reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 O IBMlerin hepsi buckling spring değil rubber olanları var kıymetli olanlar seri numaralar var. ses çıkaranlar yani çıtır çıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 hele şundan varsa off :D 200 dolara kadar çıkıo galiba temizleri ama nadir bulunuo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben onların replikalarını kullanıyorum , skype da küfür yerim noproblem diorsanız alın kesinlikle :D http://pckeyboard.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 eger yer problemi yoksa masanızda kesinlikle tavsiyem classic 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yalniz saka maka, model M in mekanizmalari kotu, actuation force her tusta farkli, ses dunya disi, temizlemesi zor vs vs vs. alinir, vitrine konur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Selam, Replika değil de bildiğin üretici diye biliyorum o firmayı ben. said: The Model M keyboard, colloquially called a clicky keyboard, is a class of computer keyboard manufactured by IBM, Lexmark and Unicomp, starting in 1984. The many different variations of the keyboard have their own distinct characteristics, with the vast majority having a buckling spring key design and many having fully swappable keycaps. Model M keyboards have been prized by computer enthusiasts and heavy typists because of the tactile and auditory feedback resulting from a keystroke. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 aaa bilgi için teşekkürler , ben replika diye biliyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Selam, KHaRoN said: Yalniz saka maka, model M in mekanizmalari kotu, actuation force her tusta farkli, ses dunya disi, temizlemesi zor vs vs vs. alinir, vitrine konur. Bazı modellerde sıvı dökülmesine karşı drenaj kanalları konulmuş :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pFNN0Xj_Obk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi o clickyde osuruktan bi yay bükülüo çıt diye ses çıkıo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yazı yazmak okadar keyifliki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 güzeldir mutlaka ama blue switch daha hassas bundan hassasiyet olarak bakarask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 model m in sistemi giderek yavsayacak , her tusun arasindaki gereken guc degisecek sekilde. bu konuda topre yi bilmiyorum ama, mx clear ve blue switchler hem clicky hem de tactile olarak 2 kademeli olan mekanik switchler icinde touch typing e en yatkin klavyeler. ciddi ciddi duzgun bi typist in elinde 140wpm den 150-160 a cikabiliyor. rubber dome ile resmen yoruluyorum ben mesela travel yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben black'le yazıorum iş yerinde :D eve gidiorum red var parmaklar bayram edio. aslında bi brown alabilirsem satıcam blackide artık ay sonu gelince bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 reampage said: hele şundan varsa off :D 200 dolara kadar çıkıo galiba temizleri ama nadir bulunuo bunlar. yazmıştım onu ben daha önce. Unicomp klavyeleri, customizable de edebiliyorsun, Türkçe F klavye felan da yolluyorlar. http://pckeyboard.com/ RaidenXelRu said: ben onların replikalarını kullanıyorum , skype da küfür yerim noproblem diorsanız alın kesinlikle :D replika değil, IBM M klavyelerin haklarını almış adamlar, tekrar üretiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Turkce Q yollamiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 F iste yerlerini degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 WASD keyboards.com dan yaptırırsınız istediğiniz gibi çünkü kendiniz belirlioyrsunuz tuşlarda ne olucağını ama 60 dollar shipping hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 türkçe Q'yi dahil etmemişler ama e-mail atılırsa yaparlar herhalde "Requests for modification to the standard configurations below should first be made by email to [email protected]" diyor sitede. türkçe Q ile standart avrupa layout'u arasında fark yok. sadece dil değiştirip de kullanabiliyorsunuz yabancı klavyeleri. türkçe F ve UK klavye yapabilen türkçe Q de yapar. isteniyorsa e-mail atmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bone said: sadece dil değiştirip de kullanabiliyorsunuz yabancı klavyeleri. http://stickerish.com/wp-content/uploads/2012/03/YouDontSayBlackSS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=37 Bunu alip uzerlerine simdilik Turkce Q kagitlari yapistirmaya karar verdim, hepsi degismiyor zaten. Sonra da tus seti alirim. Simdi ac gozluluk yapip marginal kazanc icin fazladan 100 TL vermeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bu arada o siteye mail atıyorsun şu model address şu diye sana shipping cost dahil fiyat veriolar paypaldan ödüosun. kendi listelerinde türkiye yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 KHaRoN said: Bone said: sadece dil değiştirip de kullanabiliyorsunuz yabancı klavyeleri. http://stickerish.com/wp-content/uploads/2012/03/YouDontSayBlackSS.png anlamadıysan, sadece dil değiştirip de rahatça kullanılabiliyor avrupa QWERTY klayveleri. diye değiştireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 TR'de satılan gaming keyboardlarda bile tr karakter yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi neden bu kadar takıldınız internationel olsun us olsun tamam işte 3-5 tuş deişio zaten onlarada bi haftada alışırsınız geri kalanı shift alt geçe geçe yazarsınız. cok sıkıtınılı bir olay değil eğer klavyeyi sizden başka biri kullanmcıaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar