Kalten Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Selam, Çukurova üniversitesi çevre mühendisliği bölümünde okuyan bir arkadaşım bir dersten devamsızlık yüzünden kaldığı için mezun olamıyor.Bu konuda yapabileceği herhangi bir şey var mı acaba? Benim universitemde 1 den fazla olmamak kaydıyla eğer mezuniyet aşamasındaysan ek sınav hakkı tanıyorlar fakat çukurove universitesi yönetmeliğinde öyle bir madde bulamadık. Acaba yökün son geçirdiği genel kanunlarla filan böyle bir hak tanındımı tüm universite ögrencilerine? Yoksa üniversitelerin kendi elişnde mi onu merak ediyorum. Adamın 6. senesi zaten kendi şehrinde değil filan eğer bir ders yüzünden uzatırsa çok kötü olacak.Bu konuda herhangi bir çözüm bilen varsa çok makbule geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Öeeh! Bu ne lan. Gitsin dekanla konuştun ya da yardımcısıyla ağlasın zırlasın biraz para yok kalamıyorum gelemiyorum desin tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ÇÜ de var, 3 derse kadar hatta yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi dersten kalmak farklı olay devamsızlıktan kalmak farklı olay. tek ders sınavı genelde finallerde filan başarılı olunamayan ders için geçerli oluyor. devamsızlıktan kalmak ise derse tamamen hiç girmemiş katılmamış okumamış almamış o dersi gibi birşey. seneye tekrar derslere girmek zorunda hatta öyle bişiy o. ama gitsin hocasına yalvarsın gene hoca insansever ise yoklaması kaybolmuş filan şeklinde yönetime bildirebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 tamam çü de tek ders sınavı var ama devamsızlıktan kalınan derslerden giremiyorsun problem orda. Dersin hocasıyla konusmus adam bırakırım gelseydin derse demiş ama bilmiyorum belki arkadaşım olduğu için böyle hissediyor olabilirimde yaptığı büyük insafsızlık. Çocuk hiç olmazsa FF le bırakın filan demiş onada yanasmamış herif.Bende gidip dekanla filan konus dedim ama bilmiyorum ne olacak. Edit:Ben yazarken devamsızlık olayına zaten cevap gelmiş arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 arkadaş 23-24-25 yaşlarına gelmiş koca heriflere koca karılara devamsızsın deyip sınava sokmamak nasıl bir pedagojik anlayıştır yarabbim millet 20 dil konuşup video çekiyor biz nelerle uğraşıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kaynak hortumuyla dövecen bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 KAynak hortumuyla dövünce geçecegini bilse onuda yapacak herif acayip zor durumda kaldı.Sınavlar filan çok iyi adamın normalde takmazlar devamsızlık mevzusuna şimdi kıllık yapacakları tuttu.Adam yüksek lisansa filan basalyacaktı hersey karıscak ailesi filan bir ton atar yapacak vs derken çok boktan bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi anormal hiçbişi yok çocuk derse gelmemiş, hoca da bırakıyor. zor durum fln diyorsanızda zorunluluktan gidemediyse eğer adamın problemi, sorumluluğu da üstüne alıp gerekirse paşa paşa okuyacak ben mi yanlış düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 haklısın senko. herkes sorumluluğunu bilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Senko hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 senko haklı, üniversitelerin kalitesi itin götüne sokulunca gayet normal olan bir şey anormalmiş gibi sorgulanıyor. ders var, ders var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 çü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Tabii ki senko haklı ama işte Türkiye gerçekleri var birde hiç bir şey kitabına göre yapılmadığı için gidip son noktada kural uygulamaya baslanınca anormalmiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Derse katilmasa da tum deliverable lari verip, odevleri, sinavlari es gecmeden iyi biseyler aldiysa o zaman kufretmekte haklisiniz. Yok tek ders kaldi nasilsa gecerim hehe eheh diye gidilmediyse, notlar falan ortalama / anca gecer arasiysa yonetmelik falan sokmez. o zaman senko hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 dersine gelmeyen adamı bırakan adam eziktir başka açıklaması yok bunun. zaten böyle "sınavda aynen söylediğim cümleyi isterim" "yoklama alırım" "benden sonra derse almam" "dersten çıkamazsınız bitmediği sürece (evet bunu diyeni de gördüm) tipinde adamlar yüzünden üniversite değil lise okuyoruz. sadece fiziki şartları dğeil bir üniversiteyi üniversite yapan. insan faktörü hepsinden önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ders lab dersi bilmiyorum raporları filan verdimi vermedimi ama ödevleri vs yapıyordu adam.Sınavdanda baya iyi not almıstı ama işte adam derse gelmediği için bırakıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 lab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 derse gitmeden rapor nasıl yazılır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Bilmem ben iktisat ögrencisiyim lab dersim filan yok rapor nedir ne zmaan yazıolar napıyorlar bilmiyorum o yüzden raporları napıyordu bilmiyorum dedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 lab raporu için laba gidip, deneyi yapıp, doğru ya da yanlış sonuç alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 arkadaşlarına verdirtmiştir kesin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 O zaman kalsın elleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Abi şey yok mu okulu uzattığın zaman devam zorunluluğunun kalkması vs. Benim kız arkadaşım uzattı işte, devam zorunluluğu yok hiç bir dersten, üstüne 3.14 ortalama yaparsa bu dönem, 2. dönemden kalan derslerini de almadan mezun olacak bu ay sonu adfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 devamsızlık uzmanı benim. bizde devamsızlıktan kalırsan direk ff. hatta lab+ders alırken labın 3. devamsızlık haftasında hem labdan hem de dersten ff ile kalıyorsun.(toplam 9 deney falandı bir dönemde) şöyle birşey var ama, yaz okulunda alıp devam ederek verebilir dersi. yök üniversitelere yaz okulunu açın diye göndermişti sanırım birşeyler. yaz okulunun bir gıcıklığı var yaz okulunda dersten gecip labdan kalırsan, dönem içinde dersi bi daha aldırıyorlar. ehehe yaz okulu geçtiğim yanıma kar kalır diyorsun ama öyle değilmiş. sınıf tekrarında ffleri fdye çekiyorlar, belki dersleri biliyordur gelmesine gerek olmasın artık diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar