PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 daha önce yazıldıysa affola. geneli kısa/zaman öldürmelik oyunlar serisi sdfgguess the movie adından anlaşıldığı gibi film tahmin etmece. ilgileri eğlendirir. bi sürü logo quiz oyunu var edinin derim ben epey vakit geçirdim ehehe.wizschool bejeweled/candy crush tarzı gemlerle uğraşıp iksir falan yapıyosun senaryosu da var. fena değil.jelly defense td sevmeyen bi adam olarak en çok oynadığım oyunlardan.rebuild flash versiyonunu oynamış olanlar bilir zombi istilasında şehir kurmaca falan işte. kısa sürüyor ama güzel baya.solar 2 göktaşı olarak başlayıp büyüyüp büyük gezegen falan olmaca. oyalıyor.infinity space gezegen falan keşfedip upgrade/skor kasıyoruz. fena değil.stick tennis telefonda oynadığım tek spor oyunu baya iyi.pool master pro zevkli bi bilardo oyunu hotseat falan da var.magic wingdom yumurta yuvarlayıp renk eşleştirerek para kasıyosun, sonra onla tarlana hayvan dekor falan alıyosun. baya uzun ömrü var bağımlılık yaratabiliyor fsd.cartoon wars&cartoon wars 2 en iyi defense oyunlarından yine sevmememe rağmen epey oynadım.granny smith hırsız tipten önce elmaları almaya çalışıyoruz baya baya baya eğlenceli bi oyun şiddetle öneririm dar vakitler için.10000000 eski pixel tarz grafikli bi gem eşleştirme oyunu. gem eşleştirip para kasıp upgrade yapıp 10m puana ulaşmak amaç. yaratık öldürüp kasa açarak vb. ilerliyorsunuz epey iyi. saygılar sevgiler hepinizi oyalar bi müddet bunlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Güzel oldu bunlar epeydir oynamıodum telefonda oyun bugunde vaktim var tenisle başlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 şöyle bir şey geliyormuş. x-com/FTL arası bir şeye benziyor. http://www.youtube.com/watch?v=0vabvndIORo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 abi gelsin geçenlerde keşke FTL telefonda çıksa diodum hem uygulanabilir hemde çok zevkli olur. GOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Solar 2 inanılmaz zevkli, tam zaman katili. Onun haricinde super hexagon oynuyorum ama onda da son bölüm hariç bitti, o da bitince silip kurtulmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 perfect kick. baya baya güzel ya. karşılıklı penaltı çekmece oyunu, ister random millete karşı ister arkadaşına karşı. baya sevdim. yükleyin oynayak https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamegou.PerfectKick.google&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1lZ291LlBlcmZlY3RLaWNrLmdvb2dsZSJd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bana güzel bir rpg tavsiye edebilir misiniz? ücretli olur ücretsiz olur ücretsiz tercihimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 The Bard's Tale https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inxile.BardTale&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 high res bards tale 3,5 gb. ama canavar oyun cidden gamepadsiz oynaması biraz eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Blitz Brigade güzele benziyo, tablette biraz yer açam indirecem https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftINHM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 bu ara buna takıldım https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobage.ww.a759.Blood_Brothers_Android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5tb2JhZ2Uud3cuYTc1OS5CbG9vZF9Ccm90aGVyc19BbmRyb2lkIl0. takım oluşturup millete dalıyosun baya kaptırıyor ilk başları geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Silphatos said: Blitz Brigade güzele benziyo, tablette biraz yer açam indirecem https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftINHM Kontroller eziyet fpslerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Carmageddon beleş bi günlüğüne. play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1 gün oynayabilicez baabında mı, yoksa kapan kapıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ahah carmageddon çok net oynanır süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 anında download telefon bağlantısından hemde adkşnfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 1 yıldır bunu bekliyodum, ilk çıkışta beleş olacağını söylemişlerdi alan kapıyo yani sonra satacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ilk mapi bitirdim herkesi patlatarak, ozlemisim ya cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 telefon ekranında şuraya buraya dokunarak yön verme olayına o kadar kılım ve beceremiyorum ki, anlatamam yani. ama güzel yapmışlar gibi geldi 5 dakka oynadığım sırada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 CSR Racing, f2p drag racing, epey çeşitli araç var ve modifiye seçeneği var cons p2w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 turnbased oyunlar var mı güzel? heroesumsu. saga faction gibi olabilir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 battle for wesnoth var, "heroesumsu" ihtiyacını giderir. heroes 2'nin ufak port tadında bir şeyi var bedava, oyunun kendisini SD'ye atmanı gerektiriyor. VCMI projesinin android portu var, eger güçlü bir cihazın varsa Heroes 3'ün bizzat kendisini oynayabiliyorsun. Palm Kingdoms serisi var, çok da güzeller ama sadece iOS içinler bildigim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hmm teşekkür ederim ama ben 5 gün falan oluyor aleti. ve gerçekten çok anladığım söylenemez telefondan. vcmi nedir şimdi? bunu indirip sonre bişey mi yapıyorum xperiaz alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 sabonis said: telefon ekranında şuraya buraya dokunarak yön verme olayına o kadar kılım ve beceremiyorum ki, anlatamam yani. ama güzel yapmışlar gibi geldi 5 dakka oynadığım sırada :D carmageddon'ı diyorsan menüde tilt ile dönme de olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 eyvallah bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar