SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 abi modelleri yazar misin hangilerini sececegim dropdowndan ekran goruntusude olur tesekkurler yardimin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Bişi seçmicen la direk linkledikleri sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 GERGE said: https://www.fasttech.com/products/3031/10018866/3904504-authentic-eleaf-istick-basic-2300mah-battery-w-gs Ben bunu aliyorum iste, iki sayfa once epey listelendi. Nargile diyorsan olay ijust2 bence. bende de ondan var.... https://youtu.be/YWMOPb2ErwU https://youtu.be/dN4OkMe8eDk https://youtu.be/_cpy--_wIqw?t=12m42s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Regalya said: SenariouS said: Istedigim basit bol mentollu ve bol dumanli bir sistem kurabilmek. Nereden ne alacagim konusunda (makine ve likit) yardim ederseniz sevinirim. iJust 2 ve Yecek Coil Bol nane mentol baca gibi tüten likitini ben yaptırıcam sana alet gelmeden 1-2 gün önce msg atarsın bana. soyledim abi ikisinide 40 dolar gibi bisey tuttu kac gunde gelir bilemiyorum. Ben sana ulasacagim yardimin icin cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Regalya said: SenariouS said: Istedigim basit bol mentollu ve bol dumanli bir sistem kurabilmek. Nereden ne alacagim konusunda (makine ve likit) yardim ederseniz sevinirim. iJust 2 ve Yecek Coil Bol nane mentol baca gibi tüten likitini ben yaptırıcam sana alet gelmeden 1-2 gün önce msg atarsın bana. O likitten bende istiyorum :) Hatta likitin adını da YANIYORSUN FUAT ABİ koyalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 @SenariouS Ship oldukdan sonra takip numarası verecekler onunla takip edebilirsin @Xaero haha YANIYORSUN FUAT ABİ üstünede animasyonlu etiket yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ptt ile yaptığım kavgalar sonucu kargom geldi. Şundan aldım Custom bi şeyler yapmak için hazır değilim henüz, o yüzden benim için upgrade oldu sadece. Lakin baya iyi cihaz. Nargile gibi içilebiliyor çok rahat, bataryası da eşşek gibi. Tek sorun çok fazla asılamıyorsun, sanırım likitten kaynaklı (18mg nikotin). 3-5 saniye sonra yakmaya başlıyor direk boğazı. Ama 1-2 saniye çekişte gayet iyi duman/tat geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 http://www.eleafworld.com/istick-basic/ Bunu aldim simdi Fasttech'den. Coil almadim yaninda, farkli yerden alacagim onlari. Bunun icinde 0.75ohm coil varmis, sitede satmiyorlar ondan ama satan yerler buldum. Bir bu elime gecsin, iki coil ile sanirim 3 hafta filan kullanabiliyorum. O sirada icindekinden yedek alirim. Kirmizisindan aldim, ₺75'e deger umarim. Yoksa ₺100'e filan satarim ama saniyorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Satarsın da ijust 2 niye söylemedin, onu 75'e alıp 150'ye satardın beğenmeseydin sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 @Gerge satarsın rahat tr de piyasa absürt herşeyi 3-5 kat pahalı satıyor millet :D @Genwa o tankin gideri 6 ila 8 MG nikotin 18 biraz ağar olmuş normaldir yakması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Bunun tipini daha cok sevdim, baska neden gerekmiyor zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 az kaldi az just2 almama cok az kaldi bu gun 3 kez gittim geldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 sipariş verdiklerim elime ulaşsa bende alacağım galiba, o videodaki abi ne asılıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Ben ijust2 ve coil de söyledim, 2.el piyasası saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 dana22 said: az kaldi az just2 almama cok az kaldi bu gun 3 kez gittim geldim.. https://youtu.be/hGw08M7wGbU?t=3m44s ohhh kurabiyeli kurabiyelii.... http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_147&product_id=708 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Regalya said: @SenariouS Ship oldukdan sonra takip numarası verecekler onunla takip edebilirsin @Xaero haha YANIYORSUN FUAT ABİ üstünede animasyonlu etiket yaparız Oha gif çok iyi yanlız :D bakarken kafa yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 3 gönce geldiği gün içtiğim son 3-4 sigaramdan sonra ağzıma sigara koymadım henüz. Aramıyorum da an itibarı ile. iJust2 nin tankının yarısını bitiriyorum 1 gün içerisinde. 3 günlük deneyimden bu. Buharistan dan kurabiyeli söyledim 12mg lik bakalım o nasıl çıkacak. Adamlar 1 günde yolladılar bu arada, helal iyi çalışıyorlar. Pufflikit ten de şu Abyss i söyledim daha çıt yok. Günde yarım tank içersem ben ayda 30-40 TL ye yırtıyorum gibi bişii sanırım. Kısaca e-sigara sigarayı bırakmak için fena bi alternatif değil.Bide keyifli meret işte, nargile tadında püfür püfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Regalya said: @Genwa o tankin gideri 6 ila 8 MG nikotin 18 biraz ağar olmuş normaldir yakması. ben stock ijust 2 ye 18 mg likit verdim sipariş. ne almak lazım 18 mg için ya da likiti mi değiştireyim? nikotin ve tank arasında nasıl bir alaka var? bilgiler için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Burada forumdan birinin tavsiyesi ile almıştım; Bu likit harbiden bir harika. Absenthe+elma tadı aldım ben.. http://www.puflikit.com/?product=abyss Bir de aynı yerden deneme tester aldım, tüm aromaların. Ancak aroma çok farkediyo tüketimde. Abyss i 2 saattir devamlı tüttürüyorum adsfsfs. Hala sigara istemiyorum, e normal anasını satiim almamız gereken nikotini alıyoruz zaten.. Bu puflikit i tanıyan arkadaş PATİ indirim kuponu yaptırsın bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 huun said: Regalya said: @Genwa o tankin gideri 6 ila 8 MG nikotin 18 biraz ağar olmuş normaldir yakması. ben stock ijust 2 ye 18 mg likit verdim sipariş. ne almak lazım 18 mg için ya da likiti mi değiştireyim? nikotin ve tank arasında nasıl bir alaka var? bilgiler için teşekkürler Ya Regalya daha iyi açıklar da, nikotin arttıkça boğaz yakma olayı da artıyor. Benim aldığım cihaz subohm, nargile gibi bi içimi var bi de, o yüzden boğazı çabuk yakıyor. Bundan önce de 1.8ohmlu bi şey vardı bende, onun yakma hissi çok daha az. Ama düşük nikotinliler de duman akıyor resmen. Hele 0'sa hiç bişey hissetmeden çekip dağları üflüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Stock ijust2'ye (0.3 Ohm) 6-8mg nikotini geçmeyin yazdı ya Regalya. 18mg'la boğazı bırakma ihtimalin yüksek huun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 18mg çok yüksek yav. Yumuşatır onu olmadı başka likitlerle..Anlar zaten çektiğinde adsdss..Bazı şeyler deneyimle sabitleniyo ne yazık ki adsdsfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Ben 3 şişe 18mg almış bulundum. 6 aydır falan da yalnızca 18mg içiyorum zaten, ama bu yeni cihazla zulüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Aynı aromadan elinde yoksa nikotini seyreltirken aromayı da seyreltiyorsun ya, hazır likitlerde öyle bir sorun mevcut. Bu arada Balmumcu Kimya'dan cam mezür, ufak cam huni, ölçekli pipet ve kimyasallar geldi. Gayet güzel paketlemişler kırılmadan dökülmeden ulaştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 iste yeni sifir nikotinli aroma al ..nane mesela..1-1 karistirirsan 9 mg a duser.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar