Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazi amacli mekanik klavye

GERGE

Öne çıkan mesajlar

hayır review'de gördüm. For 2013, Cherry MX Blue switches are being used for the keys to try and provide a better feel and response when typing.

şuanki black widowlar brown switch'ti. http://www.razerzone.com/minisite/blackwidow/faq

stealthler brown olabilir ama tr'deki stealth edition bulunuyor mu ben bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bak stealth olanlar şuandakilerde brown normal editionlarda blue işte şuanda kilerde 2013 olanlarda.

kullandım çünkü..

Q. What type of mechanical key switch do the Razer BlackWidow mechanical gaming keyboards use?
A. The Razer BlackWidow Stealth edition keyboards use the tactile Cherry MX Brown mechanical key switches, while the Razer BlackWidow keyboards use tactile and clicky Cherry MX Blue mechanical key switches.

verdiğin linktede yazıo işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

bu arada razer synapse'ın çalışmamasının sebebiy şuymuş, çözümü de varmış.

Türkçe isletim sistemine uyumlu degil... Öncelikle mevcut razar snyapse programini kaldirin.
Sonrasinda denetim masasinda saat dil ve bölge yazan ayarla gelin BÖLGE yazan sekmeye tiklayin,
açilan pencerede biçimler sekmesinde biçim ingilizce Amerikan olarak degistirin sonra KONUM sekmesine gelin ve burda da
konumu Amerika birlesik devletlerii seçin.. Son olarak yönetimsel sekmesinde Unicode olmayan program dili sekmesinde
ingilizce amerikan yada Amerika birlesik devletleri sizde ne yaziyorsa artik seçin.. Pc yeniden baslamak isteyecek baslatin...
Bu islemleri yapmadan önce yazinin basinda belirttigim gibi yüklüyse razer snyapse programinizi muhakkak silin..
Pc yeniden baslayinca razer synapse programini yeniden baslatin ve yükleyin ve mutlu son razer snaypse açiliyor...

ya kusura bakmasınlar ama 350tl ye turkce layout lu klavye satıp destek vermemek nedir. bolge, dil filan neyse de unicode değişimi çok kötü. türkçe karakterler direk sıçıyor. e o zaman türkçe layout ne işe yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Win8 e de arada laf sikistirmak lazim o zaman (:

Ben de bu hafta ici blackwidow alacagim ama ulti ye deger mi degmez mi onu dusunuyorum.

Isiksiz usbsiz kulaklik mikrofon cikissiz olani neredeyse yari yariya daha ucuz. Bir de ulti nin tus kaplamalari duz olandan daha farkliymis. Ama o fark ne kadar onemlidir bilmiyorum.

Ama ote yandan aldin mi bi kere alacaksin (yalan) , ulti mi alsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı keyboard nihayetinde biri 212 diğeri 318 tl. Usb ve mikrofon jacklerine ihtiyacım olmasa ben de expert olanı alacaktım lakin kasanın önüne kablo kirliliği yaşanmasını engellemek adına bir şey takmayı sevmediğim için ultimate aldım. Bunlara ihtiyacın yoksa ve ışık umrunda değilse extra 100 tl harcamaya değmez.

Şimdiden hayırlı olsun.

PS: legacy driver ile kullan :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...