Daesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 http://www.alienvapor.com/gorilla-juice/ şu cidden harika bişeymiş 40-60 çatır çatır gitti süper aroması max vg 120ml bascam sparişi dayanamayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Tarçinlı juice sevmiyorum ben onda tarçın vardı yanlış hatırlamıyorsam Bu arada bi kaç güne fasttech flavor concentrate getirmeye başlıcakmış rejoice! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 @sunthewhich Ucretsiz kargo olması lazım çoğunun bakarsın Karga burun Karga burun Karga burun (eğik) Yan keski Tırnak yan keskisi Tırnak makası Cımbız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Daesu said: http://www.alienvapor.com/gorilla-juice/ şu cidden harika bişeymiş 40-60 çatır çatır gitti süper aroması max vg 120ml bascam sparişi dayanamayıp Boba's Bounty ve Gorilla Juice AVE nin en çok sattığı likitler. Denemediysen bobas ta deneyebilirsin. Ben daha çok sevmiştim bobas ı gorillaya nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 siparişe bide 11ml nikotin watermelon ekledim merge ettim yola çıktı :D gelsin de bırakak su sigarayı artık gogsum agrıyo emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Abi bunlar değil, Elektronikci yan keskisi diyorlar. Youtube videolarda falan var. Her deliğe girebilen birşey. Ben de zaten bir full takım alet çantası var, her boy pense de var. O yüzden almamıştım lazım olmaz diye ama bendekiler ile araya girip teli kesemiyorum ucu kalıyor. Regalya said: @sunthewhich Ucretsiz kargo olması lazım çoğunun bakarsın Karga burun Karga burun Karga burun (eğik) Yan keski Tırnak yan keskisi Tırnak makası Cımbız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 teli yuvarlayarak sök işte döndür döndür, kopsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Dün öyle yaptım zaten. Ucu kalmış diğer coil e değiyormuş. Bende basıyorum basıyorum bir taraf yanıyor bir taraf yanmıyor, sonra farkettim, düzelttim. Yani demek istediğim, adamlar bu iş için bir alet yapmışlar, kasmaya gerek yok, alıp kurtulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 elektronikci yan keskisi tirnak makasi gibi birseymis uber ince uclu birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Evet ince ve kıvrımsız. Her yere giriyor o yüzden. Single coil olsa mesela kasmaya gerek yok, tırnak makası ile kesiyorsun tık tık. Ama karşılıklı dual coil olunca, 2-3mm bir yere aleti sokup kesmen gerekiyor. Bakırköy e bakacağım haftasonu. Ucuza bulursam yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Undisclosed said: Daesu said: http://www.alienvapor.com/gorilla-juice/ şu cidden harika bişeymiş 40-60 çatır çatır gitti süper aroması max vg 120ml bascam sparişi dayanamayıp Boba's Bounty ve Gorilla Juice AVE nin en çok sattığı likitler. Denemediysen bobas ta deneyebilirsin. Ben daha çok sevmiştim bobas ı gorillaya nazaran. her ikisindende almıştım, bobasta sanırım hindistan cevizi aromasından dolayı üflerken bozuk süt gibi bir tad geliyor, bir türlü sevemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ince uçlu yankeski diyorsunda tırnak için yan keskide aynı işi görüyor o yüzden linkledim :D ^bunla ^Bu arasında meh derece fark var Zaten pozitif leadi pre cut yapınca testere ile bile kesersin negatifleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ohş geldi bnm siparişler fokurdatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 ilk başlarda abarttım mı acaba diye düşünmedim değil ama sonradan alıştım paf küf gidiyor, ikinci depoyu doldurdum ooohhh bu arada 9mg nic iyi, fazlası kalın geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 bataryam bitti ve mutsuzum bana mod önerin gurular tc nedir vv vw bunları anlatın bana ni yada ti kullanmayı düşünmüyorum şimdilik tc gereksiz midir ? anlatın ben açım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Zararlıymış: E-Cigarette Damages The Immune System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 elim sipariş butonunda dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 cabiria said: ben şu entryde bahsedilen sistemi sipariş ettim. sanırım eli yüzü düzgün en ucuza alınabilecek sistem bu. yanlış bişey yaptıysam söyleyin pls. https://eksisozluk.com/entry/54843577 bir de likitleri çinden söylemeyin zehirlenirsiniz falan diyolar bi dayanağı var mı? bu geldi 2 gün önce acayip hoşuma gitti bu elektronik sigara olayı. sigaradan çok daha zevkli bişeymiş. kötü koku yok ateşti carttı curttu derdi yok kül yok pislik yok. bir de efkar barbaros aldım 9mg nikotinli çok da beğendim. throat hitiydi buharıydı tadıydı çok güzel. valla paticikten gördüm de heves ettim bu olaya. emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Auril said: bataryam bitti ve mutsuzum bana mod önerin gurular tc nedir vv vw bunları anlatın bana ni yada ti kullanmayı düşünmüyorum şimdilik tc gereksiz midir ? anlatın ben açım tc temperature control. Ti yada Ni tellerle çalışıyor. Kanthalla çalışmıyor. (bi frima asolo olması lazım kanthal la çalışanınıda yaptı da pek olmadı gibi). ısı altında Ti yada Ni telin direnci değişiyor. aletin içinde Ti ve Ni için bi katsayı mevcut. coil i takıyorsun, telin direncini kitliyorsun tuşa basarak, ondan sonra alet, elektiriğin telin elektiriksiz direnciyle elektirik verince oluşan direnci arasında bir estimation yapıp üç aşağı beş yukarı kendi tablosuna göre senin belirlediğin ısıda teli tutmaya çalışıyor. Bir nevi telin çıkabileceği maksimum ısıyı kontrol ediyorsun TC modlar ile. Modun içerisindeki çip, coil belli bir dirence gelince elektiriği kesiyor, direnç istenilen seviyenin altına düşünce tekrar elektiriği veriyor. bu pulse olayının ne kadar sık olduğu ve ne kadar doğru verebildiği modun içerisindeki çiple alakalı. Kısaca TC mod alırken ilk çipe bakıyoruz. Şu an piyasadaki en toşbilli çipler: Yihi SX350J ve DNA200 diyebiliriz. Bana sorarsan TC ile şimdilik uğraşma derim. Uğraşacaksanda Ti kullan. Ni ile ilgili şu an kesin bir araştırma bulunmamakla birlikte bazı insanlar ısı altında Ni tellerin zararlı gaz çıkardığını söylüyorlar. Mod önerisine gelince, bu tamamen senin ne kadar maymun iştahlı olduğunla doğru orantılı ilerleyecek bir olay. Buda güzelmiş, aa bunda bluetooth var, bunda tc var, aa bunda double 18650 var pili bitmez, aa bu 200w, aa bunda şu var bu var diye hep daha iyisine bakan biriysen, sonu yok bunun :) Sık sık mod değiştirmeyeceksen, dahili pilli aletlerden uzak durmanı öneririm. pilin ömrü eskiyince atman gerekebiliyor, ya da içini açıp pili falan değiştirmekle uğraşmak istemiyorsan. düşük bütçe için subox mini gayet kullanışlı küçük bir mod. bütçem iyi diyorsan Pioneer4You iPV D2 75W VW TC APV Box Mod derim. çipi adam gibi çip, ilerde istersen TC modunuda kullanabilirsin aynı zamanda. Bunun dışında birde pil meselesi var. Sub ohm olsun olmasın ben güvenlik açısından 25-30A continous discharge bir pil almanı öneririm. ör: samsung 25r , awt imr 40a , sony vtc (üretilmiyor artık, sahtesi çok bunun. dikkat etmek lazım vtc alırken). Ha birde pil harici olunca adam gibi şarj aleti lazım nitecore, xtar gibi.. 20 liralık şarj aletleri falan aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Barbaros güzel evet. Aroma yoğun gelirse REIS dene. Aynı likit ama aroması 1 tik daha az. cabiria said: cabiria said: bir de efkar barbaros aldım 9mg nikotinli çok da beğendim. throat hitiydi buharıydı tadıydı çok güzel. valla paticikten gördüm de heves ettim bu olaya. emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Regalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 noddle said: Zararlıymış: E-Cigarette Damages The Immune System O haber yalan yahu aksine pg soluyan farelerin diğer farelere göre daha uzun yaşadığı ve hastalıklara karşı daha bağaşıklık kazandığı söylediler (Grip virüsü veriyorlar iki gurubada pg soluyanlar hasta olmuyor diğer bütün fareler ölüyor) Ki o zaten astım hastalarının inhalerinde var anti germ component olarak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 OBS Crius subohm konusunda Billow V2'den daha başarılı. 2sini de 0.3ohm coil ile Ijust2'ye taktığımda, crius ile hiç dry hit olmuyor ama Billow'u 2-3 kere çek, yanık tadı geliyor. Mecburen Billow'u Evic VT'ye taktım, 30-35W kullanıyorum, fazlasına dayanmadı. Bu bilgi de burada dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Regalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Auril said: bataryam bitti ve mutsuzum bana mod önerin gurular tc nedir vv vw bunları anlatın bana ni yada ti kullanmayı düşünmüyorum şimdilik tc gereksiz midir ? anlatın ben açım TC = Temperature control Coile giden voltajı ayarlayıp ısıyı ayarladığın düzeyde sabit tutuyor Çelik,Nikel,Titanyum ve nadir olarak khantal ile çalışır Nikel ve Titanyum sadece TC modda kullanılmalı normal power modda kullanılırsa ısı kritik ısı noktasına ulaştığından tel üzerinde oksidasyon oluyor solumak sağlıklı değil Nikel oksit titanyum oksit felan. Şahsen ben pek hazetmiyorum TC moddan. VW Variable voltage (VV geç artık pek kullanılmıyor) Voltajı sen ayarlıyorsun normal unregule modlarda coilin direncine göre verir voltajı ama VW de sen kendin istediğin voltaja ayarlıyorsun Örnek : nautilus mini koyuyorum tesla two üstüne ohm yüksek olduğundan (Benim coiller 2ohm) duman az geliyor tat az çöp gibi ondan çıkarıp VW moda takıyorum 12.5w (5v) a bi ayarlıyorum şeker gibi oluyor. Öneri vereyim Amigo 50w sadece 17 dolar 2.5 günü kaldı indirimin (Tracking number seçmeyi unutma posta seçeneklerinden) hertürlü protection ve build in 2600mAh pilide var Tank olarak da Subtank mini yedek coil 0.5ohm veya 1.2 ohm buda authentic 0.5 ohm Aynı şekilde gene tracked airmail seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Velocity tipinde base'leri çözdüm, 5 dakikada değiştiriyorum coil ve pamuğu ^^ Billow tam işkence @Regalya Abi bu Ijust2 0,30-0,50 coilleri çatır çatır ateşliyor ama kendi sardığım 1+ ohm coilleri ateşleyemiyor. Bu mudur bu işin normali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Sonraki 37.sayfa (Toplam 66 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 noddle said: Zararlıymış: E-Cigarette Damages The Immune System O haber yalan yahu aksine pg soluyan farelerin diğer farelere göre daha uzun yaşadığı ve hastalıklara karşı daha bağaşıklık kazandığı söylediler (Grip virüsü veriyorlar iki gurubada pg soluyanlar hasta olmuyor diğer bütün fareler ölüyor) Ki o zaten astım hastalarının inhalerinde var anti germ component olarak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 OBS Crius subohm konusunda Billow V2'den daha başarılı. 2sini de 0.3ohm coil ile Ijust2'ye taktığımda, crius ile hiç dry hit olmuyor ama Billow'u 2-3 kere çek, yanık tadı geliyor. Mecburen Billow'u Evic VT'ye taktım, 30-35W kullanıyorum, fazlasına dayanmadı. Bu bilgi de burada dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Auril said: bataryam bitti ve mutsuzum bana mod önerin gurular tc nedir vv vw bunları anlatın bana ni yada ti kullanmayı düşünmüyorum şimdilik tc gereksiz midir ? anlatın ben açım TC = Temperature control Coile giden voltajı ayarlayıp ısıyı ayarladığın düzeyde sabit tutuyor Çelik,Nikel,Titanyum ve nadir olarak khantal ile çalışır Nikel ve Titanyum sadece TC modda kullanılmalı normal power modda kullanılırsa ısı kritik ısı noktasına ulaştığından tel üzerinde oksidasyon oluyor solumak sağlıklı değil Nikel oksit titanyum oksit felan. Şahsen ben pek hazetmiyorum TC moddan. VW Variable voltage (VV geç artık pek kullanılmıyor) Voltajı sen ayarlıyorsun normal unregule modlarda coilin direncine göre verir voltajı ama VW de sen kendin istediğin voltaja ayarlıyorsun Örnek : nautilus mini koyuyorum tesla two üstüne ohm yüksek olduğundan (Benim coiller 2ohm) duman az geliyor tat az çöp gibi ondan çıkarıp VW moda takıyorum 12.5w (5v) a bi ayarlıyorum şeker gibi oluyor. Öneri vereyim Amigo 50w sadece 17 dolar 2.5 günü kaldı indirimin (Tracking number seçmeyi unutma posta seçeneklerinden) hertürlü protection ve build in 2600mAh pilide var Tank olarak da Subtank mini yedek coil 0.5ohm veya 1.2 ohm buda authentic 0.5 ohm Aynı şekilde gene tracked airmail seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Velocity tipinde base'leri çözdüm, 5 dakikada değiştiriyorum coil ve pamuğu ^^ Billow tam işkence @Regalya Abi bu Ijust2 0,30-0,50 coilleri çatır çatır ateşliyor ama kendi sardığım 1+ ohm coilleri ateşleyemiyor. Bu mudur bu işin normali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar