gokdenizkonutlari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 [video][video][video][video]PROJE HAKKINDA GENEL ÖZELLİKLER 6000m2 üzerine 2 bloktan inşa edilen toplamda 128 dairelik butik bir projedir. Çayırova Güzeltepe' de, Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Mutlukent ve Yapı Kredi Bankacılık Üssü'nün yanında, Akbank Bankacılık Üssü ve Kuveyttürk Bankacılık Üssü yakınında, İstanbul Park Pistine ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede Sitenin çevresi tamamen açık manzaraya hakimdir. Batı ve Güney cephede önü kapanmaz DENİZ VE ADALAR Manzarasına sahiptir. (Proje olarak) Mükemmel ses ve ısı yalıtımı uygulanmıştır. Dış cephede 15,5 cm’lik izotuğla üzerine 7 -13 cm genişliğinde değişen strafor mevcuttur. Çatı örtüsünde BRAAS çatı sistemleri (33 cm lik çift empegre yalıtım) tercih edilmiştir. Yatırımcı müşterilerimize firmamızın sunmuş olduğu 1YILLIK KİRA VE AİDAT BEDELLERİ GARANTİ edilir. Site de yaşam başlamıştır, %80 doluluk mevuttur. ( Kira gelirleri oldukça yüksektir) 1+1 2+1 3+1 normal daireler, 3+1 çatı dub. 3+1 ara dub. 4+1 çatı dub. 5+1 bahçeli ters dub. Olmak üzere 7 ayrı tipte daire seçeneği mevcuttur *Yüksek kira garantili daireler *Hemen teslim vaziyette *Eğitim, ticaret, alış-veriş ve teknoloji merkezlerinin ortasında *Konum itibarı ile gürültüden ve stresten uzak *Depreme karşı dayanıklı bloklar *Eşsiz Peyzaj mimarisi * Şelaleler, süs havuzları, barbekü bahçesi, kış bahçesi *Ferah ve geniş odalar *Marmaray projesi sonrası Halkalı'ya kadar tek biletle raylı sistem ulaşım imkanı *Yüksek yatırım değeri olan gözde bir bölge *Panoramik deniz manzarası Satış Ofisi:Akse Mah. Güzeltepe Mevkii 452 sok no/2 (mutlukent yanı) Çayırova Kocaeli 0262 7213603 0530 7703470 [video][url=http://www.gokdenizkonutlari.com]http://www.youtube.com/watch?v=qZDxfyeJMzY?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 pamuk eller cebe herkes 3-5 koysun da ev alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bunların hepsi aytunç'un yüzünden sfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Gökdeniz Konutları dolandırıcı, kaptı kaçtı müteahit, ucuz malzeme, Gökdeniz Konutları deniz kumu kullanıyor, Gökdeniz Konutları Veli Göçer, Gökdeniz Konutları geç teslim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Aha keywordü de koydu, s*çtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bu arkadaş çok yanlış gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokdenizkonutlari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 calimero adlı kullanıcının yazmış oldugu tüm bilgileri yalan ve yanlıştır. gerçek bilgilere .gokdenizkonutlari.com ve .almaninsaat.com.tr adresinden elde edebilirsiniz. projemiz bitmiş oturulan iskanlı, kat mülkiyetli krediye uygun vede kredi değerleri oldukça yüksek zemin etüt ve statik raporları varolan firmamız inşaat kalitesi konusunda oldukça iddaalı ve bu konudaki iddaasınıda yapmış oldugu diğer referans projelerle ispatlamış bir firmadır. 0262 721 3603 numaralı hattan bize ulaşabilirsiniz. forum yetkililerine calimero adlı kullanıcı şikayet edilmiştir. ilgili düzenleme yapılmaz ise IP adresinden hakkında ilgili kurumlara şikayette bulunulacaktır. çünkü yazmış oldugu tüm yorumlar kötü niyetli ve yalandır ispatlamanaz kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 vallaha mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 http://images.persephonemagazine.com/wp-content/uploads/2012/10/kingofpopcorn1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 almanlıktan aldığım zevki hiçbişiden almadım. >>abi sen troll nedir bilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 hızlı kargo temiz ürün teşekkürler gökdeniz karadeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 gokdenizkonutlari said: calimero adlı kullanıcının yazmış oldugu tüm bilgileri yalan ve yanlıştır. gerçek bilgilere .gokdenizkonutlari.com ve .almaninsaat.com.tr adresinden elde edebilirsiniz. projemiz bitmiş oturulan iskanlı, kat mülkiyetli krediye uygun vede kredi değerleri oldukça yüksek zemin etüt ve statik raporları varolan firmamız inşaat kalitesi konusunda oldukça iddaalı ve bu konudaki iddaasınıda yapmış oldugu diğer referans projelerle ispatlamış bir firmadır. 0262 721 3603 numaralı hattan bize ulaşabilirsiniz. forum yetkililerine calimero adlı kullanıcı şikayet edilmiştir. ilgili düzenleme yapılmaz ise IP adresinden hakkında ilgili kurumlara şikayette bulunulacaktır. çünkü yazmış oldugu tüm yorumlar kötü niyetli ve yalandır ispatlamanaz kesinlikle... Bizim serverlarımız İsveç'te şirket çalışanı. Farkında mısın bilmiyorum ama İsveç, Türkiye'nin bir ili değildir. İsveç, Kuzey Avrupa'da bir ülkedir. Hala anlayamadıysan Türkiye'de ki yasalar burada işlemez. Bilgin olsun, hiç bir İsveç yasasını çiğnemiyoruz. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Google'adım biraz hakkınızda oradaki gecekonduları yıkıp karşılığında kat vereceğinize dair sözler verdiğiniz ve tutmadığınız yazıyor, bu bilgier doğru mudur sayın Çayırova? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ben aldım oturuyorum da banyonun tavanında delik var sanırım. üst kattakiler kafamıza sıçıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Duvarlar çok ince, eve attığım hatunların çığlıklarından komşular rahatsız oluyor. Yalıtım namına bir şey yok ama komşuluk çok iyi, apartmana her girişimde ev hanımları pastalar börekler kısırlar tatlılar tabak tabak ikram ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 come on mann yapmayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 çayırovada kim oturur ya.. uruk-hai region Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Biz buradan geçen sene 3+1 daire aldık. Herşeyden çok memnunduk. Taa ki o kara kaplı defteri olan adam kapımızı çalana kadar. Elinde bir mahkeme kararı, daireyi boşaltmamızı istiyordu. Olmaz dedik, "Sen böyle birşey imzaladın mı hanım?" diye sordum. "Yooo bey" dedi. "Bu karar asılsızdır memur bey" dedi bizim ortanca oğlan. "Ne saçmalıyorsun sen be adam, biz böyle bir şeye imza atmadık" dedik. "Elimde imzanızın olduğu kağıt var, boşaltın, yoksa başınıza yıkarız" benim büyük oğlan atıldı, yakasına yapıştı adamın; giderken memur kapıdan "Anlaşıldı, bu işi polis halledecek..." nidaları ile... Sonra: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Red said: hızlı kargo temiz ürün teşekkürler gökdeniz karadeniz fdsafsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 gokdenizkonutlari said: calimero adlı kullanıcının yazmış oldugu tüm bilgileri yalan ve yanlıştır. gerçek bilgilere .gokdenizkonutlari.com ve .almaninsaat.com.tr adresinden elde edebilirsiniz. projemiz bitmiş oturulan iskanlı, kat mülkiyetli krediye uygun vede kredi değerleri oldukça yüksek zemin etüt ve statik raporları varolan firmamız inşaat kalitesi konusunda oldukça iddaalı ve bu konudaki iddaasınıda yapmış oldugu diğer referans projelerle ispatlamış bir firmadır. 0262 721 3603 numaralı hattan bize ulaşabilirsiniz. forum yetkililerine calimero adlı kullanıcı şikayet edilmiştir. ilgili düzenleme yapılmaz ise IP adresinden hakkında ilgili kurumlara şikayette bulunulacaktır. çünkü yazmış oldugu tüm yorumlar kötü niyetli ve yalandır ispatlamanaz kesinlikle... hahahasdahfakfa adam bir de özel mesaj da atmış. Gökdeniz Konutları dolandırıcı, kaptı kaçtı müteahit, ucuz malzeme, Gökdeniz Konutları deniz kumu kullanıyor, Gökdeniz Konutları Veli Göçer, Gökdeniz Konutları geç teslim. Gökdeniz konutları mafyanın elinde. Gökdeniz konutlarında borcunu ödeyemeyen 23 kişi darp edildi. Gökdeniz konutları sahtekar. Gökdeniz konutlarının altında yatır var. Gökdeniz konutları deniz doldurulup üstüne yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ne kötü konu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 abi ip adresimi federallere verdiyseniz de "ne kötü konu bu" fln diye beni burada oyalamaya çalışıyosan haberim olsun, temiz don atlet falan alayım bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 kargoda kaybolan 1+1 studyo dairem için mail attıgımda firmamızdan çikan ürünler bizim sorumlulugumuz altında degil demistin gökdeniz konutları simdi ne yüzle gelip forumumda topik açıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 calimero said: abi ip adresimi federallere verdiyseniz de "ne kötü konu bu" fln diye beni burada oyalamaya çalışıyosan haberim olsun, temiz don atlet falan alayım bari :( ben admin değilim abi. ama kötü yani konu. bana sorarsan, şimdi bu adamın burada reklam yapması yasak. burası reklam alanı değil sonuçta. reklam vericekse bastırsın parasını versin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar