reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 O IBMlerin hepsi buckling spring değil rubber olanları var kıymetli olanlar seri numaralar var. ses çıkaranlar yani çıtır çıtır.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 hele şundan varsa off :D 200 dolara kadar çıkıo galiba temizleri ama nadir bulunuo bunlar.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben onların replikalarını kullanıyorum , skype da küfür yerim noproblem diorsanız alın kesinlikle :D http://pckeyboard.com/
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 eger yer problemi yoksa masanızda kesinlikle tavsiyem classic 101
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yalniz saka maka, model M in mekanizmalari kotu, actuation force her tusta farkli, ses dunya disi, temizlemesi zor vs vs vs. alinir, vitrine konur.
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Selam, Replika değil de bildiğin üretici diye biliyorum o firmayı ben. said: The Model M keyboard, colloquially called a clicky keyboard, is a class of computer keyboard manufactured by IBM, Lexmark and Unicomp, starting in 1984. The many different variations of the keyboard have their own distinct characteristics, with the vast majority having a buckling spring key design and many having fully swappable keycaps. Model M keyboards have been prized by computer enthusiasts and heavy typists because of the tactile and auditory feedback resulting from a keystroke. Saygılar.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 aaa bilgi için teşekkürler , ben replika diye biliyordum :D
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Selam, KHaRoN said: Yalniz saka maka, model M in mekanizmalari kotu, actuation force her tusta farkli, ses dunya disi, temizlemesi zor vs vs vs. alinir, vitrine konur. Bazı modellerde sıvı dökülmesine karşı drenaj kanalları konulmuş :P Saygılar.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pFNN0Xj_Obk
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi o clickyde osuruktan bi yay bükülüo çıt diye ses çıkıo eheh
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yazı yazmak okadar keyifliki anlatamam
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 güzeldir mutlaka ama blue switch daha hassas bundan hassasiyet olarak bakarask.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 model m in sistemi giderek yavsayacak , her tusun arasindaki gereken guc degisecek sekilde. bu konuda topre yi bilmiyorum ama, mx clear ve blue switchler hem clicky hem de tactile olarak 2 kademeli olan mekanik switchler icinde touch typing e en yatkin klavyeler. ciddi ciddi duzgun bi typist in elinde 140wpm den 150-160 a cikabiliyor. rubber dome ile resmen yoruluyorum ben mesela travel yuzunden.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben black'le yazıorum iş yerinde :D eve gidiorum red var parmaklar bayram edio. aslında bi brown alabilirsem satıcam blackide artık ay sonu gelince bakalım.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 reampage said: hele şundan varsa off :D 200 dolara kadar çıkıo galiba temizleri ama nadir bulunuo bunlar. yazmıştım onu ben daha önce. Unicomp klavyeleri, customizable de edebiliyorsun, Türkçe F klavye felan da yolluyorlar. http://pckeyboard.com/ RaidenXelRu said: ben onların replikalarını kullanıyorum , skype da küfür yerim noproblem diorsanız alın kesinlikle :D replika değil, IBM M klavyelerin haklarını almış adamlar, tekrar üretiyorlar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Turkce Q yollamiyorlar.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 WASD keyboards.com dan yaptırırsınız istediğiniz gibi çünkü kendiniz belirlioyrsunuz tuşlarda ne olucağını ama 60 dollar shipping hariç
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 türkçe Q'yi dahil etmemişler ama e-mail atılırsa yaparlar herhalde "Requests for modification to the standard configurations below should first be made by email to [email protected]" diyor sitede. türkçe Q ile standart avrupa layout'u arasında fark yok. sadece dil değiştirip de kullanabiliyorsunuz yabancı klavyeleri. türkçe F ve UK klavye yapabilen türkçe Q de yapar. isteniyorsa e-mail atmak lazım.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bone said: sadece dil değiştirip de kullanabiliyorsunuz yabancı klavyeleri. http://stickerish.com/wp-content/uploads/2012/03/YouDontSayBlackSS.png
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=37 Bunu alip uzerlerine simdilik Turkce Q kagitlari yapistirmaya karar verdim, hepsi degismiyor zaten. Sonra da tus seti alirim. Simdi ac gozluluk yapip marginal kazanc icin fazladan 100 TL vermeye gerek yok.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bu arada o siteye mail atıyorsun şu model address şu diye sana shipping cost dahil fiyat veriolar paypaldan ödüosun. kendi listelerinde türkiye yok.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 KHaRoN said: Bone said: sadece dil değiştirip de kullanabiliyorsunuz yabancı klavyeleri. http://stickerish.com/wp-content/uploads/2012/03/YouDontSayBlackSS.png anlamadıysan, sadece dil değiştirip de rahatça kullanılabiliyor avrupa QWERTY klayveleri. diye değiştireyim
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 TR'de satılan gaming keyboardlarda bile tr karakter yazmıyor
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi neden bu kadar takıldınız internationel olsun us olsun tamam işte 3-5 tuş deişio zaten onlarada bi haftada alışırsınız geri kalanı shift alt geçe geçe yazarsınız. cok sıkıtınılı bir olay değil eğer klavyeyi sizden başka biri kullanmcıaksa
Öne çıkan mesajlar