Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Kafam çok karışık..

Dün uzun süredir hayran olduğum çok güzel bir kızın aslında çok süper ve özel biri olduğunu farkettim. Yeni epik sevgilim olmak üzereydi ki böyle bir birimizi tanımak için gece yürüyüşlerine çıkma kararı aldık.

Bullbird said:

abi harikalar ya.

debra gene aynı yerden vuruldu :p

George Washington aramadı tabii ki çağırttı 1700lerde ne araması zihnim bulanmış kusura bakmayın

Sevmediğim şeyler:
-Şerif çok erken gitti, sağlam karakterli birine benziyordu
-Pederin kahramanımızla iki laf etmeden gitmesi olmadı be

Sevdiğim şey ise şeytan sahnesinde Silent hill efektleri ve görseliydi

George Washington aramadı tabii ki çağırttı 1700lerde ne araması zihnim bulanmış kusura bakmayın

Neden kötüydü? Çünkü sizde hiçbir sekilde soru işareti uyandırmıyordu. Dedektif o kadar kekoydu ki tüm film boyunca, adamın baş kötü olması "meh" dedirtti sadece. Hiçbir zeka pırıltısı içermiyordu.

Hele ki, yapılan planlar, "ilüzyonlar", tamamiyle "yaptık oldu" kafasındaydı. Özellikle köprü sahnesi nerdeyse filmi kapattırdı bana.

şu rachael'ın bardakları düzgün yere koy evde plox sahnesinde mike'ın o gereksiz tepkiyi vereceği o kadar belliydi ki sırf mike annesinin evini gösterebilsin... fazla fazla ucuzdu o sahne.
Sosyal ağlarda paylaş

of sarah aman hannah .) hep aklını başından alıyosun erkeklerin heryerde mal dedektiflerin bi haltlar yiyeceği çok net belliydi bide direk adamı çözüyor türk dizilerinde olmaz o kadar ) inşallah Deb'e bişey olmaz dexterda arjantine gider ) gide gide arjantin yaf ne kadar güzel ülkeler var başka yere gitsenize brazilya felan teşekkürler nazo82
Sosyal ağlarda paylaş

Final

Yaaaaaaaani.. Deb & Dex dramasının döneceği ve ikisinden birinin öleceği belliydi.. Katilin de vogel olduğunu tahmin etmiştim, anası demiştim ama olsun.. anasına bak çocuğunu al falan. 1 saat şıp diye geçti gitti, ben izledim valla.. ilk sezon ilk bölümden beri hafta hafta takip ettim şu diziyi. Emeği geçenlere gönlümden + rep basıyorum.

Bi de son olarak bir age of empire edasıyla şöyle diyerek diziyi bitiriyorum.

" Oduncu. "

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ben 5 senedir falan dexter son bölümde ölmezse senaristler adam diildir diyorum. hala da bu sözümün arkasındayım. olmadı debra'ya da fitim. birinden biri ölmeli. ama dexter ölecekse de yakalanıp hemen çotanak diye idam edilmeli, debra izlemeli falan. ağır final!

ulan yıllardır şunu diyorum, son 5 bölümde şuna hazırlayıp sonra da yapsalar, deli gibi toparlarlardı son sezonu. İyi en azından götleri yedi de Debra'yı öldürdüler ama onu da extra drama katarak öldürmeleri çok ahmakçaydı. Sanki yeterince dramatik diilmiş gibi kardeşinin ölümü bi de üstüne iyileştirip öyle öldürdüler haudfhuah. O sondaki olay neydi anlamadım ama yani. botunu hadi orada bıraktı kendi nasıl döndü vs. Hayır ters köşe ise bile öle inanılmaz falan bir ters köşe diil, keşiş hayatı yaşamayı seçmiş e iyi ok de niye botuyla ölüme gittiğini gösteriyorsun ahsufah.

şu son sezon kötüydü valla, onun dışında en sevdiğim dizilerden biri olarak kalıcak ama.

bi de sondaki hannah ve harrison yürürken ilerisi efekt miydi lan? öyleyse kalıplarına sıçayım :D

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...