Xenus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 hayır review'de gördüm. For 2013, Cherry MX Blue switches are being used for the keys to try and provide a better feel and response when typing. şuanki black widowlar brown switch'ti. http://www.razerzone.com/minisite/blackwidow/faq stealthler brown olabilir ama tr'deki stealth edition bulunuyor mu ben bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bak stealth olanlar şuandakilerde brown normal editionlarda blue işte şuanda kilerde 2013 olanlarda. kullandım çünkü.. Q. What type of mechanical key switch do the Razer BlackWidow mechanical gaming keyboards use? A. The Razer BlackWidow Stealth edition keyboards use the tactile Cherry MX Brown mechanical key switches, while the Razer BlackWidow keyboards use tactile and clicky Cherry MX Blue mechanical key switches. verdiğin linktede yazıo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 TRde görmedim bende hiç turnuva editionda yok, g710 daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 gittigidiyorda satiyo biri tournament edition. ama ingilizce... Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 abi bide 300 tl çüş. Filco getirtsen daha ucuza gelir.. http://www.wasdkeyboards.com/index.php/blog/v2preview/ Ya bunun brownı (Martda çıkıcak Türkçe olarak dizayn ettirilebilir olucak 140 dolar felan olur ama) Yada poker beklicem bakalım. Brown için. Sonra Blacki satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 biri sahibinden'de mac layout blackwidow satiyo link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Leopold 66key lik yeni klavyesini açıklamış 2013 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bi klavye alamadınız 1 haftadır (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Gerge'den önce ben aldım klavye hahah. Bu arada logitech g710+ aldım fena değil şimdilik. Her ne kadar görüntüsü pavyon karısı gibi olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 illa türkçe olucak derseniz seçenekler çok kısıtlı malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Esh said: synapse i zorla mi yukletiyo abi?bastan yuklemeseniz? legacy de çalışmadı. denedim ben ikisini de. önce legacy, sonra synapse. win 8 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Xenus said: bu arada razer synapse'ın çalışmamasının sebebiy şuymuş, çözümü de varmış. Türkçe isletim sistemine uyumlu degil... Öncelikle mevcut razar snyapse programini kaldirin. Sonrasinda denetim masasinda saat dil ve bölge yazan ayarla gelin BÖLGE yazan sekmeye tiklayin, açilan pencerede biçimler sekmesinde biçim ingilizce Amerikan olarak degistirin sonra KONUM sekmesine gelin ve burda da konumu Amerika birlesik devletlerii seçin.. Son olarak yönetimsel sekmesinde Unicode olmayan program dili sekmesinde ingilizce amerikan yada Amerika birlesik devletleri sizde ne yaziyorsa artik seçin.. Pc yeniden baslamak isteyecek baslatin... Bu islemleri yapmadan önce yazinin basinda belirttigim gibi yüklüyse razer snyapse programinizi muhakkak silin.. Pc yeniden baslayinca razer synapse programini yeniden baslatin ve yükleyin ve mutlu son razer snaypse açiliyor... ya kusura bakmasınlar ama 350tl ye turkce layout lu klavye satıp destek vermemek nedir. bolge, dil filan neyse de unicode değişimi çok kötü. türkçe karakterler direk sıçıyor. e o zaman türkçe layout ne işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Win8 e de arada laf sikistirmak lazim o zaman (: Ben de bu hafta ici blackwidow alacagim ama ulti ye deger mi degmez mi onu dusunuyorum. Isiksiz usbsiz kulaklik mikrofon cikissiz olani neredeyse yari yariya daha ucuz. Bir de ulti nin tus kaplamalari duz olandan daha farkliymis. Ama o fark ne kadar onemlidir bilmiyorum. Ama ote yandan aldin mi bi kere alacaksin (yalan) , ulti mi alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bence düz al neme lazım sevmessen eğer elden çıkarması daha kolay olur kaybın daha az olur sonuçta sadece ışık gelicek o kadar fiyat farkı olması çok saçma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Aynı keyboard nihayetinde biri 212 diğeri 318 tl. Usb ve mikrofon jacklerine ihtiyacım olmasa ben de expert olanı alacaktım lakin kasanın önüne kablo kirliliği yaşanmasını engellemek adına bir şey takmayı sevmediğim için ultimate aldım. Bunlara ihtiyacın yoksa ve ışık umrunda değilse extra 100 tl harcamaya değmez. Şimdiden hayırlı olsun. PS: legacy driver ile kullan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 mal elime ulastı. d&r da 315 lira web sipariste. Elime ulastı kutu ustunde 350 yazıyo. alet cok guzel ya , catır cutur yazyosun. insana onemli bi şey yapıyomuşsun hissi veriyo. sırf bu masturbasyona deger bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hayırlı olsun güle güle bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 eywalla. baya agır bu arada, hani diger hiçbir kalvyeye benzemiyo, microsoft x4 un 3-4 katı agırlıkta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yemre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 güle güle kullan tuşlara basınca ses var mı ses ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 catır catır. cok yazan birinin başını ağrıtabilir yalnız. oyle catır catır. ben yalnız yaşıyorum bi de, oyle bi rahatlıgım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yazan için değilde sadece dinleyen için evet :D ben şirkette blacklerle bazen hızlı yazmaya başlıyınca yavaş olm klavyeyi kırıcan diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 evet genel olarak mekanikler hep ağır zaten özellikle metal mount olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Leopoldan sonra filcodan küçük 64 tuşlu klavyesini çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Aslında şundan şirkete alsam fena olmaz.Buradaki klavyeden illet ettim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 alalı 1 ay olmadı blackwidow u, c tuşunda led flickering başladı lol. aral almış distributorlügü, umarım kalpler kırılmaz 1 ay bekle gibilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar