Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kisisel tercihle alakasi yok, tactile feedback olan klavyeyle oyun oynanmaz, fps ise hic oynanmaz. onun disinda clear, brown ve blue arasinda actuation force ve ses farki var (mekanizmadaki bir iki ufak dokunus yuzunden) red , black non tactile, aralarinda actuation force farki var, black baya baya agir. fatigue kacinilmaz. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 oyun için aslında mekanik klavye pek gerekli değil ama oynamak isterseniz hepsiyle oynarsınız bluedan blacke kadar hepsiyle oynanır tercih eden pro oyuncular var tactile feedbackli klavyeleri point and click oyunlarda genelde. FPS için bence rubber domelar daha iyi mekaniğe gerek yok. click action klavyelerde birazda daha zor oyun çünkü spam yaparken vakit kaybı oluo çok az olsada oluo yani linear switche göre ama onunda tercih edenler var. Benim kişisel tavsiyem RED ama sadece yazı yazarım ben diosanızda Brown. Bu arada wasd keyboards da deneme kiti satılıo 4 switch deneyebilirisin o kitle. gerçi en az 2-3 gün kullanmak lzım alışmak için ama hiç olmassa sesi hissi felan biraz belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 KHaRoN said: kisisel tercihle alakasi yok, tactile feedback olan klavyeyle oyun oynanmaz, fps ise hic oynanmaz. onun disinda clear, brown ve blue arasinda actuation force ve ses farki var (mekanizmadaki bir iki ufak dokunus yuzunden) red , black non tactile, aralarinda actuation force farki var, black baya baya agir. fatigue kacinilmaz. vs vs ciddimisn ? :) sununla her turlu oyunu oynuyorum , cs : go da dahil olmak uzere =) unic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 cevirmeli telefonla hugo da oynadi insanlar effective ile efficient farkli seyler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 valla sc:2 dısında hiçbir oyunda klavye öle ölümcül bir unsur değil tamam faydası keyfi vs olabilir ama asıl klavyenin tam olarak ortaya çıktığı oyun starcraft o yüzden bu topiğin yeri sc bölümü olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 KHaRoN said: cevirmeli telefonla hugo da oynadi insanlar effective ile efficient farkli seyler =P ahhahah örnek çok şeker olmuş /respect :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 cm rapidde backlight yok ya. pif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ducky al abi ama az biraz pahalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 şu; http://www.ubergizmo.com/photos/2008/8/logitech-cordless-desktop-wave-pro//logitech-cordless-wave-pro.jpg hayatım boyunca kullandığım en iyi klavye, keşke iş yerinde de bundan olsa ama hiç bunun tuş basma teknolojisini bilmiyorum fekat fevkaladenin fevkinde bir rahatlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bu arada aradım bulamadım bu wave ne tür switch kullanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 e cünkü siwtch kullanmıyo plastic dome kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Esh said: cm rapidde backlight yok ya. pif. abi ciddi soruyorum, ısıklı klavyeyi nasıl kullanıyorsunuz?gözüme en ufak ısık takılıp kalınca trahatsız oluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ya isikli klavye gece karanlikta arasira bakinca gormeni sagliyo da ondan. ha cok gerekli mi tartisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hem ufak hem isikli ducky de varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Isikli klavye kullanissiz bence de. Gece karanlikta bilgisayar onunde durmak gozlere zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Biraz once sipariş geçtim http://www.sanalmarketim.com/urun/a4ebf940753ade05c819762ac2585835/LOGITECH-G710+--Mekanik-Gaming-Turkce-Klavye-920-004540 Almamdaki en buyuk etken Brown switchli Olması, Brown yazı ve Oyun hibridi diye geçiyor.Bana daha uygun olur diye düşündüm.Büyük Enterli Olması be Türkçe Karakterli olması. O yuzden aldım, bir de logitech olması tabi. Aynı siteden g15 v1 almıştım 2007 de hala kullanıyorum, hala taş gibin.Bu da onun gibi sağlam ise bunu da 10 sene kullanırız artık. Gelince bir şeyler yazar bir iki foto koyarım artık merak edenler ve almayı düşünenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Selam, Hayırlı olsun. Mekanikler USB yerine PS2 kullanırlar sanıyordum. Ama bu USB imiş?!?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Aslında burda bahsettiğimiz koreli firmaların hemen hemen hepsinde usb to ps2 converter gelio yanında çünkü NKRO dediğimiz n-key roll over sistemi var diyen klavye bunu ancak ps2 üzerinden icra edebiliyior. NKRO denilen şey bütün tuşlara aynı anda basıldığında hepsini algılaması. Logitechin bu modeli 22KRO sanırım 20 tuşa kadar aynı anda algılıyor usbden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 benim bildiğim mekaniklerde zaten öle. mekanik olmayan 20KRO olan bi tek microsoft sidewinder x4 vardı yamulmuyorsam. mesela g15 te falan max 6 yada 7 tuşa basabiliyorsun aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 mesela filcolar usbden 6 tuşa kadar roll over destegi verio ama ps2 den ise tüm tuşlara destek verio. CM stormlar duckyler daslar felanda hep böle olması lazım usbden 6 tuş. Ha 6 tuş yeterlimi bence çok bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Bunu buldum simdi: http://mechanicalkeyboards.com/shop/index.php?l=product_detail&p=209 In-stock diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 normalde oemin üstünde bir metal plaka oluyor o aletde sanki sadece entegre var metal plaka yok gibi bişiler dökersen sorun çıkabilir mi acaba bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bir insan aynı anda 20 tuşa neden basmak isteyebilir ki? UO da bile böyle macro yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Selam, O zaman min 20 tuş dediği anda bizim için yeterli olur değil mi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar