Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Nefr said:

abi fabrikasyon likit eğer öyle pek özel birşey değilse -ki aklıma gelmiyor öylesi- mecburiyetten alınır ancak

trde de çok güzel üretim yapan insanlar var artık

puflikit.com a bakın mesela, gönül rahatlığıyla reklamını yaparım. abyssi günlük içmeyi bırak burnuma falan sokuyorum ben, öyle güzel

Bura kesin bi patinin belli :)

Sosyal ağlarda paylaş

Likit işi biraz sakat, heryerden almamak lazım. Kontrolü olmayan bir iş.

Esigara forumlarında birisi bir fotoğraf paylaşmıştı, likit şişesinin içinde bakteri oluşmuş, resmen evrimini tamamlayıp şişeden çıkacak gibi kocaman tuhaf..

Diğer yerli üreticiler en azından esigara platformunda kendilerini tanıtıyorlar, toplantılara katılıyorlar, kendilerini gösteriyorlar, isimleri belli. Kullandıkları malzemeleri de açık açık yazıyorlar markasına kadar.

Bana göre TRDE şuan birisinin referansı olmadan likit alınmaz.

Dikkat gençler
Sosyal ağlarda paylaş

ahah yok yani evet pati de eski pati, pek takılmıyor bildiğim kadarıyla. kedi sevgisindendir o logo

iyidir likitler, site yeni ama ben son bir yıldır falan kendim yapmayı bıraktım ondan alıyorum işte

hakkaten ona da söyleyeyim, sipariş notuna pati olduğunu yazana minik sürprizler yapsın

Xaero said:

Nefr said:

abi fabrikasyon likit eğer öyle pek özel birşey değilse -ki aklıma gelmiyor öylesi- mecburiyetten alınır ancak

trde de çok güzel üretim yapan insanlar var artık

puflikit.com a bakın mesela, gönül rahatlığıyla reklamını yaparım. abyssi günlük içmeyi bırak burnuma falan sokuyorum ben, öyle güzel

Bura kesin bi patinin belli :)

Sosyal ağlarda paylaş

daha önce de yazmışımdır bu topicte başlarda; başlarken niki biraz yüksek tutmak lazım bence, 12 falan gir derim

yani sigaranın hem fiziksel bağımlılığı var, hem de hakikaten el/dudak tiryakiliği olayı var; alıştığın düzen var mesela kahvenin yanında sigara yakmak gibi

iki bağımlılıkla birden boğuşmanın alemi yok. elektroniğe geçerken nikotini bol al, fiziksel bağımlılık dert olmasın, önce sadece el alışkanlığını değiştirmeye odaklan. bir kaç gün sonra rutinin değişir zaten, normalleşir olay. bir iki hafta sonra yeni likitinde düşür niki. ben 3 - 6mg kullanıyorum mesela ama 3-4 sene falan oldu herhalde geçeli esigaraya. herşeyden aynı anda vazgeçme yani

sun esigara.us reklamı iyi fikirmiş harbiden =]

dana starter kit için çok çeşit var, çok zevk var. regalyanın önerdiği ne bilmiyorum bulamadım ama benim önerim direk subox bu aralar çünkü hem kullan at coiller sayesinde ilk adıma uygun, hem de az işi öğrenince coilini kendin sarabildiğin gayet idare eder bir mini rta ya dönüyor, mod da fena değil

onu esigara.usden söyleyip bir yandan içerken rahat rahat reviewlere falan bakarak yeni seti kafada oluşturup yurtdışından söylemek en güzeli. bekleyecek zaman olur, alışma süreci bitmiş olur falan

bi de acaip cins bi herif var rip trippers, youtube channelına bakın. yani herif çok cins ama guidelar reviewlar muhteşem ve tarafsız, özellikle yeni başlarken çok işe yarar
Sosyal ağlarda paylaş

Starter kit derken Regalya'nın bahsettiği for dummies olan ijust2 işte. Neyse zaten günde 20 TL veren adam için şu başangıç hevesi geçene kadar kurtarır kendini. Ha kafaya yatar kullanırım dersen zaten karda gibisin.

Bir soru daha. Sonuçta dışarı duman değil buhar üfleyen bir sistem. Evde kullanımında sıkıntı olmaz di mi? Çoluk çocuk vs?

Sosyal ağlarda paylaş

Dekangin sahtesi çok 10 ml değilse boyutu direk sahte zaten dekang sadece 10 ml ve siyah çocuk koruma kapaklı üretiyor
şu şekilde bide 80% pg o delude etmek ilazım :D

Pense,kargaburun netten değilde bölgendeki dükyanlardan aransaydın 5-10lira bişi normalde hatta pazardan bile alabilirsin coil uğraşcağın için paslanmaz çelik olmasına gerek yok aliminyum bile işini görür ucuzluk farketmez

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...