokoldu gitti. yalnız eskiden skype'ı sadece en yakınlar, messenger'ı daha uzak ilişkiler için kullanan bendenizin hesapları altüst oldu hepten şimdi heh. icq vardı ona ne oldu acaba heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bikaç ay oldu bu haber çıkalı haber çıktığı gibi hiç kasmayan skype kasmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 GERGE said: Biraz once e-posta aldim bu tarz emailleri, 'BİR E-POSTA ALDIM ARKADAŞLAR' demek nasıl bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Bence iyi oldu birlesmeleri. 10 tane program acik olmasina gerek kalmicak bi sure sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 face chat yüzünden ikisinde de kullanım eskisine nazaran aşırı derecede azaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 iyi oldu da telefonumda açık olan skype hesabım bilgisayarda da tanımlı, ne zaman bilgisayar açık olsa skype sıçıp sıvıyor, bir bilgisayarı, bir telefonu aratıyor. mecburen iki farklı hesapla kullanıyorum... tel-pc ikisi de win8... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Sam said: vay be, koskoca messenger da yokoldu gitti. yalnız eskiden skype'ı sadece en yakınlar, messenger'ı daha uzak ilişkiler için kullanan bendenizin hesapları altüst oldu hepten şimdi heh. icq vardı ona ne oldu acaba hehicq hala var.avrupada baya bi kullanıcısı var yamulmuyorsam.hatta düşük numaralar baya iyi paraya satılıyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 tam olarak ne zaman başlıcak bu sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 2 skype hesabını nasıl birleştiriyoruz bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 aramil said: iyi oldu da telefonumda açık olan skype hesabım bilgisayarda da tanımlı, ne zaman bilgisayar açık olsa skype sıçıp sıvıyor, bir bilgisayarı, bir telefonu aratıyor. mecburen iki farklı hesapla kullanıyorum... tel-pc ikisi de win8... ben win8'de skype app ve programı ayrı ayrı kullanırken birisi aradığında iki program ayrı ayrı çalmaya başlıyor değişik anlarda, işte bir işletim sisteminde iki karpuz taşımaya çalışmanın zararları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 msn kullanan kaldı mı ki edit: oha girdim baktım hala varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 biraz deneme yapayım; burası kasıyor skype var mı? istersen skyptan ekleyim oradan rahatça konuşalım. telefondan giriyorum forum sapıtıyor arada, skype varsa oradan devam edelim. evet tamam. my body is ready. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mandalina Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 skiype sıkyipe sekeyepeeeğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Sam said: aramil said: iyi oldu da telefonumda açık olan skype hesabım bilgisayarda da tanımlı, ne zaman bilgisayar açık olsa skype sıçıp sıvıyor, bir bilgisayarı, bir telefonu aratıyor. mecburen iki farklı hesapla kullanıyorum... tel-pc ikisi de win8... ben win8'de skype app ve programı ayrı ayrı kullanırken birisi aradığında iki program ayrı ayrı çalmaya başlıyor değişik anlarda, işte bir işletim sisteminde iki karpuz taşımaya çalışmanın zararları. aslında mentalite güzel ama durumu kotaramamışlar ki abi. halbuki zor bir kontrol değil ama idraklar yetmemiş... Ha güncellenerek çözülür umarım, feedback attım, dikkate alırlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 skype kadar iğrenç tasarımlı bi program daha görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 aynen skype tasarımı çok kötü ya. şu mesenger ile calısan windows live mail clientini, skype a entegre edebiliyormuyuz? ne güzel mail gelicne direkt msn ekranında göruyordum mis gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 skype hem windows hem mac için ms satın almadan önce çok daha iyiydi. satın aldılar, salak bi interface geldi, sonra facebook entegrasyonu, msn falan derken çorba oldu. ios app'i de tam bir rezalet. resmen apple facetime falan kullanıyorum bu heriflerin olayı batırması yüzünden. çok daha iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Yapmayın ben skype candır. Severim, ios ta da kullanırım. İyidir yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 skype ms aldiktan sonra degismedi ki lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar