Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android cihazlarda oynanacak oyunlar

Bone

Öne çıkan mesajlar

hero forge cok gicik etti beni ya 10 level paladin oldum bulmacayi hizlica yapiyorum hatta ikincisine geciyorum ama skilleri hep sacma sapan zamanlarda kullaniyor deli oluyorum. 3 tane kalkan skilli kullaniyorum sirf bir elde ama adam beni tek roundda olduruyor kalkan skillerini kullanmiyor bile halbuki en basta kullansa hic can kaybetmiycem.. birde eslestirme cok dengesiz 2000.yim ama 70. adam denk geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

yloibx said:

hero forge cok gicik etti beni ya 10 level paladin oldum bulmacayi hizlica yapiyorum hatta ikincisine geciyorum ama skilleri hep sacma sapan zamanlarda kullaniyor deli oluyorum. 3 tane kalkan skilli kullaniyorum sirf bir elde ama adam beni tek roundda olduruyor kalkan skillerini kullanmiyor bile halbuki en basta kullansa hic can kaybetmiycem.. birde eslestirme cok dengesiz 2000.yim ama 70. adam denk geliyor

Bastığın her skilli kullanır. Sen skilleri kullanmadan adam seni öldürüyorsa senden çok daha hızlı kullanmış skillerini. Oyunda sorun yok. Ayrıca 70. adamın denk gelmesi demek, senin küpleri çözme hızının 70. adamın seviyesinde demek. 70. adamı yendiğin zaman çok daha çabuk sıralama atlıyorsun böylece olman gerektiği seviyeye geliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yloibx said:

Yok zaten oyunda bir sorun var demedim skiller kullandigin siraya goreymis onu simdi ogrendim.

ben onu keşfettiğim an bıraktım oyunu zaten çünkü sen ne kadar hızlı çözersen çöz ne kadar kombo yaparsan yap hiç bir anlamı yok gidip 1.5klık vuruşun adamın absorbuna denk gelebilir dandirik ataklar shield yokken gelir anca falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...