Auril Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 regalya nın linkten yürüdüm ben https://forum.paticik.com/read.php?13,6683956,page=53#msg-8267394 http://www.rainvape.com/index.php?route=product/product&path=173&product_id=497 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 likit sorun degil gerekirse kendim bile yaparim eliminin altinda muhtemelen sizden 1 parmak daha fazla alet edevat vardir da esas makine muhim soyle canim cekti 2-3 buradaki linklere baktim da bi milyon tane var neyin ne oldugu belli degil..sagimi solumu patlatmak da istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 ijust2 den yürü dana izlediğim kadarıyla ecig for dummies ama aynı zamanda da bu işin piri olmuş adamlar tarafından da takdir edilen bi cihaz stok kaldıysa tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 pfft.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 likiti kendim yaparım diyorsun? sıkıntı nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Şı likit isimleride bi acayip hapçı gibi hissediyorum kendimi isimleri okudukca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 adana merkez buharlıyo herkezzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Nefr said: abi fabrikasyon likit eğer öyle pek özel birşey değilse -ki aklıma gelmiyor öylesi- mecburiyetten alınır ancak trde de çok güzel üretim yapan insanlar var artıkpuflikit.com a bakın mesela, gönül rahatlığıyla reklamını yaparım. abyssi günlük içmeyi bırak burnuma falan sokuyorum ben, öyle güzel Bura kesin bi patinin belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Likit işi biraz sakat, heryerden almamak lazım. Kontrolü olmayan bir iş. Esigara forumlarında birisi bir fotoğraf paylaşmıştı, likit şişesinin içinde bakteri oluşmuş, resmen evrimini tamamlayıp şişeden çıkacak gibi kocaman tuhaf.. Diğer yerli üreticiler en azından esigara platformunda kendilerini tanıtıyorlar, toplantılara katılıyorlar, kendilerini gösteriyorlar, isimleri belli. Kullandıkları malzemeleri de açık açık yazıyorlar markasına kadar. Bana göre TRDE şuan birisinin referansı olmadan likit alınmaz. Dikkat gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 likitde bakteri nasıl oluşabilir? herşey kimyasal değil mi ? organik bişeyler karıştırmıştır o mal herif aroma niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Bitkisel Gliserin çok müsait bakteri oluşumuna, VG. İçine su katarsan o da yapıyor. Eczaneden saf su kullanman lzm. Şişe yine temiz olmazsa yapar. Olur yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 10% ve üzeri PG Olan likitin içinde mikrop ve bakteri üreyemez. Sterilizatör bir kimyasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 ahah yok yani evet pati de eski pati, pek takılmıyor bildiğim kadarıyla. kedi sevgisindendir o logo iyidir likitler, site yeni ama ben son bir yıldır falan kendim yapmayı bıraktım ondan alıyorum işte hakkaten ona da söyleyeyim, sipariş notuna pati olduğunu yazana minik sürprizler yapsın Xaero said: Nefr said: abi fabrikasyon likit eğer öyle pek özel birşey değilse -ki aklıma gelmiyor öylesi- mecburiyetten alınır ancak trde de çok güzel üretim yapan insanlar var artıkpuflikit.com a bakın mesela, gönül rahatlığıyla reklamını yaparım. abyssi günlük içmeyi bırak burnuma falan sokuyorum ben, öyle güzel Bura kesin bi patinin belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Pati ise alırım bende :) Hatta esigara.us da bir başlık açayım saf ayağına, böyle bir site buldum deneyen var mı daha önce diye. Reklam olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 oha ..yabanciya gitmesin bize de kaliteli baslangic kiti hazirlasin oradan alalim cihazi filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Benim paketler sonunda giriş yapmış Tr'ye. Bir de gümrüğü geçerlerse şukela olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Regalya'nın starter kiti orderladım. 2 paket kırmızı malbuştan kurtarırsam başka birşey istemem. Ama çok acemiymişim bu işe onu anladım. Yalnız bu 6mg nikotin falan beni kesmez sanki? Direk 12-18mg falan mı gitmek lazım? Kırmızı malbuş içenler deneyimlerini söylesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 daha önce de yazmışımdır bu topicte başlarda; başlarken niki biraz yüksek tutmak lazım bence, 12 falan gir derim yani sigaranın hem fiziksel bağımlılığı var, hem de hakikaten el/dudak tiryakiliği olayı var; alıştığın düzen var mesela kahvenin yanında sigara yakmak gibi iki bağımlılıkla birden boğuşmanın alemi yok. elektroniğe geçerken nikotini bol al, fiziksel bağımlılık dert olmasın, önce sadece el alışkanlığını değiştirmeye odaklan. bir kaç gün sonra rutinin değişir zaten, normalleşir olay. bir iki hafta sonra yeni likitinde düşür niki. ben 3 - 6mg kullanıyorum mesela ama 3-4 sene falan oldu herhalde geçeli esigaraya. herşeyden aynı anda vazgeçme yani sun esigara.us reklamı iyi fikirmiş harbiden =] dana starter kit için çok çeşit var, çok zevk var. regalyanın önerdiği ne bilmiyorum bulamadım ama benim önerim direk subox bu aralar çünkü hem kullan at coiller sayesinde ilk adıma uygun, hem de az işi öğrenince coilini kendin sarabildiğin gayet idare eder bir mini rta ya dönüyor, mod da fena değil onu esigara.usden söyleyip bir yandan içerken rahat rahat reviewlere falan bakarak yeni seti kafada oluşturup yurtdışından söylemek en güzeli. bekleyecek zaman olur, alışma süreci bitmiş olur falan bi de acaip cins bi herif var rip trippers, youtube channelına bakın. yani herif çok cins ama guidelar reviewlar muhteşem ve tarafsız, özellikle yeni başlarken çok işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Starter kit derken Regalya'nın bahsettiği for dummies olan ijust2 işte. Neyse zaten günde 20 TL veren adam için şu başangıç hevesi geçene kadar kurtarır kendini. Ha kafaya yatar kullanırım dersen zaten karda gibisin. Bir soru daha. Sonuçta dışarı duman değil buhar üfleyen bir sistem. Evde kullanımında sıkıntı olmaz di mi? Çoluk çocuk vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Meyve, kurabiye ağırlıklı aromalar kullanırsan ev mis gibi kokar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 0.5 ohm ile 10+ mg nikotin cok fazla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ekipman tamamlandı sayılır. 1 tane pense lazım acilinden, onu da sipariş ettim, bekleyeceğim fasttech'den gelsin, TR'de baktım 75TL bir pense... Artık bir süre para harcamam, sadece bittikçe likit.. Çok para gitti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Bir de, bu Dekang likit ne berbat birşeymiş.. Ananaslı almıştım, kusturuyordu. döktüm tankı direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Dekangin sahtesi çok 10 ml değilse boyutu direk sahte zaten dekang sadece 10 ml ve siyah çocuk koruma kapaklı üretiyor şu şekilde bide 80% pg o delude etmek ilazım :D Pense,kargaburun netten değilde bölgendeki dükyanlardan aransaydın 5-10lira bişi normalde hatta pazardan bile alabilirsin coil uğraşcağın için paslanmaz çelik olmasına gerek yok aliminyum bile işini görür ucuzluk farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Benimki sahteymiş. Elektronikçi pensesi bulamadım, Bauhaus baktım, orda da 70tl. Merter Elektronik'e bir bakayım haftasonu. Ben yaşlanmışım, gözüm görmüyor, zor taktım Billow'a coil'leri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar