mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Müzekart gibi güzel bi uygulama var bilen biliyodur. 20 30 tl gibi bi fiyata alıp 1 sene boyunca kültür ve turizm bakanlığına bağlı her müzeye bedava girebiliyorduk. şimdi buna öle bi kural getirmişler ki bir müzeye bu kartın geçerli olduğu 1 sene boyunca sadece 1 kez girilebiliyor. böyle saçmalık mı olur lan? dev gibi müzeler var. 1 kere girip 3 gün içerde mi kalıcaz hepsini gezebilmek için. bide 1 ay 2 ay gibi bi sürede değil. koskoca 1 sene ya. ekşisözlükte güzel bi yorum gördüm şu şekilde çok doğru demiş yazan ""herkes müzeleri gezsin" diye çıkartılan, sonra herkes müzeleri gezmeye başlayınca da "dur amınakoyim dur, anasını siktiniz, o kadar da demedik" diye sınırlandırılan, kapitalist sâiklerle plus'lanan karttır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Güzel bişey olduğu için batmıştır adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 oha şaka mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 heh abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 müzerkart özelleştirilecek yakında. orada çalışan bir tanıdığımdan almıştım yakın bir zamanda bu duyumu. gider ayak değerini arttırıyorlar özel şirket için işte. şaka gibi amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ben sevmemiştim. ayasofyaya gidiyorum, cami diyorlar yerebatana gidiyorum saray diyorlar. koca istanbulda girecek müze bulamadım mks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 muzekarti AB baskisi ile getirdiler bug abuse seklinde, turist geliyor giris parasi diye dudukliyorsunuz ama turk vatandasi elini kolunu salliyarak girio, olmaz bole haksizlik adaletsizlik vs geldi muze kart e haliyle bi yere kadar yedi herifler, ulan ayni sacmalik devam edio ya herkesten bilet parasi alin yada kimseden almayin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 müzekartın turist versiyonu da var zaten daha pahalı olan fazladan da bi getirisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ulan senelerce üşenip 2 hafta önce çıkarttırdım kartı, şimdi bu oldu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ben parasi neyse kapida verip giriyordum ama muzekart iyiydi icine etmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Allahtan engelli olduğum için müzeler beleşşş ama size acıdım napalım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Elin toplumu milletini teşvik eder müzelere girsin diye, bizimkiler müzeye geleni düdüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Vay anasını benim var lan müze kartım çıkartmıştım direk çok da süper birşeydi olmaz böyle puştluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 20-30 tl ye olmaz o iş zaten. /kapitalist mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 müzekart iş görüyor ya apaçiler bile dadandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Abi gitsinler görsünler işte, belki 3-5 bir şeyler kaparlar. 25 yaş altına bari bir güzellik yapsınlar, zaten normali de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ha bir de müzekart uygulamasıyla muhtemelen Cumhuriyet tarihinde kazanılan para kadar para kazanılmıştır müzelerden. Müzeler eskisi gibi giriş 10-20-30 diye giderse kimse para vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Iyi olmus butun muzeler kiro dolmustu vatandas karisiyla kisiyla muzeye gidemez oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, 1 kere/yıl saçma bir sınır. Bari seviye seviye kart yapsalardı: standart, silver, gold falan. 30TL de çok ölü fiyattı sınırsız için : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Eksi'de oturdugunuz yerden konusmanin yaninda bisiler yapin gibisinden bi oneri gelmis. Ilgilenenler icin: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=31664953 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, Yazdım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 10 dakkanızı ayırsanız yeter panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://www.maximum.com.tr/ozellikler/muzekart.asp şöyle bişey yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 efes efes dediler gittim sadece taş yığını ve başa geçen o kadar güneş hiç değmezmiş. Gerçi istanbuldaki müzeleri beğenmiştim. Önceden alınan kartlarda da durum aynı mı benim kartın son tarhi 2013 ağustos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 fenn said: efes efes dediler gittim sadece taş yığını ve başa geçen o kadar güneş hiç değmezmiş. Gerçi istanbuldaki müzeleri beğenmiştim. Önceden alınan kartlarda da durum aynı mı benim kartın son tarhi 2013 ağustos balmumu müzesine, oyuncak müzesine falan gidebilirsin efes'i beğenmediysen, ha dekoratif işlevli modern sanatlara da gidebilirsin. ne güneş geçer kafana ne bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar