Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ArcheAge - Media (OBT) Bilgi Paylaşım

lightNdark

Öne çıkan mesajlar

zaten artık çıkan 100 oyunun 95'i fail oluyor neden? uo, wow, eve çıktığında redditti, 4chan'di gibi oluşumlar yoktu zaten sosyal medya diye birşey de yoktu. şimdi bi oyun çıkınca direk bash'e maruz kalıyor, onu şunu değiştirin, nerf harder diye, wow'a benzetmeye çalışmalar herkes developer kesiliyor. developerlar oyuncuların iyiliğini düşünmesin demiyorum. cidden mal, paragöz developerları saymazsak, iyi birşeyler ortaya çıkarabilecek gelişecek oyunlar bile patlıyor bu nedenle. bu konularda sağcıyım amk dfghjlş.

+ her oyun casual'a çevirmeye çalışmaları da cabası.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

Mesela bir süre sonra çok düşük durability olacağından, çok hızlı item kullanılamaz hale gelirdi. sıfır craftlanmış max durabilityli item almak zorunda kalabilirdik. 5dkda bir repair yapmamak için. adamlara mail mi atsam böyle yapın diye asdf.

Zaten öyle olmalı. Ben oyunu inceliyemedim ama herhalde X serverında hem crafter class hemde combat class yaratamıyorsundur ? Böyle değilse zaten olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun süper ötesi detaylı ve kaliteli, release contenti az gözüküyor ama klasik kore oyunlarında olduğu gibi 2 ay içinde bir update gelecek gibi gözüküyor. Şu an için eksikliği tekilen tek şey battleground/arena sistemi ve ingilizce patchi. Ping olayında hiç problem yok, vpn ile kore serverinda 50-60 ping ile oynuyoruz. İngilizceye çevirme patchi patladı ama zaten çok kötü bir çeviriydi, sadece item idleri işe yarıyordu, büyük bi problem. Oyun ile ilgili sormak istediğiniz birşey olursa zaman buldukça yanıtlamaya çalışırım
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bişeyi merak ediyorum, şimdi mesela bu hiyaaa huyaa diye bağıran adamların/kadınların seslerini değiştiriceklermi yada nebilim o hardcore asya temasını azıcık törpüleyeceklermi?

Yani genelde böyle mi oluyor westernisationı yapılan asya menşeili oyunlar?

Yoksa ne görüyosak o mu?
Sosyal ağlarda paylaş

http://venturebeat.com/2013/01/24/trion-to-publish-xl-games-massive-online-game-archeage-in-western-markets-exclusive/

Trion aims to launch the game later this year in North America, Europe, Turkey, Australia, and New Zealand.

Türkiye ye cıkacak olmasına sevindim, Aslında Türkiye için ayrı server olup olmayacağı belli değil, olsa da olur, olmasa da olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...