Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Daesu said:

http://www.alienvapor.com/gorilla-juice/

şu cidden harika bişeymiş 40-60 çatır çatır gitti süper aroması
max vg 120ml bascam sparişi dayanamayıp

Boba's Bounty ve Gorilla Juice AVE nin en çok sattığı likitler. Denemediysen bobas ta deneyebilirsin. Ben daha çok sevmiştim bobas ı gorillaya nazaran.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bunlar değil,
Elektronikci yan keskisi diyorlar.
Youtube videolarda falan var.
Her deliğe girebilen birşey.
Ben de zaten bir full takım alet çantası var, her boy pense de var. O yüzden almamıştım lazım olmaz diye ama bendekiler ile araya girip teli kesemiyorum ucu kalıyor.

Regalya said:

@sunthewhich
Ucretsiz kargo olması lazım çoğunun bakarsın
Karga burun
Karga burun
Karga burun (eğik)
Yan keski
Tırnak yan keskisi
Tırnak makası
Cımbız
Sosyal ağlarda paylaş

Undisclosed said:

Daesu said:

http://www.alienvapor.com/gorilla-juice/

şu cidden harika bişeymiş 40-60 çatır çatır gitti süper aroması
max vg 120ml bascam sparişi dayanamayıp

Boba's Bounty ve Gorilla Juice AVE nin en çok sattığı likitler. Denemediysen bobas ta deneyebilirsin. Ben daha çok sevmiştim bobas ı gorillaya nazaran.

her ikisindende almıştım, bobasta sanırım hindistan cevizi aromasından dolayı üflerken bozuk süt gibi bir tad geliyor, bir türlü sevemedim o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

cabiria said:

ben şu entryde bahsedilen sistemi sipariş ettim. sanırım eli yüzü düzgün en ucuza alınabilecek sistem bu. yanlış bişey yaptıysam söyleyin pls.
https://eksisozluk.com/entry/54843577

bir de likitleri çinden söylemeyin zehirlenirsiniz falan diyolar bi dayanağı var mı?

bu geldi 2 gün önce acayip hoşuma gitti bu elektronik sigara olayı. sigaradan çok daha zevkli bişeymiş. kötü koku yok ateşti carttı curttu derdi yok kül yok pislik yok. bir de efkar barbaros aldım 9mg nikotinli çok da beğendim. throat hitiydi buharıydı tadıydı çok güzel.

valla paticikten gördüm de heves ettim bu olaya. emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Auril said:

bataryam bitti ve mutsuzum

bana mod önerin gurular

tc nedir
vv vw
bunları anlatın bana

ni yada ti kullanmayı düşünmüyorum şimdilik tc gereksiz midir ?

anlatın ben açım

tc temperature control. Ti yada Ni tellerle çalışıyor. Kanthalla çalışmıyor. (bi frima asolo olması lazım kanthal la çalışanınıda yaptı da pek olmadı gibi). ısı altında Ti yada Ni telin direnci değişiyor. aletin içinde Ti ve Ni için bi katsayı mevcut. coil i takıyorsun, telin direncini kitliyorsun tuşa basarak, ondan sonra alet, elektiriğin telin elektiriksiz direnciyle elektirik verince oluşan direnci arasında bir estimation yapıp üç aşağı beş yukarı kendi tablosuna göre senin belirlediğin ısıda teli tutmaya çalışıyor. Bir nevi telin çıkabileceği maksimum ısıyı kontrol ediyorsun TC modlar ile. Modun içerisindeki çip, coil belli bir dirence gelince elektiriği kesiyor, direnç istenilen seviyenin altına düşünce tekrar elektiriği veriyor. bu pulse olayının ne kadar sık olduğu ve ne kadar doğru verebildiği modun içerisindeki çiple alakalı. Kısaca TC mod alırken ilk çipe bakıyoruz. Şu an piyasadaki en toşbilli çipler: Yihi SX350J ve DNA200 diyebiliriz.

Bana sorarsan TC ile şimdilik uğraşma derim. Uğraşacaksanda Ti kullan. Ni ile ilgili şu an kesin bir araştırma bulunmamakla birlikte bazı insanlar ısı altında Ni tellerin zararlı gaz çıkardığını söylüyorlar.

Mod önerisine gelince, bu tamamen senin ne kadar maymun iştahlı olduğunla doğru orantılı ilerleyecek bir olay. Buda güzelmiş, aa bunda bluetooth var, bunda tc var, aa bunda double 18650 var pili bitmez, aa bu 200w, aa bunda şu var bu var diye hep daha iyisine bakan biriysen, sonu yok bunun :)

Sık sık mod değiştirmeyeceksen, dahili pilli aletlerden uzak durmanı öneririm. pilin ömrü eskiyince atman gerekebiliyor, ya da içini açıp pili falan değiştirmekle uğraşmak istemiyorsan.

düşük bütçe için subox mini gayet kullanışlı küçük bir mod.
bütçem iyi diyorsan Pioneer4You iPV D2 75W VW TC APV Box Mod derim. çipi adam gibi çip, ilerde istersen TC modunuda kullanabilirsin aynı zamanda.

Bunun dışında birde pil meselesi var. Sub ohm olsun olmasın ben güvenlik açısından 25-30A continous discharge bir pil almanı öneririm. ör: samsung 25r , awt imr 40a , sony vtc (üretilmiyor artık, sahtesi çok bunun. dikkat etmek lazım vtc alırken).

Ha birde pil harici olunca adam gibi şarj aleti lazım nitecore, xtar gibi.. 20 liralık şarj aletleri falan aman diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Barbaros güzel evet.
Aroma yoğun gelirse REIS dene. Aynı likit ama aroması 1 tik daha az.

cabiria said:

cabiria said:

bir de efkar barbaros aldım 9mg nikotinli çok da beğendim. throat hitiydi buharıydı tadıydı çok güzel.

valla paticikten gördüm de heves ettim bu olaya. emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

noddle said:

O haber yalan yahu aksine pg soluyan farelerin diğer farelere göre daha uzun yaşadığı ve hastalıklara karşı daha bağaşıklık kazandığı söylediler (Grip virüsü veriyorlar iki gurubada pg soluyanlar hasta olmuyor diğer bütün fareler ölüyor)
Ki o zaten astım hastalarının inhalerinde var anti germ component olarak lol
Sosyal ağlarda paylaş

Auril said:

bataryam bitti ve mutsuzum

bana mod önerin gurular

tc nedir
vv vw
bunları anlatın bana

ni yada ti kullanmayı düşünmüyorum şimdilik tc gereksiz midir ?

anlatın ben açım

TC = Temperature control
Coile giden voltajı ayarlayıp ısıyı ayarladığın düzeyde sabit tutuyor
Çelik,Nikel,Titanyum ve nadir olarak khantal ile çalışır
Nikel ve Titanyum sadece TC modda kullanılmalı normal power modda kullanılırsa ısı kritik ısı noktasına ulaştığından tel üzerinde oksidasyon oluyor solumak sağlıklı değil Nikel oksit titanyum oksit felan.
Şahsen ben pek hazetmiyorum TC moddan.
VW Variable voltage (VV geç artık pek kullanılmıyor)
Voltajı sen ayarlıyorsun normal unregule modlarda coilin direncine göre verir voltajı ama VW de sen kendin istediğin voltaja ayarlıyorsun
Örnek : nautilus mini koyuyorum tesla two üstüne ohm yüksek olduğundan (Benim coiller 2ohm) duman az geliyor tat az çöp gibi
ondan çıkarıp VW moda takıyorum 12.5w (5v) a bi ayarlıyorum şeker gibi oluyor.

Öneri vereyim Amigo 50w sadece 17 dolar 2.5 günü kaldı indirimin (Tracking number seçmeyi unutma posta seçeneklerinden)
hertürlü protection ve build in 2600mAh pilide var
Tank olarak da Subtank mini yedek coil 0.5ohm veya 1.2 ohm buda authentic 0.5 ohm
Aynı şekilde gene tracked airmail seç.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...