Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 dizinin içine sıçtı 2 sezondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kenafir gözlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 çok fazla üzerinden geçilmeye başlandı olayların, nasıl, ne zaman yaptı gibi soruları önemsizleştirdiler 6. sezondan beri böyle sanırsam ^_^; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Dexterin kendi bile bitsede gitsek modunda oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bence böyle olması çok iyi dizi kapanışını yaptığının sinyallerini veriyor. kendini özlettirmeyecek en azından da nolacak bu dexin hali mutlu sonla bitecek mi bu dizi.. breaking bad dramasından sonra bide dex vurmasın bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sarışın ölcek gene bariz ya en bayık sezon bitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Artık mutlu sonla bitsin gerçekten. Son sahnede Dexter ve eşi yaşlanmış oğulları büyümüş hepberaber oğlanın yaşgünü birini keserken bitse güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 final çok fena olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Kafam çok karışık.. Dün uzun süredir hayran olduğum çok güzel bir kızın aslında çok süper ve özel biri olduğunu farkettim. Yeni epik sevgilim olmak üzereydi ki böyle bir birimizi tanımak için gece yürüyüşlerine çıkma kararı aldık. Bullbird said: abi harikalar ya. debra gene aynı yerden vuruldu :p George Washington aramadı tabii ki çağırttı 1700lerde ne araması zihnim bulanmış kusura bakmayın Sevmediğim şeyler: -Şerif çok erken gitti, sağlam karakterli birine benziyordu -Pederin kahramanımızla iki laf etmeden gitmesi olmadı be Sevdiğim şey ise şeytan sahnesinde Silent hill efektleri ve görseliydi George Washington aramadı tabii ki çağırttı 1700lerde ne araması zihnim bulanmış kusura bakmayın Neden kötüydü? Çünkü sizde hiçbir sekilde soru işareti uyandırmıyordu. Dedektif o kadar kekoydu ki tüm film boyunca, adamın baş kötü olması "meh" dedirtti sadece. Hiçbir zeka pırıltısı içermiyordu. Hele ki, yapılan planlar, "ilüzyonlar", tamamiyle "yaptık oldu" kafasındaydı. Özellikle köprü sahnesi nerdeyse filmi kapattırdı bana. şu rachael'ın bardakları düzgün yere koy evde plox sahnesinde mike'ın o gereksiz tepkiyi vereceği o kadar belliydi ki sırf mike annesinin evini gösterebilsin... fazla fazla ucuzdu o sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Dexter topiği burası yav :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 of sarah aman hannah .) hep aklını başından alıyosun erkeklerin heryerde mal dedektiflerin bi haltlar yiyeceği çok net belliydi bide direk adamı çözüyor türk dizilerinde olmaz o kadar ) inşallah Deb'e bişey olmaz dexterda arjantine gider ) gide gide arjantin yaf ne kadar güzel ülkeler var başka yere gitsenize brazilya felan teşekkürler nazo82 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Arjantin büyük ihtimal suçlu değişimi yapmıyor USA ile o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bence Dexter ölecek , kan gölünün ortasında da harrison oturacak onuda Hannah büyütecek. Al sana son :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 çok bok oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/1238276_10153286594630271_1274332015_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 cokta umrumuzdaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Final Yaaaaaaaani.. Deb & Dex dramasının döneceği ve ikisinden birinin öleceği belliydi.. Katilin de vogel olduğunu tahmin etmiştim, anası demiştim ama olsun.. anasına bak çocuğunu al falan. 1 saat şıp diye geçti gitti, ben izledim valla.. ilk sezon ilk bölümden beri hafta hafta takip ettim şu diziyi. Emeği geçenlere gönlümden + rep basıyorum. Bi de son olarak bir age of empire edasıyla şöyle diyerek diziyi bitiriyorum. " Oduncu. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 daha düzgün bitmezdi heralde iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Lost finalinden daha kötü bir final mümkünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Abi bu final nedir ya. Ağladım anasını satayım. Ayrıca mutlu son yapmıcaz diye bu kadar kasılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 sabonis said: ben 5 senedir falan dexter son bölümde ölmezse senaristler adam diildir diyorum. hala da bu sözümün arkasındayım. olmadı debra'ya da fitim. birinden biri ölmeli. ama dexter ölecekse de yakalanıp hemen çotanak diye idam edilmeli, debra izlemeli falan. ağır final! ulan yıllardır şunu diyorum, son 5 bölümde şuna hazırlayıp sonra da yapsalar, deli gibi toparlarlardı son sezonu. İyi en azından götleri yedi de Debra'yı öldürdüler ama onu da extra drama katarak öldürmeleri çok ahmakçaydı. Sanki yeterince dramatik diilmiş gibi kardeşinin ölümü bi de üstüne iyileştirip öyle öldürdüler haudfhuah. O sondaki olay neydi anlamadım ama yani. botunu hadi orada bıraktı kendi nasıl döndü vs. Hayır ters köşe ise bile öle inanılmaz falan bir ters köşe diil, keşiş hayatı yaşamayı seçmiş e iyi ok de niye botuyla ölüme gittiğini gösteriyorsun ahsufah. şu son sezon kötüydü valla, onun dışında en sevdiğim dizilerden biri olarak kalıcak ama. bi de sondaki hannah ve harrison yürürken ilerisi efekt miydi lan? öyleyse kalıplarına sıçayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH BU NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=K70aVNjU4zU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 katil agaclar sicti. gecmis yillarin hatrina saolasin dex. ama bu sezon eh yani.. pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ahahahahahahAHAHAHAHAHAHA o sakallının camdan baktığı sahnede http://www.youtube.com/watch?v=OptdNQz9LP0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar