moriarty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bone her konu hakkında %100 bilgisi olmadan en iyi bilen oymuş gibi yazıyo yalnız. sonra çıkıyo hep biri cevap verince bilgi eksikliği. fail manyağı yaparlar boneci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bak ya adam yine başlık açtı paylaştı umarsızca. buraya uğramadı bile. http://forum.paticik.com/read.php?7,6689117,6689117#msg-6689117 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Bu adam niye hiç sevilmiyor patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ben seviyorum, üslubu yerinde gayet cici bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Çünkü adam adeta patiye tutulan bir ayna, tam, katıksız nerd. Patideki insanlar genelde değişen oranlarda nerd oldukları için Bone'a bakınca ne kadar itici olduklarını farkediyorlar, sonra da bu öfkeyi ona yönlendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Yooo seviliyor gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Nosfe said: Çünkü adam adeta patiye tutulan bir ayna, tam, katıksız nerd. Patideki insanlar genelde değişen oranlarda nerd oldukları için Bone'a bakınca ne kadar itici olduklarını farkediyorlar, sonra da bu öfkeyi ona yönlendiriyorlar. ahahahahah psikanaliz muhtesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 @kharon ahahaha evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 imamizer said: bak ya adam yine başlık açtı paylaştı umarsızca. buraya uğramadı bile. http://forum.paticik.com/read.php?7,6689117,6689117#msg-6689117 niye lan adam ne güzel başlık açmış. şimdi birkaç güzel oyun söylesin severim ben bone'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ravnos said: Bu adam niye hiç sevilmiyor patide? sanki bone hariç herkes seviliyormuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bonec gonna bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 i got the weirdest bonec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kız olsam ılk bone'a verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ahahaha 3 sayfa olmuş her zamanki gibi bone kendisi ile ilgili açılan bir topic'e hiçbir şey yazmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 valla ben gayet seviorm bone u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Abi ne gazetesi ya. "Başbakan öğlen saatlerinde konutundan çıkıp meclise gitti" adında 6 sayfalık bi köşe yazısı okumayı kim ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bone kadar nerd olsam başka ne isterim şimdi ki nerdler, hari potter nerd'ü. cod 1.milyon falan oynayıp harry potter okuyunca nerdüm diye dolaşıyor ergenler. nerdlük bile piyasa oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 neresi nerd bide onu anlatsanız, oyun oynuyo ilgileniyo diyemi? patide oynamayan yok sanırım gerçi. yoksa ilginin miktarı mı? kharondakii teknik bilgide takıntıya falan bakarak 100x nerd fln demiyonuz 'baba ekran kartı ne alayım' deniyo ters tepki vermiyo diye ezip geçmeye çalışıyorsunuz fena da olmuyor kalitenizi belli ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 oyyy oyyy bir bonecim bir fistoşum dünyalara değişmem bu tatlı kuşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 LethE said: ters tepki vermiyo diye ezip geçmeye çalışıyorsunuz fena da olmuyor kalitenizi belli ediyorsunuz. nerd demek ezmek değil ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 n*rd dedi ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 mevzu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bone un belki kaderini değiştirecek, ufkunu açacak bir yol gösterme eylemi içerisindeyim. adam belki trilyoner olup steame ortak olacak ve her gün orda kıyaslamarını görüp "adam yapıyor ağbii" dicez. hani epeydir okumuorm ama, herhangi bi dergi yazarı kıvamında bi herif. İlgi alaka muhteşem, bide sunum var. Daha ne olsun. Hoş bu topike uğramadı ama ben ciddi ciddi seviyorum kendilerini yani. belki "ulan madem öle diolar bi sarayım bakayım neymiş iki yazımı atayım şunlara" falan diye bi başlar,gerisi gelir. Hem hayatı boyunca sevdiği şeyi yapar torunlarına bu topikten bahseder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Flassh said: şimdi ki nerdler, hari potter nerd'ü. cod 1.milyon falan oynayıp harry potter okuyunca nerdüm diye dolaşıyor ergenler. nerdlük bile piyasa oldu lan sjsjsjsjssj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 popüler kültürle nerdlük farklı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar