Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 zaten artık çıkan 100 oyunun 95'i fail oluyor neden? uo, wow, eve çıktığında redditti, 4chan'di gibi oluşumlar yoktu zaten sosyal medya diye birşey de yoktu. şimdi bi oyun çıkınca direk bash'e maruz kalıyor, onu şunu değiştirin, nerf harder diye, wow'a benzetmeye çalışmalar herkes developer kesiliyor. developerlar oyuncuların iyiliğini düşünmesin demiyorum. cidden mal, paragöz developerları saymazsak, iyi birşeyler ortaya çıkarabilecek gelişecek oyunlar bile patlıyor bu nedenle. bu konularda sağcıyım amk dfghjlş. + her oyun casual'a çevirmeye çalışmaları da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Haklı olabilirsin ama karamsar bir yaklaşım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Xenus said: Mesela bir süre sonra çok düşük durability olacağından, çok hızlı item kullanılamaz hale gelirdi. sıfır craftlanmış max durabilityli item almak zorunda kalabilirdik. 5dkda bir repair yapmamak için. adamlara mail mi atsam böyle yapın diye asdf. Zaten öyle olmalı. Ben oyunu inceliyemedim ama herhalde X serverında hem crafter class hemde combat class yaratamıyorsundur ? Böyle değilse zaten olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vlzkOm7NHJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 oyun süper ötesi detaylı ve kaliteli, release contenti az gözüküyor ama klasik kore oyunlarında olduğu gibi 2 ay içinde bir update gelecek gibi gözüküyor. Şu an için eksikliği tekilen tek şey battleground/arena sistemi ve ingilizce patchi. Ping olayında hiç problem yok, vpn ile kore serverinda 50-60 ping ile oynuyoruz. İngilizceye çevirme patchi patladı ama zaten çok kötü bir çeviriydi, sadece item idleri işe yarıyordu, büyük bi problem. Oyun ile ilgili sormak istediğiniz birşey olursa zaman buldukça yanıtlamaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Şu dakikadan sonra oyuna kötü denilmesini yasaklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Abi zaten eu ya gelene kadar 50 kişi üstünden geçer oyunun ,bence problemsiz ve uzun süre oynayacağımız bir oyun biz bekliyor wohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 çipetpet ile dualar eşliğinde pvp yapmak çok leziz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 lightNdark said: videolarda arkada massive attack calıyormus bira+uyku ile kafamda mı calıyor artık diye kendimden suphe ettim bi an ahahah ayıldım asdf... ellerine saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Akito said: çipetpet ile dualar eşliğinde pvp yapmak çok leziz olacak. Cibiîíīliiiiiiiiiiiii pet Pet şaeeak aniyaaaaaae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Oyunun facebook sayfasından oyunun batı yayın haklarını trionun aldığını duyuruldu. Torion ne lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 http://venturebeat.com/2013/01/24/trion-to-publish-xl-games-massive-online-game-archeage-in-western-markets-exclusive/ oha hakkaten Trion lan obaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 lan ama adamların elinde birsürü oyun oldu sıçmasınlar? ... off yok lan niye sıçsınlar triona çocuğumu bile emanet ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 torion u okudugumunda trion oldugunu umdum ve oyle oldugunu gorunce gozlerim doldu sonunda archeage icin umudum var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 baya iyi oldu bu trion yanlız bu dikkatimi çekti, "Trion aims to launch the game later this year in North America, Europe, Turkey, Australia, and New Zealand." türkleri gene bi servera tecrit edicekler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 diğer serverlara herhangi bir ip engeli koymadıkları sürece çok da yerinde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Ben bişeyi merak ediyorum, şimdi mesela bu hiyaaa huyaa diye bağıran adamların/kadınların seslerini değiştiriceklermi yada nebilim o hardcore asya temasını azıcık törpüleyeceklermi? Yani genelde böyle mi oluyor westernisationı yapılan asya menşeili oyunlar? Yoksa ne görüyosak o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 projeden projeye değişiyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bingildak said: diğer serverlara herhangi bir ip engeli koymadıkları sürece çok da yerinde olur zaten sıkıntı koyarlarsa vpnle uğraşmak, gerçi triondan beklemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Rusya'ya özel server açmaları lazım. yoksa general chatin anasını ağlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Rusya'ya özel farklı bir firma ile anlaştılar. Eğer herşey yolunda giderse, kendi serverlarında oynayacaklar. http://aa.mail.ru/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 güccük triona bak ya abiii olduu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ben çok beğeniyorum trion'u. rift hatırladığım kadarıyla en sorunsuz release olan mmorpg. kolaya da kaçmadılar f2p yapalım oyunu diye. şimdi archeage ile çok akıllı bir yatırım yaptılar. eğer rift gibi release ederlerse bırakın abiyi baba bile olabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 http://venturebeat.com/2013/01/24/trion-to-publish-xl-games-massive-online-game-archeage-in-western-markets-exclusive/ Trion aims to launch the game later this year in North America, Europe, Turkey, Australia, and New Zealand. Türkiye ye cıkacak olmasına sevindim, Aslında Türkiye için ayrı server olup olmayacağı belli değil, olsa da olur, olmasa da olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 olur inş, bütün türkler orda oynar biz de adam gibi bi serverda oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar