Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 arkadaşlar öncelikle mu mesajımı alıntılayıp cevaplarsanız sevinirim. sorum şu, eyvallah elentronik sigaranın içinde nikotin mevcut fakat, zararlı mı normal sigara gibi? yani sadece nikotin + zararsız maddeler mi? eğer öyleyse bende almayı düşünüyorum, elden alırım yüksek ihtimal interneti pek sevemedim alışveriş konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Zarar olarak sigaradan az zararlı. Ama sonuçta nikotin bağımlılığını bitirmiyor yani elektronik sigara bulamadıgınız anda normal sigaraya dönme ihtimaliniz yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 oh bende aldım sonunda yeni atomizer ve likid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bunların daha ucuz olanı yok mu yav? Hep 150-200TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://www.sonsigaran.com/elektronik-sigara/elektronik-sigara-baslangic-seti-tek-esigara/evod-elektronik-sigara bana satıcı bu ürünü tavsiye etti ancak dedim şimdi 70 lira verip rezil olmakta var hani bir kere adam gibi 150 - 200 lira verelim uzun süre idare etsin kafasındayım. Şimdi likit stoku yapmam lazım herhalde kenarda köşe de kutusunda dursun, şuan bir hafta oldu olacak sigarayı bırakalı ancak özlediğim şey sigara değil nikotin ve aroma, her zaman sigarayı çok kolay bırakan insanım ama yani uzun zaman sonra bir yıl iki yıl vs. tekrar başlıyorum, alanım dar ortam müsait değil. Bu elektronik meret olursa yamacımda en azından sigara zamanı dediğim vakit bir iki fırt bunu alır keyfime bakarım. Anladığım kadarı ile bu elektronik sigara tam benim ihtiyacım olan şey, sigaranın yerini tutmuyor ama fena da değil doyuruyor. Bende tam o arada bir şey istiyorum. Tam tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı bu hususta ? Satıcının dediği ürünü mü alayım başlangıç olarak ? Yoksa daha iyi bir tavsiye var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Burasu epey başarılı e-sgiara konusunda. Satın almak için değil de, konuyla ilgili her türlü bilgi bulabileceğiniz bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 paparnoz said: al. gayet başarılı, bizzat ben kendim de evde aynı ürünü kullanıyorum harbi iyi yalnız, hem basit, hem güzel duman / aroma performansı var. çok düşünme, siparişi verirken yedek atomizer de söyle ama, ayda bir falan değiştirmen lazım yandıkça. akıtma sızdırma çok az var, ama düzgün pil al o mühim. 1000mah pillerden al, rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Tüh bu cevaptan çok önce dayanamadım verdim siparişi almışken dedim adam gibi yatırım olsun joyetech e-roll alayım dedim, baktım videolarına, incelemelerine çok güzel görünüyor, onu aldım. Yanında da 3 likit siparişi verdim zaten keyfi olarak kahvenin ve çayın yanında kullanmak için alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kahve çayın yanında beni sigara kadar kesmiyordu ya. psikoljoik dir belki bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 geldi benim eroll, baya güzele benziyor da hıyar gibi likit siparişi vermemişim, dün akşam aklıma gelince onu verdim bu sefer. gölcük'ten gönderiyormuş sonsigaran, yurtiçi kargoyla bu akşam gelir mi acep beşiktaş'a? bir de cumartesi çalışıyor mu yurtiçi kargo? çalışıyordu gibi aklımda kalmış. olmadı yarın uğrayacağım kapıdan plazaya girişten alacağım geldiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 elektroniksigarasepeti.net'ten aldım ben atomizer ve likid. kadıköyden ertesi gün geldi öyle söyliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Esigaradan önemli olan düzgün orjinal likiti bulabilmek. Aldığınız likitin sahte olmadığından emin olun sonra kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 nefr sonsigaran dedi ordan söyledim ben valla. flavourart aldım maxxblend 2 10 ml'lik tüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Bende aldım şimdi içiyorum yalnız likit haznesini falan içtikten sonra çıkartıyor muyum ? Yani şimdi içtim kullandım sonra çıkartıp kenara mı koyuyorum ? Yoksa duruyor mu öyle ? Yedek atomizer vs. varmış içinde zaten şuan kit seti ile bir ay idare eder herhalde beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Fena değilmiş açıkçası tam beklediğim gibi çıkmasa da gayet iyi kahve ile sigaranın doyumunu vermedi tabii ama sigaranın yarısı kadar da doyurdu, buda bana yeterli zaten sürekli kullanmayacağım içinde sorun yok. Şimdilik oyuncak gibi çekip duruyorum bakalım büyük sigara şirketleri şu işe el atsa aslında ileride tütün yerine bunları kullansak çok iyi olur iyice geliştirilirse sigaranın doyumunu da verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 hazneyi fln çıkarmana gerek yok. alet dik bir şekilde kalsın yeter. en azından benimki ters dönünce, yan yatınca sızdırıyordu. büyük sigara şirketleri istemediği için bakan çıkıp açıklama yaptı normal sigaradan daha zararlı vs diye. ama sanırım tehdit egçti artık, eski popülaritesi kesinlikle yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Boğazımda ciddi bir ağrı, yüzümde de kızarıklıklar oluştu galiba bu elektronik sigara bana yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 boğazda ağrı oluyor yeni başladığında, ben onu hayvan gibi çekiyor olmama bağlıyorum ama. geçiyor sonra alışınca, iki üç günde falan kızarıklık falan sakatmış yalnız, kullandığın likiti kontrol edip bir de doktora danışmanda fayda var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Beyler esigara kullanırken nikotin miktarını iyi ayarlamaya dikkat edin yani örneğin 3ml hazneli bir esigaraya koyacağınız 11mg yoğınluktaki nikotini bitirmeniz durumunda yaklaşık 33mg nikotin almış olursunuz teoride. Elbette hepsini almıyorsunuz aynı sigara gibi belli bir %'sini alıyorsunuz ama genede dikkat edin. 33mg'lık nikotini kısa beyaz marlboro ile kıyaslarsak 0,6 nikotin/sigara olaraktan 55 sigara içmeğe eşdeğer nikotin demektir. Büyük ihtimal kaşıntı veya kızarıklık veya ciltte kuruluklar nikotin alerjisinden oluyordur eğer miktarı abarttıysan. Ve nikotin zehirlenmesi çok çok ciddi birşeydir cart diye götürür adamı dikkatli olun abartmayın. Kısa ve öz olarak dana gibi içmeyin biraz bilinçli tüketin esigarayıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Çok içmediğim için söylüyorum zaten 24 mglık dekang aldım hala bir şişesinin 4 te 1'i bile bitmedi yani abartı bir tüketim kesinlikle yok hatta çok çok az diyebilirim. Anlamadım ben bu kızarıklık olayı tüm vücuda yayılan bir kızarıklık yok burnumun iki yanında kızarıklık mevcut kaşıntı yapmıyor ama yine de işkillendim. Nikotin alerjisi olabilir evet ancak bu kadar az miktara böyle alerji çok tuhaf geldi, dekangları da tavsiyeleriniz üzerine sonsigaran.com'dan aldım adı sanı bilinmeyen bir yerden değil hususi olarak da yüksek olmasın diye 24mg olanlarından seçtim. Günde iki paket sigara bitirdiğim zamanlarda oldu böyle kızarıklık hiç olmadı. Birde haznesi büyük bir elektronik sigara değil kullandığım e-roll kullanıyorum günde en fazla 2 kere haznesini değiştiriyorum, damlatarak dolduruyorum zaten şişeden elime bulaşmasın diye de her kullanımdan sonra kesinlikle elimi yıkıyorum, sigara içerken hafif likit sızması olduğu için aynı şekilde ellerimi yıkıyorum. Yani bu işte bir şey var. Tekrar belirteyim sigara tüketmiyorum, joyetech e-roll kullanıyorum günde iki kere haznesine nikotin dolduruyorum haznesi de zaten ufak 0.4ml. Zamanında Camel Filters'da sıksık kullandım onun nikotin oranı 0.9mg yani nikotine alerjim olsa sigara içtiğim zamanlar böyle alerjik reaksiyon olması gerekmiyor mu ? Her yerde yazılıyor emilimi daha az sigara'ya göre daha az nikotin almış oluyorsunuz nikotin miktarı yüksek olsa da diye. Ben anlamadım bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Likitteki PG genelde alerji yapabiliyor bünyeye göre. Kullandıgın likit pg agırlıklı mı vg agırlıklı mı ona bir bak istersen. 24mg bu arada en agırlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 pg ağırlıklı üstünde öyle yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://dx.com/p/quit-smoking-electronic-cigarettes-with-chargers-and-10-refills-set-110-240v-52570 şu olay nedir abi şu olaya girişeyim diyorum ama anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 elektronik sigara almayı ne zaman düşünsem bilgi karmaşası içinde kaybolup vazgeçiyorum. günde 1 paket camel box içiyorum, amacım sigara içemediğim ortamlarda (misal, üni yurdu) bunu kullanabilmek. sigarayı bırakma amacım yok. sonsigaran.com önerilmiş galiba, nefr önerdiyse sahte mal satmıyorlardır heralde oradan alayım direk. lütfen bana şunu şunu al diyin parası önemli değil. işimi görecek (nikotin ihtiyacı), orjinal, sağlığa zararı en az olanı söyleyin gözünüzü seveyim. yedek atomizer, yedek pil filan lazım diyorlar ne lazımsa hepsini alalım. tek amacım nikotin, yok aromaymış filan hiç umrumda değil. teşekkür ederim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 eroll ve likitlerden aldım. her şeyi anladım da atomizerlerin ucunda plastik var, onlar çıkıyor mu? çünkü çok uğraştım çıkmayacak gibi aparatı parçalamadan, çünkü onu çıkarınca bakırımsı parlak metalde çıkıyor ki ufak kablo filan var onda. bende plastikli olarak taktım, izlediğim videolara göre baya az bir duman veriyor alet. bir yandan da google a baktım erollün atomizerlerinin ucundaki plastik yoktu fotoğraflarda. kafam çok karıştı ne yapmak lazım bunu? stock pil geldi 2 tane, acaba pilden dolayı mı az duman veriyor. az veya çok duman verişi çektiğin nikotini etkiliyor mu? bu arada plastik dediğim şey bu: http://www.theelectroniccigarette.co.uk/images/pictures/webmaster-kirsty/joyetech-photography/joyetech_atomizers_five-(page-picture-large).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar