yloibx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 hero forge cok gicik etti beni ya 10 level paladin oldum bulmacayi hizlica yapiyorum hatta ikincisine geciyorum ama skilleri hep sacma sapan zamanlarda kullaniyor deli oluyorum. 3 tane kalkan skilli kullaniyorum sirf bir elde ama adam beni tek roundda olduruyor kalkan skillerini kullanmiyor bile halbuki en basta kullansa hic can kaybetmiycem.. birde eslestirme cok dengesiz 2000.yim ama 70. adam denk geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 eşleştirme hızına göre matchmaking yapıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yloibx said: hero forge cok gicik etti beni ya 10 level paladin oldum bulmacayi hizlica yapiyorum hatta ikincisine geciyorum ama skilleri hep sacma sapan zamanlarda kullaniyor deli oluyorum. 3 tane kalkan skilli kullaniyorum sirf bir elde ama adam beni tek roundda olduruyor kalkan skillerini kullanmiyor bile halbuki en basta kullansa hic can kaybetmiycem.. birde eslestirme cok dengesiz 2000.yim ama 70. adam denk geliyor Bastığın her skilli kullanır. Sen skilleri kullanmadan adam seni öldürüyorsa senden çok daha hızlı kullanmış skillerini. Oyunda sorun yok. Ayrıca 70. adamın denk gelmesi demek, senin küpleri çözme hızının 70. adamın seviyesinde demek. 70. adamı yendiğin zaman çok daha çabuk sıralama atlıyorsun böylece olman gerektiği seviyeye geliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 gba emulator kurduğumdan beri markete uğramıyorum asdfg tavsiye ederim. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fastemulator.gbafree&hl=en sonra netten gba rom diye aratın indirip sd kartınıza atın. app'ı açıp romun olduğu klasörü seçin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Yok zaten oyunda bir sorun var demedim skiller kullandigin siraya goreymis onu simdi ogrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Gluskap said: https://www.humblebundle.com/Bunların arasında bi tek Worms'un Android versiyonu var heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 gta 3, order and chaos, mass effect, modern combat, minecraft falan çok iyi oyunlar. zorlanmadan oynayabiliyorum bunları. yatınca uzun süre oynayabiliyorum. beş dakikalık küçük oyunlar gibi değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yloibx said: Yok zaten oyunda bir sorun var demedim skiller kullandigin siraya goreymis onu simdi ogrendim. ben onu keşfettiğim an bıraktım oyunu zaten çünkü sen ne kadar hızlı çözersen çöz ne kadar kombo yaparsan yap hiç bir anlamı yok gidip 1.5klık vuruşun adamın absorbuna denk gelebilir dandirik ataklar shield yokken gelir anca falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bir de 2 bulmaca cozup en son tikliyordum skillere cok hizli oluyordu oyle niye yeniliyorum diyorum kendime ahah sans olayina bagli olmasi cok kotu resmen oyunculugu oldurmusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 sizin skill fırsatı yakaladığınız anda ortalama karşıdaki de yakalıyor. onu düşünün ona göre bi skill kullanın. baya tutuyor genelde. en son basarsan da yarısı boşa gider matchlerin zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 onu da dusundum paladinin atacki heale cevirme skillini denedim ama berserker 1250 vurdugu anda hic denk gelmedi namissiz ya benden bi once ya bi sonra basiyo skilli 1450. oldum bu arada geri duserim diye mp mac yapmaya korkar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ben shieldı baya denk getiriyorum ya sıkıntı olmuyo. 600. olmuştum iki gün girmedim 1300e düşmüş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bundle tirt cikti riza baba. Gecenki çok iyidir bunu sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 hero forge dan hevesimi aldim zaten ya artik oynamak sikiyor. o degil eskiden temple run, angry birds vs eglenceli oyunlar vardi artik bu tur kucuk oyunlar da cikmaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Obuz, hayır. Hepsinin Android versiyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yloibx said: hero forge dan hevesimi aldim zaten ya artik oynamak sikiyor. o degil eskiden temple run, angry birds vs eglenceli oyunlar vardi artik bu tur kucuk oyunlar da cikmaz oldu. men's room mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Dolmuş Driver. Süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hero academy gelmiş droide https://play.google.com/store/apps/details?id=com.robotentertainment.heroacademy&hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 İncredipede. Şu an humble mobile bundle'da da satılıyor. Kesin oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ObuzHapsever said: İncredipede. Şu an humble mobile bundle'da da satılıyor. Kesin oynayın. abi ben hiç begenmedim onu. Tek tusa basiyorsun yuruyor hayvan level bitiyor basit birseymis kapadim sildim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Silphatos said: hero academy gelmiş droide https://play.google.com/store/apps/details?id=com.robotentertainment.heroacademy&hl=en şu baya iyiymiş. 2 maçın birini kazandım biri ortada devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bu humble bundle da aldığımız android oyunları google markete ekleme gibi bi fonksiyon varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 no. ama app'i var takip edebilirsin neleri almışsın vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 clash of clans a beklerim gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 mobil oyun bölümü açılmalı oyunlar kısmına. 29 sayfa olmuş daha yenı goruyrm bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar