calvaria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 sunthewhich said: Aromamizer da vertical build dene. 28awg twisted kanthal - 2.5mm üzerine - 5 tur. Dikey olarak yerleştir coiller. 0.30 ohm civarı oluyor. Pamuğu telin üzerinde 1-2mm kalacak şekilde bırak, altını ise uzun tut, base e yay, RDA gibi. Sonuç bende mükemmel oldu bu şekilde. ya tamda bunu yapmaya çalıştım ama subox mini nin modu çok dandik sürekli ohm oynuyor ve 0.3-0.4 arası ve daha düşük değerlerde kafayı yiyor. olmadı birde mod mu alsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 GERGE said: En sevdigim hazir coil CL-Ti oldu. CL-Ni pek sarmadi. Efkar Guldeste, Puf Likit Abyss, Rainvape Bahreyn-Elma, Rainvape Occupy yolda simdi. Efkar 216 ve Hayat'i da tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 lan bu işlerden anlayıp angarada olan varmı?bu başlığı her gördüğümde imreniyorum ki sigara içmeyen bi adamım ama ne hikmetse pipoya başlamanın eşiğinden döndüm vucutda nikotin az yada yetmiyor galiba.bildiğin canım çekiyor şu anda biri yanımda içsede nasiplensem diye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 patlıcan ye , kesinlikle bulaşma tütün ve benzeri ürünlere. biz her allahın günü bırakmaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yalnız bu olay nikotin bağımlılığını farklı bir boyuta getirebilir. dumanın yan etkileri olmadan nikotin beyni pırıl pırıl yapıyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yani başlıyım mı başlamayayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 sakın başlama derdin nedir onu da anlamadım dsfsdf sonuçta bağımlılık bağımlılıktır hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Başlama manyak mısın. 15 senelik tiryakiyim, geçen sene 1 ay astım geçirdim ilaç kullandım, bir sene içmedim, şimdi tekrardan başladım gene içiyorum 5-7 en hafifinden de bu elektroniklere geçicem şimdi. Kokainden beter bağımlık yapıyor, elini sürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Bright said: Kokainden beter bağımlık yapıyor, elini sürme. yok bee..nikotinsiz icin.. bu ara nikotinsiz likit ama anlamsiz bir sekilde istahimi kesti sigara iciyormuscasina..ama nikotinin diger etkileri yok..ilginc psikolojik galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Her gün şu konuyu göre göre kanıma girdiniz. Günde 1.5 paket sigara içen bir insan evladına bir şeyler önerecek var mı? Şu makinayı al dayıço, şu likit seni keser? gibi linkli minkli. 100 sayfa yazmışınız, nerden giricem konuya bilemedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bende yeni basladım, bana ijust 2'yi tavsiye ettiler onla basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Cuboid'im kargoda tatile takıldı, ef yu çinks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bombilo said: bende yeni basladım, bana ijust 2'yi tavsiye ettiler onla basladım bununda modelleri var. Hangi model keser ağır tiryakiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Actim. Tamam mi? Guzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Bir de şu ohm wat mod konularına açsan GERGE tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 O konu bu konu iste. Buradan devam. 2 tane yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Flame spoileri oku. ijust2 yeterli başlangıç için. Diğer costumize tank vs için geçmiş postları iredelemen gerekecek. Regalya'nın postu.Yeni başlayanlar için. Regalya said: FT takipli postayı her 10 dolar için 50% düşürür 20 dolara free olur gp ise 40 dolardan sonra o yüzden ufak bişi alırken ft aşağı yukarı daha iyi birde yorumlar/tartışmalar daha fazla yardımcı oluyoriJust 2 ve yedek Coil içinde tank pil ve usb şarj kablosu var likiti koyup direk yardırabilirsiniz yani. Geldiğinde 0.3 ohm coille gelir o çok sıcak duman verir direk yedek 0.5 olanlardan bitane takın içindeki de yedek olarak kenarda durur. Ilk doldurduğunda ateşleme bi süre beklesin 10dkk-1 saat emsin likiti coil yeterince ıslanmadan ateşlenirse yanabilir içindeki organik pamuk (Sadece yeni coil takıldığında böyle beklemek gerekiyor) Likit bunlar olabilir;CamelIce MintBubble GumSaf Tütün Alternatif : Tank/Mod öneriKSD Mini minicik pıtırcık bişi bu :DiStick 40w TC Yanlız USB şarj kablosu yok bun pakette ayrı alıncak fiyatı 1 dolar Tank :Nautilus Mini (Clone) Güzel Aroma ve likit tasarrufu için ideal bi tank ağızdan ciğere sigara gibi içildiğinden sigaradan geçiş yapanlar için ideal. Bazılarının camı 0.5mm kısa üst tarafa küçük 8mm bi oring(lastik izelasyon halkası) ekleyerek çözülüyor o problem. Şunun gibi 1.6ohm authentic coil veya 1.8ohm clone coil Subtank Nano clone ve Subtank Mini clone bütün subtanklar aynı tip stok coilden kullanır 0.5ohm coil clone - 1.2ohm cloneOrjinal 0.5 ohm - Orjinal 1.2ohm 0.5 ohm u 22-30w arası ister düzgün duman için Benim önerim 1.2ohm olanlardır. Paketleri 75$ altı yapın gümrükde takılıp vergiye tabii tutulmasın (zarf boyutu olanlar idealdir 1kilo altı) Alta bide not düşün said: Please do not type anything related to atomizer,e-ciragrette,nicotine,e-liquid or smoke on invoice or packaging so it wont be stuck at Turkish Customs. You can safely use Starter kit,Mod,Tank,Hangsen etc to define products. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Sağolun bi bakayım şunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 GERGE said: Onun aynısının topfill versiyonu çıktı : https://m.fasttech.com/product/4086101-authentic-kanger-toptank-mini-sub-ohm-tank Bellus geldiğinde de bunu söyleyeceğim. Epey sardım ben bu işe =) abi buna replacement coilde alabiliyor muyuz? sunlar uyumlu mu? https://www.fasttech.com/product/2010102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 DavidMills said: @GERGE, nikotin meselesi PG/VG yüzdesi ve aroma ile doğru orantılı. En azından bana gelen likitlerde gözlemlediğim bu. Yani atıyorum 12mg nikotinli bir likit gayet güzelken, 9mg likit bazı karışımlarda rahatsız edebiliyor. Amaç zaten sigara bağımlıları için nikotini süreçte azlatmaktan geçiyor. Senin gibi nargile meraklıları için 3mg bence gayet makul. Ha aroma hafiftir, VG oranı çok yüksektir, yumuşak bir likittir o zaman 6mg bile sıkıntı yaratmaz. 6mg bence gayet makul bir oran çoğu likitte. Ben bile yeni likit siparişlerinin %80 ini 3mg yaptım, hatta 1 likit 0mg deneyecem bakalım. Hakliymissin abi, 3mg tam kivamindaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bombilo said: GERGE said: Onun aynısının topfill versiyonu çıktı : https://m.fasttech.com/product/4086101-authentic-kanger-toptank-mini-sub-ohm-tank Bellus geldiğinde de bunu söyleyeceğim. Epey sardım ben bu işe =) abi buna replacement coilde alabiliyor muyuz? sunlar uyumlu mu? https://www.fasttech.com/product/2010102 Ustten doldurulani sadece bu onun, uyumlu yani. En azindan oyle yaziyor elestirilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 @Bright Biliyorum mg ml işte demek istediğim çok daha az overall tüketim olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 abi ijust2 geldi 4 saattir elimde oyunca gibi. cok keyifli ya. daha once kartuslu filan denemistim de hic bu kadar tatmin eden olmamisti. simdi fast techden su setupi yaptim; mod = Authentic Joyetech eVic VTC Mini 75W TC VW APV Box Mod tank = Authentic Kanger Toptank Mini Sub Ohm Tank Clearomizer coil rba = => 0.5 ohm - Authentic KangerTech SUBTANK Vertical OCC Coil Heads x 10 => 1.2 ohm - Authentic KangerTech SUBTANK Vertical OCC Coil Heads x 5 (bunu above-ohm'u da kullanayım goreyim diye aldım) => pil: Samsung INR 18650 2500mAh x 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Maymun yili piyasayi durdurdu. Clapton lar yola cikamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 VTC Mini yerine iStick 100w TC Cuboid 200w TCKangerTech KBOX 120W TC De olabülü cuboid vtc minin yenisi diyebiliriz. Subtank fena değildir Bellcap da alabilirsinBele lastik sette var söle drip tip felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar