paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Selam, Bimeks'de 39,91TL fiyattan satılıyor. Bana ucuz geldiği için paylaşayım istedim. Az evvel sipariş verdim tane. Link Dandik ise söyleyin iptal edeyim siparişi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Yuh bu cidden iyiymiş. İptal etme, kampanya bitince pahalıya satarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Ohahahahaha mağazada var mıdır ki? edit: reampage G400 diyince baktım da. Abi patide yıllardır fiyat/performans bu mouse tavsiye ediliyor tartışmasız herkes tarafından . Çok iyi diyince bu kadar inmişken alayım dedim de araştırdım işte reampage'in G400 demesinden sonra. Mouse'ta dikey ve yatay hareketler arasındaki oranda bildiğin sorun varmış, sensor pozisyonundan dolayı ne yaptınız siz sdf. Herkes bağırmış nette. gene de mağazada görürsem alırım akşam sdf, fps oynamıyorum np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 G400 yine en iyisi sanırım ama bunun fiyat çok uygunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 mouse'un scroll u kafayı yemeye başlamıştı zaten, verdim direk siparişi. ama internetten alışveriş yetosuyum biraz. durum: faturalanabilir ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 g500 çok iyi, bu fiyata kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 selam terazine hopladim saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Selam, Anladığım kadarıyla faturalanabilir demek; mal mevcut, ödeme garantilendi, şimdi sırada fatura kesmek var. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bir sakatlığı olmasın, kıllandım fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ne sakatlığı olucak abi bişi olursa garantiden yenisini veriyor zaten logitech. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Selam, Çalıntı mal olabilir ancak :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 yanlış mı koydular acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Selam, Adamlar fırsat olarak "ŞİMDİ" ibaresi koymuşlar. 'Aldınız aldınız, yoksa hayatta bu fiyata bulamazsınız' demek istemişler :) %62 gibi bir indirim demişler nedense. Neomarin'de var gösteriyor ama orada farklı fiyat olur diye ben netten sipariş ettim =) Olmadı yarın 1 tane de elden alırım; ne yapacaksam artık. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 spete ekle kalktı şimdi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 şu an benim sepette 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 refubrished felan satmaz herhalde birmeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ya su mouse kablolu olmasa alırdım hemen. oyuncu mouse'u diye kablolu ühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Başka yerde G300, burda G500 indirimde... Bir yerde de G700 girse de alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 kablolu mouse daha iyi ya, mouse'u haftada 1 defa rahat düşürüyorum. kablosuzken bulması sıkıntı oluyodu kabloluda mükemmel oyuncu reflekslerimle hemen kablosundan tutabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 oyun için kablolu almak lazım zaten. özellikle fpslerde baya farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 seninki baska bi yetenekmis ya. ben daha dusurdugumu hatırlamıyorum. pili de 3 yıl gidiyo mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 G700'ü kablolu kullanabiliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Selam, Güzel stok eritmiş gibi :) Her halde 10 tane falan vardı ellerinde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 benimki dediğiniz gibiymiş. Faturalandı, Kargoya Verilecek yazıyo şimdi. nası mutlu oldum. 70 liraya falan g400 alcaktım. g500 daha mı iyi bilmiyorum ama 40 tl imba oldu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 nasıl kaçırdık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar