Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzekart


mokoko

Öne çıkan mesajlar

Müzekart gibi güzel bi uygulama var bilen biliyodur. 20 30 tl gibi bi fiyata alıp 1 sene boyunca kültür ve turizm bakanlığına bağlı her müzeye bedava girebiliyorduk.

şimdi buna öle bi kural getirmişler ki bir müzeye bu kartın geçerli olduğu 1 sene boyunca sadece 1 kez girilebiliyor. böyle saçmalık mı olur lan? dev gibi müzeler var. 1 kere girip 3 gün içerde mi kalıcaz hepsini gezebilmek için. bide 1 ay 2 ay gibi bi sürede değil. koskoca 1 sene ya.

ekşisözlükte güzel bi yorum gördüm şu şekilde çok doğru demiş yazan

""herkes müzeleri gezsin" diye çıkartılan, sonra herkes müzeleri gezmeye başlayınca da "dur amınakoyim dur, anasını siktiniz, o kadar da demedik" diye sınırlandırılan, kapitalist sâiklerle plus'lanan karttır."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muzekarti AB baskisi ile getirdiler bug abuse seklinde, turist geliyor giris parasi diye dudukliyorsunuz ama turk vatandasi elini kolunu salliyarak girio, olmaz bole haksizlik adaletsizlik vs

geldi muze kart

e haliyle bi yere kadar yedi herifler, ulan ayni sacmalik devam edio ya herkesten bilet parasi alin yada kimseden almayin diye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
fenn said:

efes efes dediler gittim sadece taş yığını ve başa geçen o kadar güneş hiç değmezmiş. Gerçi istanbuldaki müzeleri beğenmiştim.

Önceden alınan kartlarda da durum aynı mı benim kartın son tarhi 2013 ağustos


balmumu müzesine, oyuncak müzesine falan gidebilirsin efes'i beğenmediysen, ha dekoratif işlevli modern sanatlara da gidebilirsin. ne güneş geçer kafana ne bir şey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...