Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 anca kare prizmaları üst üste koymaya yetebilenler knexe laf atmaya başlamış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Barkod okuyan lego technicim de vardı, hayvan gibi turuncu çantanın içinde knexim de. İkisini ortak projede birleştirmeye çalıştım olmadı daha sonra da tüm Knex'leri gereksiz bir iddia sonucu amcama kaptırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 luka, i am your father. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Myshkin said: anca kare prizmaları üst üste koymaya yetebilenler knexe laf atmaya başlamış gene dostum HD iskender istanbuldaki en iyi iskenderlerden dediğin gün beni kaybettin. Myshkin said: 10 liraya yiyip yiyebileceğiniz en güzel iskenderlerden birini yapıyor valla herifler. eğer memnun kalmadıysanız gittiğiniz şubeyi değiştirin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 istanbul demedim hacut ankara dedim. ayrıca yediğim en güzel iskenderlerden birini de HD'de yedim en kötüsünü de HD'De yedim de dedim. şans işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 hayır legodan o kadar uzaksınız ki tuğla diziliminden bahsediyoruz sanılıyor. sen knexle bunu yap gel bi de beni yap üstüne http://www.siliconjunction.info/lego/sets/images/8880-full-icon.jpg AWD çekiş 4 ileri vites kutusu, 4 tekerde tam bağımsız süspansiyon, tekere bağlı hareketli pistonlar knexin güncel bir modeline bakalım. lego kalıbına uydrulmuş, kutusunda WORKS WITH OTHER BRANDS! yazan, kenarına da iki klasik knex parçası konmuş dandini oyuncak http://www.knex.com/images/Building-Sets/m_display/10713m-display.jpg knex çoktan legonun önünde diz çöküp tövbe istedi, siz legoya yetemediğinizden veya fakirliğinizden aileniz de almamış olabilir... 9 yaşında kafes sistem çirkin uçak yaptınız diye kendinizi mühendis sanıyodunuz. bugün legonun binlerce fan grubunun yarışmalarının, hayvan gibi tasarımlarının falan olması da hep yetersizlikten. he kardeş he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 LEGOYA UZANAN ELLER KIRILSIN!!! abi islamic rage guy gibi savunuyorum damarıma basmayın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 100 LİRA VERDİM ARABA MOTORU ALDIM LEGODAN TAM BİR MÜHENDİSİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ADAM OLACAKSINIZ ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 myshkin ufakken legoya basmis ciplak ayakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 knexim de vardı aslında. çocukken ikisini de ayrı ayrı sevdik. ama topiğe böyle direk bölücü söylemlerle geliyosunuz olmuyor. fakirdik ama varımı yoğumu veriyodum. anca 1000 pcs falan knexim oldu toplamda. sonradan da attım onları heheh şimdi teknik lego parçam 10k falan olmuştur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ben lego kötü demiyorum ki knex>lego diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 knex>lego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Myshkin said: ADAM OLACAKSINIZ ADAM abi knex ürünü olmayan motor kumandaya teker takmışlar knex mucizesi mi olmuş. ben de 747'ye iki parça lego takayım işte legodan yapılan uçak!!! diye koyayım o zaman. rasim ozan gibi oynayacaksanız hiç güreşmeyelim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 knex > sizin pipiniz anca iyi geceler!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Üzerinde lego yazıyor diye göt kadar motora 150 lira vereceklerine knexe modifiye yapmışlar işte. el emeği göz nuru, züppe değil harbi adam işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 tamam o zaman git adamın DIY yeteneklerini karşılaştır hemen çamura yatmayın, kaçak güreşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 knex bildiğin çirkin bir tasarıma sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 başlıktaki luka oyuncağını ülkü ocağı diye okuyorum her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Myshkin said: ADAM OLACAKSINIZ ADAM bune abi bokum gibi ya, sadece 4 tekerleği ve uzaktan kumandası dışında hiç bi vasfı yok tekerlerin yanından saçma sapan şeyler çıkmış :S knexi legoyla nası karşılaştırabiliyosunuz abi legonun l'sine bile yaklaşamıyor knex baya bi legodan bi haber olmak lazım legoda ışık sensorunden tut ısı sensoru ne kadar her şey var her türlü parça var yapabilceklerin sınırsız, knexle anca böyle ucube varlıklar yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 =/ knex işçi sınıfının kendini mühendis hissetme yöntemidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Abi bişey yapıyosanız knexle legoyla yapmayın. Azıcık elektronik azıcık mekanik öğrenin dünyayı ele geçirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ağlıyorum şunu gördüğümden beri http://www.youtube.com/watch?v=sUtS52lqL5w çıkan tıkır tıkır sesler çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 lego ne ya? iktisatçı mısınız lan, kamu yönetimcisi misiniz? endüstri mühe...pardon. lego mindstorm HARİÇ olmak üzere, legonun diğer tüm setleri anca amatörü eğlendirir. herif gidiyo sana motor da dahil tüm parçaları içeren araba seti veriyo, sadece araba yapabiliyosun. gidiyo traktör seti veriyo, anca traktör seti yapabiliyorsun. yapboz gibi bir şey. yaratıcılık sıfır, zeka sıfır. knex kitleriyle dünyayı fethedecek büyük mekanik aletler yaparsın, günlük yaşamda bile kullanırsın, istediğin her yerde kullanırsın kitlerden çıkan parçayı. insanı kısıtlamaz yani 'bu araba parçası, anca o kitte kullanırsın, başka bişi yapıcaksan başka kit al :)))' diye. knex yerine aptal legoları tercih edenler potansiyel işletme mezunu zengin çocuklarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 knex devlet üniversitesi, lego vakıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar