Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yanında damacana gibi şie gezdirirsen rahatsız eder tabi kışın palton var 3*2cm şişenin o paltonun içerisinde seni rahatsız edeceğini sanmıyorum yazın ise dediğin gibi taşınmaz. yaza kadar komple bırakın zaten içmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Neces cekerken fokurdama gibi ses atomizerin bittigini mi gosterir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 hayır normal o ses atmoizer düzgün çalışıyor anlamına geliyor. ama çekerken nasıl duyuyorsun onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bahsettiğim yanma sesi değil daha çok sanki kamışla kola içerken bittiğinde en son kamışla dibini zorlarken kalan 1-2 damla sesi gibi yani anlatamadım ama yanma sesi değil normal düğmeye bastığında çıkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Sonunda aldım, olay buymuş ya. Sigara içme isteği 0, bugün sigara kokusundan rahatsız bile oldum ki. Kullandığım likit marlbolor aromalıymış (nikotinsiz). Çok epic bşiey. dx den likit siparişi de verdim. 25 tlik şey 3$ (sahte tabi biliyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Likiti kaliteliden şaşma bence. 3ün 5in hesabına girmemek lazım likitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Orjinal nerden alıyorsunuz peki ? Web den de alabilirim İstanbul' dan bir dükkandan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 o kadar merak ettim fln en sonunda sms gelmeye başladı.. nasıl hissediyorlar arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bende aldım inanılmaz mutluyum. sadece likidleri dekang almışım. bitanesi dışında diğerleri hoş değil. harmanladım üçünü ama fena olmadı. bana ağır nikotinli ve bol duman çıkaran birşey lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 uçakta muçakta püfür püfür çok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 izin var mı uçakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Aslında uçakta koltukta içmemek lazım gidip tuvalette efendi efendi içip geri gelmek lazım yani sonuçta argüman çıksa nikotin üflüyorsun bana zarar veriyorsun dese tartışmayı kazanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 valla pöfür pöfür içtim. nikotinsiz diyip geçerim nedir. ayrıca nikotinin pasif içiciliği diye birşey var mı gerçekten ya? dün biri şikayet etti beni SİGORO İÇÖYÖR AMA OLMOZ Kİ diye. hostes geldi dedim bu. gitti adama söyledi elektronik sigara beyfendi falan diye. adam daha bi zorladı morladı. döndüm dedim su buharı bu sizde çay içiyosunuz lütfen içmeyin buharı rahatsız ediyor falan. sustu herif. hatta sonra gelip yanıma bu ne garip aletmiş nerden aldın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 uçak olayı sıkıntı olabilir yakın zamanda haberle çıkmıştı kavga çıkmış uçakda bu üyzden falan havada tartışmaya girmemek lazım karaya in allahına kadar :D ha tek başına uçabiliyorsan o ayrı. bu arada malbroa nikotinli bende onu kullanıyorum vanilya ile karıştırıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Jeeztro said: Sonunda aldım, olay buymuş ya. Sigara içme isteği 0, bugün sigara kokusundan rahatsız bile oldum ki. Kullandığım likit marlbolor aromalıymış (nikotinsiz). Çok epic bşiey. dx den likit siparişi de verdim. 25 tlik şey 3$ (sahte tabi biliyorum). eskiden ne kadar içerdin? Şu kısım önemli, bu başlık benim de aklımı çelmeye başladı aslında. Paketler 9 lira oldu, zam sürekli gelecek. Bu tarz birşey kullanmak mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ucuz birşey değil yani ilk başta yaklaşık 150TL falanm veriyorsunuz daha sonra günlük tüketiminize göre haftada 1 10ML'lik bitirseniz 20-25TL o var birde ayda bir falan atomizer değişimi yaklaşık 40TL. yani ilk alım masrafını saymazsak ayda yaklaşık 120-140TL falan bir gider oluyor. Ama likit konusu tamamen kullanıma bağlı elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Günde en aşağı bir paket , hadi arada iki diyelim ayda 40 pakete sabitleyelim. 360 lira ediyor. Tek derdim çok zahmetli olur mu olmaz mı kısmı , bir de İstanbul'da nerelerden bulunacağı. Ayrıca o koku + tat işi de var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 istanbulda en azından likitlerini felan alabilceğimiz biyer varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kendiniz temizlemeyi öğrenin atomizer temizletmekden veya yenisini almaktan yırtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Temizlikle bitmiyorki iş atomizerın içerisindeki bakır kablo zamanla eskiyor direnç görevi gördüğü için onun da değişmesi lazım yoksa tam buharlaştırmıyor likiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 normal sigaranın nesi var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kalabalık kapalı dar alanda bence problem olacaktır. bende dekang ve cosa marka likitlerin dumanı pek kokmuyordu ama flavourart'ın likitleri ortamı feci kokutuyor yoğun aromaları sebebi ile. aromasız düz likit almak lazım direk, ben mesela yanımda biri içse of kokuttun diye kıllık çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 oha gidip suratına üflüyosun insanın anlamıyor içtiğini ayda bir atomizer değiştirme olayı mı var? ben bilmiyodum yeaea şimdi ben aldım redkiwice6. içinde bi egoT atomizer hediye geldi. nasıl kullanılır bilmiyorum diğerinden farklı nereye koyuluyor likid onu bile anlamadım. bol nikotinli güzel tütün aromalı likid öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 şimdi eğer atomizer 40 lirayla piline mi verdik 130 tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OLUM_MAKINASI Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bunnarın mentollusu elmalısı falan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar